Archieven

 30-04-2014 

Luckermans keert terug naar Anderlecht

Luckermans keert terug naar Anderlecht

Het ziet er naar uit dat er geen verlengd verblijf bij Helmond Sport inzit voor Andreas Luckermans. De speler wordt sinds januari verhuurd aan de Nederlandse club maar er is beslist niet verder te gaan met de Anderlecht-huurling. Lees verder »

Hasi twee jaar langer Anderlecht-coach

Hasi twee jaar langer Anderlecht-coach

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Besnik Hasi zopas een contract getekend dat hem de twee volgende seizoenen aan Anderlecht bindt. De Albanees nam anderhalve maand geleden het roer over van John van den Brom. Lees verder »

"Te snel naar naar Chelsea gegaan"

Romelu Lukaku mag nu dan wel succesvol zijn bij het Engelse Everton, toch meent hij dat hij te snel zijn overstap gemaakt heeft naar de Premier League. Dat is alvast zijn boodschap in de eerst aflevering van 'Rode Helden'. Lees verder »

Devroe: "Willen Lukaku graag houden"

Devroe:

KV Oostende is zich volop aan het wapenen voor volgend seizoen en hoopt ook Jordan Lukaku te kunnen houden. "We hebben de intentie om met Jordan door te gaan", vertelt sportief directeur Luc Devroe in Het Laatste Nieuws. Lees verder »

Anderlecht grijpt allicht naast Axel Frix

Anderlecht grijpt allicht naast Axel Frix

Vorige week konden we melden dat Anderlecht interesse heeft in de 16-jarige Axel Frix van OH Leuven. De kans dat hij effectief naar Neerpede komt, lijkt echter klein. Volgens Het Nieuwsblad staat Frix dicht bij Standard. Lees verder »

Hasi: vandaag al contractbespreking

Hasi: vandaag al contractbespreking

Anderlecht wil snel werk maken van een contractverlenging voor Besnik Hasi. Het Laatste Nieuws weet dat Herman Van Holsbeeck en de T1 vandaag al rond tafel zullen zitten. Een akkoord wordt tegen het einde van de week verwacht. Lees verder »

 29-04-2014 

Kabasele wijst De Graafschap de weg

Kabasele wijst De Graafschap de weg

Voor de door Anderlecht verhuurde spelers zit het seizoen er bijna op, maar voor sommigen staat nog heel wat op het spel. Zo strijdt Nathan Kabasele met De Graafschap voor promotie en de spits bewees gisteren opnieuw zijn waarde. Lees verder »

Ticketinfo Anderlecht - Lokeren

Ticketinfo Anderlecht - Lokeren

De ticketverkoop voor de wedstrijd tegen Lokeren start op woensdag 30 april. Per identiteitskaart kunnen er vier tickets aangekocht worden. Anderlecht - Lokeren vindt plaats op 18 mei om 14.30 uur. Lees verder »

Open training in Vanden Stock-stadion

Open training in Vanden Stock-stadion

Anderlecht laat weten dat er donderdagvoormiddag 1 mei om 10.30 uur een open training gepland is in het Constant Vanden stock-stadion. Parkeren kan aan parking ‘hopital’ en ingang 5 (tribune East) wordt geopend voor de bezoekers. Lees verder »

Hasi kan rekenen op contractverlenging

Hasi kan rekenen op contractverlenging

"Hasi is een nieuw contract aan het verdienen", kopte een column gisteren in Het Nieuwsblad en ook Aad De Mos was in Stadion duidelijk "Geef die man een verlengd contract". En het ziet er naar uit dat paars-wit dit van plan is. Lees verder »

 28-04-2014 

Beloften winnen van Standard

Beloften winnen van Standard

De beloften hebben deze avond hun wedstrijd tegen Standard kunnen winenn met 2-0, dit dankzij doelpunten van Andy Kawaya en Samy Bourard. Thomas Kaminski stond in doel daar vast doelman Gies zich in Slovakije bevindt. Lees verder »

Belgische U18 verliezen van Noorwegen

Belgische U18 verliezen van Noorwegen

In hun eerste wedstrijd in Slovakije hebben de Belgische U18 met 2-0 verloren van Noorwegen. Anderlecht-speler Alexis Scholl stond in de basis. Morgen staat Rusland op het menu voor de troepen van Gert Verheyen. Lees verder »

Negen scenario’s voor nummer 33

Negen scenario’s voor nummer 33

Met nog vier speeldagen te gaan, doet Anderlecht nog volop mee voor de titel. Anderlecht-online berekende negen scenario’s waarin paars-wit zich voor de 33e keer en de derde maal op rij tot landskampioen kroont. Lees verder »

Vadis onzeker voor Anderlecht

Vadis onzeker voor Anderlecht

Het is onzeker of Vadis Odjidja zondag zal kunnen spelen tegen zijn ex-club Anderlecht. De middenvelder moest op Daknam geblesseerd naar de kant en zou een paar dagen aan de kant moeten blijven. Lees verder »

Selectie beloften: Anderlecht - Standard

Selectie beloften: Anderlecht - Standard

Daags na de grote jongens, is het vandaag de beurt aan de beloften om Standard te bekampen. Coach René Peeters selecteerde achttien spelers, waaronder Samy Bourard, Leander Dendoncker, Nabil Jaadi en Thomas Kaminski. Lees verder »

Van Himst lovend over Mitrovic

Van Himst lovend over Mitrovic

Paul Van Himst steekt zijn bewondering voor de prestatie van Aleksandar Mitrovic gisteren in het duel tegen Standard niet onder stoelen of banken. Al plaatst hij toch enkele kanttekeningen. Lees verder »

West Ham in tribunes voor Kouyaté

West Ham in tribunes voor Kouyaté

Er waren een heel pak scouts afgezakt voor de topper in het Astridpark, zo ook West Ham van wie al enige tijd gezegd wordt interesse te hebben in Kouyaté. Trainer Allardyce was persoonlijk aanwezig om de Senegalees te bekijken. Lees verder »

Verzamelde reacties Anderlecht - Standard

Verzamelde reacties Anderlecht - Standard

De eerste helft was slecht, daar is iedereen het wel eens over, zo ook Besnik Hasi. "We hebben in de eerste helft gewoonweg niet gespeeld. Je ziet dat we tegenover Standard minder ervaring hebben in dergelijke wedstrijden." Lees verder »


 27-04-2014 

Hasi kiest weer voor vertrouwd elftal

Hasi kiest weer voor vertrouwd elftal

Om 18 uur wordt er in het Constant Vanden Stock-stadion afgetrapt voor de topper tegen Standard. Langs de kant van Anderlecht zijn er alvast geen verrassingen, Besnik Hasi kiest namelijk weer voor zijn vertrouwde elf. Lees verder »

Doelpuntenfestival bij elites

Doelpuntenfestival bij elites

De elites kwamen zaterdag in actie tegen Waasland-Beveren en opnieuw werd het een doelpuntenfestival. Buiten de U15 - die het in de tweede helft lieten afweten - konden alle Anderlecht-ploegen hun match winnen. Lees verder »

Ajax denkt opnieuw aan Dennis Praet

Ajax denkt opnieuw aan Dennis Praet

Volgens de Ajax-fansite Ajax1.nl toont de Nederlandse kampioen opnieuw interesse in Dennis Praet. Ook in 2012 wilde Ajax de middenvelder al aantrekken, maar Anderlecht vroeg toe zo veel, dat het niet tot een transfer kwam. Lees verder »

Toch geen Stoica als aftrapgever?

Toch geen Stoica als aftrapgever?

Een oude vedette zal straks in de Clasico de aftrap geven. Maar in tegenstelling tot wat eerder gedacht is zou het dan toch niet Alin Stoica zijn. Hij was wel eerdere deze week op bezoek in Neerpede. Lees verder »

Belgische U18 in Slovakije

Belgische U18 in Slovakije

Alexis Scholl, Xavier Gies en de rest van de Belgische U18-delegatie zijn goed aangekomen in Slovakije. Na een vlucht van twee uur zijn ze geland in Wenen waarna er nog een busrit van drie uur op de planning stond. Lees verder »

 26-04-2014 

Wipt Anderlecht naar derde plaats?

Wipt Anderlecht naar derde plaats?

Het is simpel, wint Anderlecht morgen thuis van Standard dan wipt het over Zulte Waregem naar de derde plaats en blijft het in de running voor de titel. Besnik Hasi en zijn 21 spelers zijn er alvast klaar voor. Lees verder »

HLN: "Standard inderdaad benadeeld"

HLN:

Al enkele weken schreeuwt Standard-coach Guy Luzon dat de scheidsrechters zijn ploeg benadelen en, zij het wat minder vaak, Anderlecht bevoordelen. Het Laatste Nieuws bekeek alle play-offwedstrijden en geeft Luzon deels gelijk. Lees verder »

Mbokani: "Ik geef Mbemba dagelijks raad"

Mbokani:

Voor Dieumerci Mbokani is zijn landgenoot Chancel Mbemba één van de revelaties van de huidige competitie. "Maar ik wist al lang wat hij kon. Ik introduceerde hij bij de nationale ploeg toen hij nog niet speelde bij Anderlecht." Lees verder »

Hasi: "Ik heb alle vertrouwen in Mitrovic"

Hasi:

Na zijn gemiste strafschop tegen Genk kreeg Aleksandar Mitrovic heel wat kritiek te slikken. Besnik Hasi blijft de spits echter door dik en dun steunen. "Hij is jong en heeft het moeilijk gehad, maar ik geef hem alle vertrouwen." Lees verder »

Stoica solliciteert voor post van T2

Stoica solliciteert voor post van T2

Alin Stoica was gisteren te gast in Neerpede en zal morgen de aftrap geven van de topper tussen Anderlecht en Standard. In Het Laatste Nieuws zegt Stoica graag opnieuw bij Anderlecht aan de slag te willen gaan. Lees verder »

Mitrovic was ziek maar is speelklaar

Mitrovic was ziek maar is speelklaar

Dubbele pech voor Aleksandar Mitrović, eerst miste hij een penalty maar daarna werd hij ook nog eens geveld door bronchitis. Hij kon twee dagen niet meetrainen maar zal wel speelklaar geraken voor de Clasico. Lees verder »

 25-04-2014 

Wie geeft er zondag de aftrap?

Wie geeft er zondag de aftrap?

Zondag zal een oud-speler de aftrap geven tegen Standard. Anderlecht wil echter de naam niet prijsgeven. Twee namen worden het vaakst genoemd en die zijn Alin Stoica en Dieumerci Mbokani. Lees verder »

Scouts massaal aanwezig

Scouts massaal aanwezig

Maar liefst 26 clubs zullen een mannetje in het stadion hebben in de wedstrijd tegen Standard. Vooral voor Youri Tielemans en Michy Batshuayi zullen de notitieboekjes open gaan. Lees verder »

Eddy Merckx revalideert bij Anderlecht

Eddy Merckx revalideert bij Anderlecht

Een opvallende gast verliet gisteren de fitnessruimte bij Anderlecht. Niemand minder dan Eddy Merckx revalideert momenteel bij Anderlecht. De grootste wielrenner aller tijden werd onlangs geopereerd aan zijn knie. Lees verder »


 24-04-2014 

Groen licht voor Eurostadion? (Foto's)

Groen licht voor Eurostadion? (Foto's)

Steven Martens, CEO van de voetbalbond, heeft zonet bekend gemaakt dat België zich kandidaat stelt voor EURO 2020 mét een nieuw stadion in Brussel. Het lijkt erop dat het Eurostadion er dus wel degelijk zal komen. Lees verder »

Anderlecht krijgt tweede Ghanees op proef

Anderlecht krijgt tweede Ghanees op proef

McCarthy Appiah is niet de enige Ghanees die binnenkort een stage komt lopen bij Anderlecht. Ghanese media melden dat ook Shawn Oduro, een 17-jarige verdediger van Top-Ten Academy Football Club, twee maanden komt testen. Lees verder »

Juventus zet zinnen op Anderlecht-spelers

Juventus zet zinnen op Anderlecht-spelers

De clubs zijn volop bezig met de voorbereiding van het volgende seizoen. Zo zou Juventus interesse tonen in Youri Tielemans en Aleksandar Mitrović. "Tielemans is een middenvelder met uitzonderlijke kwaliteiten", klinkt het. Lees verder »

 23-04-2014 

Opinie: Cruciaal tweeluik

Opinie: Cruciaal tweeluik

Je kan veel negatiefs zeggen over play-offs, maar niet dat ze voorspelbaar zijn. Net op het moment dat Anderlecht zich weer vol in de titelstrijd leek te gaan mengen, verloor het tegen Racing Genk. Lees verder »

U21 Anderlecht in penalties onderuit

U21 Anderlecht in penalties onderuit

Woensdagavond kwamen de beloften in actie in de 1/2 finale van de beker van België. Tegenstander was Club Brugge. Penalties moesten beslissen wie naar de finale mocht maar daarin moest paars-wit het onderspit delven. Lees verder »

Geen WK voor Acheampong?

Geen WK voor Acheampong?

De kans is groot dat Frank Acheampong deze zomer niet zal deelnemen aan het WK in Brazilië. Het Ghanese sprintwonder maakt geen deel uit van de uitgelekte voorselectie van coach Kwesi Appiah. Lees verder »

Bewusteloze Pollet blijkt grap

Bewusteloze Pollet blijkt grap

Deze ochtend pakten verschillende Vlaamse nieuwssites uit met het nieuws dat David Pollet gisteren even het bewustzijn was verloren tijdens de training. Het blijkt echter om een grap van Pollet en Gillet te gaan. Lees verder »

U18: Scholl terug in Belgische selectie

U18: Scholl terug in Belgische selectie

Met oog op de Slovakia Cup van 26 april tot 2 mei heeft U18 bondscoach Gert Verheyen drie Anderlecht-spelers opgeroepen. De gelukkigen zijn Alexis Scholl, Hervé Matthys en Xavies Gies. David Henen maakt ook deel uit van de groep. Lees verder »

Wat is er aan de hand met Bruno?

Wat is er aan de hand met Bruno?

Sinds Besnik Hasi hoofdtrainer is van Anderlecht, lijkt Massimo Bruno van het voorplan verdwenen. In de zes wedstrijden onder leiding van de Albanees, verzamelde Bruno amper 126 speelminuten. Bruno is echter al langer uit vorm. Lees verder »

Ouahbi: "Bimals linkervoet is fenomenaal"

Ouahbi:

Sinds begin april is de 16-jarige Nepalees Bimal Gharti Magar op proef in Neerpede. Vorig weekend deed hij mij aan de Aegon Future Cup. Mouhamed Ouahbi, coach van de paars-witte U17, is alvast lovend over de jonge spits. Lees verder »

Acheampong met beloften tegen Club Brugge

Acheampong met beloften tegen Club Brugge

Deze avond om 19 uur spelen de Anderlechtse beloften hun halve finale in de beker van België. Tegenstander van dienst is Club Brugge. Het duel vindt plaats in het Van Roy Stadion in Denderleeuw. De inkom is volledig gratis. Lees verder »

U15: Milan Corryn scoort voor België

U15: Milan Corryn scoort voor België

Op het drielandentoernooi gisteren in Tubeke hebben de Belgische U15 Wales verslagen met 3-2. Anderlecht-speler Milan Corryn was één van de Belgische doelpuntenmakers. Morgen komen de U15 uit tegen Zwitserland. Lees verder »

Pollet gevloerd op training

Pollet gevloerd op training

Gisteren op training ging het er stevig aan toe, zo stevig dat David Pollet tegen de grasmat ging en bleef liggen. De medische staff moest even ingrijpen maar even nadien kon Pollet toch verder trainen. Lees verder »

Interesse in Axel Frix

Interesse in Axel Frix

Het Nieuwsblad weet dat Anderlecht interesse toont in Axel Frix, een 16-jarige linksachter van Leuven. Maar ook andere Belgische clubs en Tottenham trekken aan de mouwen van Frix. Lees verder »

 22-04-2014 

 21-04-2014 

Buffel straft Anderlecht genadeloos af

Buffel straft Anderlecht genadeloos af

Anderlecht had dé winnaar moeten worden maar in feite wordt het dit weekend de verliezer. Op amper één minuut van het einde wist Buffel de bal voorbij Proto te werken. 1-0 en zo weg drie punten en de kans om tweede te worden. Lees verder »

Hasi met vertrouwde elf tegen Genk

Hasi met vertrouwde elf tegen Genk

Besnik Hasi start om 18 uur tegen Genk met zijn basiselftal van de voorbije weken. Anthony Vanden Borre keert terug uit schorsing en Dennis Praet na een blessure. Guillaume Gillet en Massimo Bruno verhuizen opnieuw naar de bank. Lees verder »

Hasi: "Verloren punten nu goedmaken"

Hasi:

Na het gelijkspel van Club Brugge en Standard kan Anderlecht straks tegen Genk een uitstekende zaak doen. Besnik Hasi gaat met vertrouwen naar Limburg. "Als we de lijn van de voorbije weken doortrekken, heb ik er een goed oog in." Lees verder »

Dallas Cup: U19 terug huiswaarts

Dallas Cup: U19 terug huiswaarts

Vandaag keren de U19 onder leiding van René Peeters en Roel Clement terug huiswaarts. De spelers zullen alvast weinig recuperatietijd krijgen want woensdag 23 april staat er een duel tegen Club Brugge op het programma. Lees verder »

 20-04-2014 

Opinie: Stoort het als ik droom?

Opinie: Stoort het als ik droom?

Anderlecht leeft weer. Na de nederlaag tegen Standard gaf niemand nog een cent voor de paars-witte titelkansen, maar na een 7 op 9 verkleinde de achterstand op Standard en Brugge van respectievelijk 8 en 6 naar 3 en 2 punten. Lees verder »

 19-04-2014 

U15: Anderlecht wint van Tottenham

U15: Anderlecht wint van Tottenham

Onze U15 bevinden zich dit weekend aan het kust om er deel te nemen aan het internationaal U15 toernooi van Oostende. Anderlecht won deze namiddag met 3-0 van Tottenham dankzij Arno Van Keilegom(2) et Michiel De Looze. Lees verder »

Mile Svilar in de Aegon Future Cup

Mile Svilar in de Aegon Future Cup

Verschillende kranten komen vandaag met het bericht dat de jonge doelman Mile Svilar (U14) deelneemt aan het U17 Aegon Future Cup toernooi in Amsterdam. Voor ons is dat niet echt een verrassing. Lees verder »


 18-04-2014 

Aegon Future Cup: selectie

Aegon Future Cup: selectie

Mohamed Ouahbi, trainer van de Anderlechtse U17, heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de Aegon Future Cup. Morgen om 12 uur staat de eerste wedstrijd op het programma, dit tegen AC Milan. Lees verder »

Ticketinfo Anderlecht - Genk

Ticketinfo Anderlecht - Genk

Voor het duel tegen Genk zijn er nog tickets beschikbaar aan 20 en 50 euro. De verkoop start op woensdag 23 april. De wedstrijd zelf gaat door op zondag 11 mei om 18 uur. Lees verder »

Massale opkomst voor open training

Massale opkomst voor open training

De open training vandaag is een groot succes. Dat laten RSC Anderlecht alsook Floris Geerts, tv-verslaggever, weten via twitter. Honderden fans, waaronder veel kinderen, zijn afgezakt naar Neerpede om er de training bij te wonen. Lees verder »

Poolse keeper voor Anderlecht?

Poolse keeper voor Anderlecht?

Anderlecht lijkt op zoek naar een doelman, dit met het oog op een mogelijke verhuur van Thomas Kaminski. Volgens berichten in de Poolse pers zou Maciej Gostomski wel eens naar paars-wit kunnen verhuizen. Lees verder »

Scholz wekt interesse Anderlecht

Scholz wekt interesse Anderlecht

Anderlecht houdt rekening met een vertrek van Cheikhou Kouyaté en dus speurt het rond naar vervangers. Eén van de pistes is Alexander Scholz van Lokeren. Paars-wit is danig onder de indruk van de 21-jarige Deen. Lees verder »

Vico houdt Oostendse boot nog even af

Vico houdt Oostendse boot nog even af

KV Oostende wil Fede Vico graag nog een seizoen huren, maar de Spanjaard houdt de boot nog even af. Hij wil eerst weten of Besnik Hasi (of diens opvolger) hem volgend jaar kansen kan bieden bij Anderlecht. Lees verder »

Canesin: 50 % transfergeld voor Anderlecht

Canesin: 50 % transfergeld voor Anderlecht

Als Oostende Fernando Canesin ooit verkoopt, dan krijgt Anderlecht de helft van dat bedrag. Anderlecht vond namelijk dat de speler één miljoen euro waard is terwijl Oostende nu ongeveer 500.000 euro betaalt, weet het Nieuwsblad. Lees verder »

 17-04-2014 

Geen nieuwe grasmat volgend seizoen

Geen nieuwe grasmat volgend seizoen

Anderlecht is niet van plan zijn grasmat tijdens de zomerstop te vervangen. Dat weet La Dernière Heure. De huidige grasmat is in perfecte staat en een vervanging zou alleen maar weggesmeten geld zijn. Lees verder »

Aegon Future Cup zaterdag van start

Aegon Future Cup zaterdag van start

Morgennamiddag om 14 uur vertrekken achtien U17-spelers naar Amsterdam om er deel te nemen aan het prestigieuze Aegon Future Cup-toernooi. Onze jongeren wacht een moeilijk taak want ze verdedigen er de titel. Lees verder »

Ticketinfo Anderlecht - Standard

Ticketinfo Anderlecht - Standard

Voor het duel tegen Standard op 27 april om 18 uur zijn er nog tickets beschikbaar aan €40, €50 en €55. De kans is bestaande dat op de dag van de wedstrijd de ticketing gesloten is. Lees verder »

Proto heeft verrassing voor supporters

Proto heeft verrassing voor supporters

Morgen om 10.30 uur is er een open training gepland in Neerpede. Doelman Silvio Proto heeft alvast een verrassing voor de eerste twintig kinderen die zich bij hem aanbieden met een truitje met zijn naam op. Lees verder »

Kindermans gelooft in Mitrovic en Tielemans

Kindermans gelooft in Mitrovic en Tielemans

Van alle Anderlecht-jonkies worden Youri Tielemans en Aleksandar Mitrovic het meest in verband gebracht met allerlei topclubs. Jeugdcoördinator Jean Kindermans is ervan overtuigd dat beiden nog heel wat progressie kunnen boeken. Lees verder »

Canesin: "Anderlecht-fans, dank u wel"

Canesin:

Na vijf jaar trekt Fernando Canesin de deur van het Astridpark definitief achter zich toe. Volgens Het Nieuwsblad betaalt Oostende zo'n 500.000 euro voor de Braziliaan, gespreid over meerdere betalingstermijnen. Lees verder »

Fluminense te sterk voor Anderlecht

Fluminense te sterk voor Anderlecht

Gisterenavond kwamen de U19 van Anderlecht in de Dallas Cup in actie tegen Fluminense. De Brazilianen waren te sterk voor onze jongens en zo eindigde de partij in 3-1. Samy Bourard maakte het enige Anderlecht-doelpunt. Lees verder »

 16-04-2014 

Kljestan vader van Vera Vanessa

Kljestan vader van Vera Vanessa

RSC Anderlecht laat weten dat Sacha Kljestan en zijn vrouw Jamie Lee de trotse ouders geworden zijn van een mooie dochter die luistert naar de naam Vera Vanessa. Proficiat aan de ouders! Lees verder »

Boucaut fluit Genk - Anderlecht

Boucaut fluit Genk - Anderlecht

Volgende week maandag 21 april staat de wedstrijd Genk - Anderlecht op het programma. Alexandre Boucaut werd alvast aangeduid als scheidsrechter. De aftrap is voorzien om 18 uur. Lees verder »

Dallas Cup: Anderlecht bezocht hospitaal

Dallas Cup: Anderlecht bezocht hospitaal

Gisteren genoten de jongeren in Dallas van een dagje vrij. Ze hebben hun tijd echter nuttig besteed want ze brachten een bezoekje aan enkele kinderen in een ziekenhuis. Een prachtig initiatief dat indruk gemaakt heeft. Lees verder »

Najar kan voor vier jaar bijtekenen

Najar kan voor vier jaar bijtekenen

Volgens Het Laatste Nieuws wil Anderlecht Andy Najar een nieuw en verbeterd contract voor vier jaar laten ondertekenen. De onderhandeling lopen en zouden de goede kant uitgaan. De huidige verbintenis van Najar loopt tot 2016. Lees verder »

Mitrovic niet blij met wissel

Mitrovic niet blij met wissel

Een kwartier voor tijd haalde Besnik Hasi Aleksandar Mitrovic naar de kant. De Serviër was daar zichtbaar niet gelukkig mee. "Ik was ook niet tevreden met de kans die hij miste vanop vijf meter", repliceerde Hasi na de wedstrijd. Lees verder »

Verjaardag RSCA in eerste klasse

Verjaardag RSCA in eerste klasse

Het is vandaag exact 93 jaar geleden dat Anderlecht voor het eerst in eerste klasse verscheen! Ondertussen is paarswit uitgegroeid tot de meest succesvolle club van België en tot een Europese grootheid... Lees verder »

 15-04-2014 

Verlaat Jaadi Anderlecht?

Verlaat Jaadi Anderlecht?

Volgens een Marokkaanse voetbalwebsite zou Nabil Jaadi op het punt staan Anderlecht te verlaten. Volgens 'een bron dicht bij het dossier', is de kans groot dat de middenvelder naar Italië trekt, aldus de site. Lees verder »

Anderlecht start met Bruno en Gillet

Anderlecht start met Bruno en Gillet

Geen verrassingen in de opstelling van Besnik Hasi in de wedstrijd tegen Zulte Waregem die binnen 20 minuten afgetrapt wordt. Bruno komt op de plek van de geblesseerde Praet en Gillet komt in plaats van de geschorste Vanden Borre. Lees verder »

Anderlecht in rij voor Kuciak

Anderlecht in rij voor Kuciak

De transferperiode is nog niet begonnen maar toch stapelen de geruchten zich al op. Zo zou Anderlecht zich in het rijtje van clubs bevinden die interesse tonen in doelman Dusan Kuciak, onder contract bij Legia Warschau. Lees verder »

RSCA U15 - Luxemburg U16 : 4-2

RSCA U15 - Luxemburg U16 : 4-2

De paars-witte U15 hebben dinsdag een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Luxemburgse nationale U16. Na de rust wist Anderlecht een 1-2 achterstand om te buigen in mooie winstcijfers: 4-2. Lees verder »

Ademoglu tekent profcontract

Ademoglu tekent profcontract

Alper Ademoglu heeft dan toch zijn eerste profcontract bij Anderlecht ondertekend. Dat maakte de club bekend via de website. De 16-jarige Genkenaar heeft zijn handtekening geplaatst onder een contract van drie jaar. Lees verder »

Hondurese bondscoach bezocht Najar

Hondurese bondscoach bezocht Najar

De Hondurese bondscoach, Luis Fernando Suárez, is op ronde in Europa ter voorbereiding van de WK-selectie voor Brazilië. Gisteren was hij in België en bracht hij een bezoekje aan Andy Najar. Lees verder »

Mitrovic in vizier van AS Roma

Mitrovic in vizier van AS Roma

AS Roma, op dit moment tweede in de Serie A en goed op weg om volgend jaar Champions League te spelen, heeft zijn transferbudget gevoelig verhoogd om zo naar volgend seizoen toe heel wat versterking aan te te trekken. Lees verder »

Topclubs komen vanavond scouten

Topclubs komen vanavond scouten

Een aantal topclubs stuurt straks een mannetje naar Anderlecht - Zulte Waregem. Borussia Dortmund zal Thorgan Hazard en Cheikhou Kouyaté scouten. Ook Monaco, Fulham, PSV, Spartak Moskou, Verona, Bordeaux, Lille en Nürnberg komen. Lees verder »

U19 Anderlecht woensdag tegen Fluminense

U19 Anderlecht woensdag tegen Fluminense

Na de 2-0 nederlaag moet Anderlecht in de Dallas Cup woensdag nog tegen Fluminense, leider in het klassement met vier punten. Het duel tegen de Brazilianen staat gepland om 16 uur lokale tijd, dat is 23 uur Belgische tijd. Lees verder »

 14-04-2014 

Standard haalt uit naar scheidsrechters

Standard haalt uit naar scheidsrechters

Standard heeft op zijn officiële website uitgehaald naar de scheidsrechters. Uiteraard wordt ook naar Anderlecht verwezen. "Deze speeldag verloren we vier punten op Anderlecht louter omwille van scheidsrechterlijke beslissingen." Lees verder »

Selectie Anderlecht - Zulte Waregem

Selectie Anderlecht - Zulte Waregem

Besnik Hasi heeft een twintigkoppige selectie bekend gemaakt voor de volgende competitiewedstrijd, morgen tegen Zulte Waregem. Dennis Praet is nog onzeker, maar het ziet er wel gunstig uit. Frank Acheampong is er ook weer bij. Lees verder »

Nuytinck: "Nederig blijven"

Nuytinck:

Anderlecht is dankzij het gelijkspel van Standard en het verlies van Club Brugge weer helemaal in de running voor de titel. De Brusselaars zullen dan wel een quasi perfect parcours moeten afleggen. Lees verder »

 13-04-2014 

Dallas Cup: Anderlecht speelt 1-1 gelijk

Dallas Cup: Anderlecht speelt 1-1 gelijk

De U19 namen het zondagavond in de Dr. Pepper Dallas Cup op tegen LA Galaxy. In de hun eerste groepswedstrijd wist Anderlecht een 1-0 achterstand nog om te buigen in een 1-1 gelijkspel. Het was Andy Kawaya die scoorde. Lees verder »

 12-04-2014 

U13 kampioen in hun reeks

U13 kampioen in hun reeks

Op Neerpede hebben ze vandaag de eerste flessen Kidibul-Champagne mogen ontkurken: de U13 zijn als eerste Anderlecht-ploeg kampioen geworden. Het deed dit in stijl door Gent te verslaan met 11-1. Lees verder »

Praet onzeker voor Zulte Waregem

Praet onzeker voor Zulte Waregem

Tijdens de wedstrijd tegen Lokeren liep Dennis Praet een blessure op aan de lies en moest hij vroegtijdig naar de kant. Bijkomend onderzoek moet de ernst uitwijzen maar vast staat dat hij onzeker is voor Zulte Waregem. Lees verder »

Nuytinck: "Dinsdag opnieuw vlammen"

Nuytinck:

Onder Besnik Hasi herleeft Bram Nuytinck. Na de wedstrijd tegen Lokeren was hij zoals steeds zijn spraakvaardige zelve voor de microfoon. "Het was inderdaad niet zo goed, maar deze zege is heel belangrijk." Lees verder »

 11-04-2014 

Proto loodst Anderlecht langs Lokeren

Proto loodst Anderlecht langs Lokeren

Voor het eerst sinds 15 december heeft Anderlecht kunnen winnen op verplaatsing. Zo sprankelend als vorige week tegen Club Brugge was het niet, maar Cyriac, Mitrovic en een ijzersterke Silvio Proto zorgden voor drie punten. Lees verder »

Nog geen witte rook voor Ademoglu

Nog geen witte rook voor Ademoglu

Alper Ademoglu vierde gisteren zijn 16e verjaardag, maar Anderlecht kon nog niet aankondigen dat het toptalent zijn eerste profcontract getekend heeft. De entourage van de speler zou erg hoge eisen stellen. Lees verder »

Roef hervat training

Roef hervat training

Davy Roef heeft de training hervat na zijn operatie. Begin februari, kort na zijn geslaagd debuut tegen KV Mechelen, werd de jonge doelman geopereerd aan de patellapees. Tegen volgend seizoen moet hij weer volledig fit zijn. Lees verder »

Dendoncker en Iseka blijven in België

Dendoncker en Iseka blijven in België

Leander Dendoncker kon mee met de de U19 afreizen naar Dallas, maar heeft beslist om toch in België te blijven om zo met de Belgische nationale U19-ploeg uit te kunnen komen. Op deze manier blijft hij ook ter beschikking van Hasi. Lees verder »

Anderlecht op bezoek bij Lokeren

Anderlecht op bezoek bij Lokeren

Vandaag om 20.30 uur staat er de wedstrijd Lokeren - Anderlecht op het programma. Besnik Hasi zal allicht met dezelfde ploeg starten als tegen Club Brugge in de hoop te kunnen bevestigen. Lees verder »

 10-04-2014 

U13 zaterdag kampioen tegen Gent?

U13 zaterdag kampioen tegen Gent?

Op zaterdag 12 april kunnen mogelijks de eerste champagneflessen ontkurkt worden want de U13 kunnen tegen Gent mogelijks al hun kampioenenviering aanvatten. Op vier duels van het einde hebben ze 11 punten voorsprong op Lierse. Lees verder »

Selectie U21 Dallas Cup

Selectie U21 Dallas Cup

De U21 reizen morgen naar de Verenigde Staten waar ze deelnemen aan de Dallas Cup van 13 tot 20 april. Met Samy Bourard en Nabil Jaadi reizen ook twee spelers uit de A-kern mee. Lees verder »

Hasi: "Mijn groep is klaar voor Lokeren"

Hasi:

In zijn persbabbel aan de vooravond van het duel tegen Lokeren waarschuwt Besnik Hasi voor zelfoverschatting. "Al vaker dit seizoen speelden we na een goede match in het eigen stadion, een mindere op verplaatsing", zo zei hij. Lees verder »

Selectie: Lokeren - Anderlecht

Selectie: Lokeren - Anderlecht

Na de klinkende overwinning tegen Club Brugge moet Anderlecht morgen bevestigen tegen Lokeren. Besnik Hasi selecteerde voor deze wedstrijd twintig spelers. Hierbij zitten geen verrassingen. Lees verder »

Alvarez opnieuw op trainingsveld

Alvarez opnieuw op trainingsveld

Na vele maanden blessureleed trainde Oswal Alvarez gisteren weer mee met de groep. Eind juli liep de Colombiaan een enkelblessure op. Aanvankelijk dacht met dat rust het probleem zou oplossen, maar in oktober volgde een operatie. Lees verder »

 09-04-2014 

Nog tickets voor Zulte Waregem en Standard

Nog tickets voor Zulte Waregem en Standard

RSC Anderlecht laat weten dat er voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem (dinsdag 15 april) nog tickets verkrijgbaar zijn. Voor een zitplaats betaal je 25, 35 of 40 euro. Er zijn ook nog enkele staanplaatsen beschikbaar aan 15 euro. Lees verder »

Waarom Tielemans niet met de pers praat

Waarom Tielemans niet met de pers praat

Bijna iedere analist zwaaide de voorbije dagen met lof voor Youri Tielemans, maar van de speler zelf horen of lazen we niets. Een bewuste keuze. In overleg met zijn ouders besliste Anderlecht Tielemans af te schermen voor de pers. Lees verder »

Charleroi Europees in Anderlecht?

Charleroi Europees in Anderlecht?

Mocht Charleroi zich via Play-Off 2 en de barrages plaatsen voor Europees voetbal, dan zullen ze hiervoor mogelijk uitwijken naar het Constant Vanden Stock-stadion. Hun eigen stadion voldoet immers niet aan de Europese normen. Lees verder »

Acheampong: "Ik wil sterker terugkomen"

Acheampong:

Na twee maanden blessureleed maakte Frank Acheampong maandag zijn wederoptreden bij de beloften. De Ghanees hoopt weldra ook bij de A-kern weer inzetbaar te zijn. "Ik train en bid heel hard dat ik snel weer de oude ben." Lees verder »

"Gillet ziet WK door de vingers glippen"

De trainerswissel lijkt Guillaume Gillet geen geluk te brengen. Tijdens de zeges tegen Oostende en Club Brugge zat hij op de bank, bij de nederlaag tegen Standard liep hij er wel bij. "Het wordt niet makkelijk", zegt zijn manager. Lees verder »

 08-04-2014 

Dallas Cup: U19 starten op 13 april

Dallas Cup: U19 starten op 13 april

De spelers onder leiding van het duo René Peeters-Roel Clement zullen vrijdag 11 april om 5.30 uur in Neerpede vertrekken naar Zaventem. Ze trekken dan naar Dallas, maar wel via een tussenlanding in Spanje. Lees verder »

Ademoglu traint voor eerst met A-kern

Ademoglu traint voor eerst met A-kern

Alper Ademoglu zette gisteren opnieuw een stap voorwaarts in zijn carrière. De 15-jarige middenvelder mocht voor het eerst meetrainen met de A-kern. Morgen wordt Ademoglu 16 jaar en dan tekent hij allicht een profcontract. Lees verder »

Monaco kwam ook Tielemans bekijken

Monaco kwam ook Tielemans bekijken

Fabrice N'Sakala is niet de enige speler van Anderlecht die in de kijker loopt bij AS Monaco. Tijdens de topper van zondag volgde hulpcoach Jean Petit ook de prestaties van Youri Tielemans van erg nabij. Lees verder »

Stijnen: "Proto zou logische keuze zijn"

Stijnen:

Nu Koen Casteels het WK (zo goed als zeker) moet missen, barst de discussie over zijn vervanger volop los. Het Laatste Nieuws vroeg aan oud-Rode Duivel Stijn Stijnen wie hij zou meenemen als derde doelman. "Kaminski zeker niet." Lees verder »

Waarom Club Brugge plots andere shirts had

Waarom Club Brugge plots andere shirts had

Opvallend feit zondag in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge: na de pauze speelden de bezoekers met andere shirts dan ervoor. "Voor de wedstrijd waren de witte truitjes zoek", zegt scheidsrecher Sébastien Delferière. Lees verder »

Biglia bezoekt oud-ploegmaats

Biglia bezoekt oud-ploegmaats

Lucas Biglia bracht zondag en gisteren een bezoekje aan Anderlecht. Normaal gezien moest hij mee de aftrap geven van de topper tegen Club Brugge, maar hij arriveerde net te laat. Vanop de tribune zag hij Anderlecht wel winnen. Lees verder »

Henen keert niet terug naar Anderlecht

Henen keert niet terug naar Anderlecht

Volgens Het Laatste Nieuws keert David Henen niet meer terug naar Anderlecht. De 17-jarige aanvaller speelt momenteel op uitleenbasis bij de reserven van AS Monaco en zou daar nu een profcontract kunnen tekenen. Lees verder »

KV Mechelen denkt aan Kaminski

KV Mechelen denkt aan Kaminski

KV Mechelen houdt rekening met een mogelijk vertrek van één van de doelmannen. De Maneblussers zouden bijgevolg onder andere interesse tonen om Thomas Kaminski te huren, al is het maar 'een denkpiste', aldus Het Nieuwsblad. Lees verder »

 07-04-2014 

Beloften winnen van Genk

Beloften winnen van Genk

De beloften namen het maandagavond op tegen Genk. Wegens de hevige regenval werd de wedstrijd in de eerste helft even stilgelegd. Toch kon paars-wit een 0-1 achterstand goedmaken zodat het met 2-1 de drie punten thuis hield. Lees verder »

Genk op bezoek bij beloften

Genk op bezoek bij beloften

Deze avond ontvangen de beloften van Anderlecht Genk. Met Frank Acheampong, Samy Bourard, Leander Dendoncker en Nabil Jaadi werden vier spelers uit de A-ploeg geselecteerd. Acheampong zal 45 minuten meespelen. Lees verder »

Canesin: "Ik blijf liefst bij Oostende"

Canesin:

De voorbije dagen werd er druk gespeculeerd over de toekomst van Fernando Canesin. "Er is nog niks beslist", vertelde de Braziliaan zaterdag zelf. "Maar ik blijf het liefst bij Oostende want ik voel me hier goed." Lees verder »

Monaco toont interesse in N'Sakala

Monaco toont interesse in N'Sakala

Een scout van Monaco was aanwezig tijdens Anderlecht - Club Brugge om Fabrice N'Sakala te scouten. De Franse linksback mocht pas na zeventig minuten invallen. De nummer twee in Frankrijk zal N'Sakala ook de komende weken volgen. Lees verder »

Blessure Casteels, Proto naar WK?

Blessure Casteels, Proto naar WK?

Derde doelman bij de Rode Duivels Koen Casteels liep zondag tegen Hertha Berlijn een scheenbeenbreuk op en mag een kruis maken over het WK in Brazilië. Natuurlijk wordt er dan direct gespeculeerd wie zijn plek zal innemen. Lees verder »

Anderlecht - Club: verzamelde reacties

Anderlecht - Club: verzamelde reacties

Na de topper waren de reacties in het Brusselse kamp natuurlijk allemaal positief. Zo ook bij Bram Nuytinck die onder Besnik Hasi terug een vaste waarde geworden is in het elftal. "We wisten dat we het konden", aldus Nuytinck. Lees verder »

 06-04-2014 

Anderlecht met Mitrovic en Cyriac

Anderlecht met Mitrovic en Cyriac

Om 20 uur start de topper Anderlecht - Club Brugge. Beide coaches hebben ondertussen hun opstelling bekend gemaakt. Bij Anderlecht zien we Mitrovic als Cyriac vooraan. Op het middenveld zien we Kouyaté als Tielemans. Lees verder »

Elites: resultaten tegen Charleroi

Elites: resultaten tegen Charleroi

Zaterdag kwamen de elites in actie tegen Charleroi. Er werd maar liefst 23 keer gescoord door paars-wit, amper zes tegendoelpunten vielen er. Vier overwinningen konden er gevierd worden en twee gelijke spelen. Lees verder »

 05-04-2014 

Anderlecht ontvangt Club Brugge

Anderlecht ontvangt Club Brugge

"We moeten winnen, zo simpel is het", aldus Besnik Hasi vrijdag tegenover de pers. Paars-wit kan niet anders want een verlies zou een kloof slaan tussen de Brusselaars en de top vier van het klassement Lees verder »

Wasilewski naar Premier League

Wasilewski naar Premier League

Marcin Wasilewski, die in september naar de tweedeklasser Leicester City trok, mag gerust een champagnefles ontkurken. Na een 2-1 overwinning woensdag, en een nederlaag van QPR vandaag, mag zijn club naar de Premier League. Lees verder »

Cercle informeert naar Veselinovic

Cercle informeert naar Veselinovic

Waasland-Beveren wil graag Dalibor Veselinović behouden en definitief aan hen binden maar er zijn kapers op de kust. Het Nieuwsblad weet dat ook Cercle Brugge interesse toont om de spits een contract aan te bieden. Lees verder »

Veel buitenlandse scouts voor topper

Veel buitenlandse scouts voor topper

Het stadion mag dan niet uitverkocht zijn met supporters, scouts zullen er alvast wel voldoende zijn. Vertegenwoordigers van Monaco Dortmund, Inter Milan, PSV, Schalke en Wolfsburg zullen al zeker present zijn. Lees verder »

Ticketing morgen geopend

Ticketing morgen geopend

Voor de Plays-off zijn er nog maar een 15.000 mini-abonnementen verkocht. Dit wil zeggen dat er voor morgen nog een heel pak plaatsen beschikbaar zijn. De ticketing is daarom voor de wedstrijd geopend van 17 uur tot 19 uur. Lees verder »

 04-04-2014 

Kawaya tekent voor 3,5 jaar bij Anderlecht

Kawaya tekent voor 3,5 jaar bij Anderlecht

Andy Kawaya heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een contract van drie en half jaar. Het nieuws is nog niet officieel gemeld via de clubwebsite maar de speler liet ons alvast in zijn vreugde delen via de sociale media. Lees verder »

DJ VINZ warmt publiek op

DJ VINZ warmt publiek op

Zondag staat er in het Astridpark de topper tegen Club Brugge op het programma. Er worden alvast verschillende acties georganiseerd om het publiek op te warmen, zowel voor als tijdens de match. Lees verder »

Canesin terug naar Anderlecht

Canesin terug naar Anderlecht

Marc Coucke, voorzitter van Oostende, was vrijdag in Neerpede om te onderhandelen over een verlengd verblijf van Fernando Canesin. Hij ving echter bot want de Braziliaan keert terug naar paars-wit. Lees verder »

De Zeeuw verlaat Anderlecht

De Zeeuw verlaat Anderlecht

Demy de Zeeuw zal na dit seizoen niet meer bij Anderlecht spelen. De Nederlander keert terug naar Moskou waar hij einde contract is. De 30-jarige De Zeeuw kwam onder Van den Brom naar Anderlecht maar kon nooit echt doorbreken. Lees verder »

Najar: "Pas na het WK denken aan toekomst"

Najar:

Al verschillende weken is Andy Najar de man-in-vorm bij Anderlecht. Op welke positie hij ook speelt, hij blijft maar lopen en voor gevaar zorgen. "Het is dankzij mijn vader dat ik zo'n goede fysieke conditie heb", zegt Najar. Lees verder »

Anderlecht-scout bekeek Porto - Sevilla

Anderlecht-scout bekeek Porto - Sevilla

Volgens de Portugese krant Record was tijdens de kwartfinale in de Europa League tussen Porto en Sevilla een scout van Anderlecht aanwezig. Welke speler paars-wit expliciet kwam bekijken, weet Record niet te vermelden. Lees verder »

 03-04-2014 

Kindermans: "Jeugd heeft niet ontgoocheld"

Kindermans:

Bij het ontslag van John van den Brom stelde Herman Van Holsbeeck dat de jeugd hem ontgoocheld heeft. Jean Kindermans, hoofd jeugdopleiding, is het hier niet mee eens. In Sport/Voetbalmagazine is hij kritisch voor Van den Brom. Lees verder »

Praet en Tielemans charmeren Genoa

Praet en Tielemans charmeren Genoa

Het Italiaanse FC Genoa speurt in België naar versterking. Vooral Bjorn Engels (Club Brugge) en Paul-José Mpoku (Standard) trekken hun aandacht, maar ook Dennis Praet en Youri Tielemans krijgen positieve verslagen. Lees verder »

Mitrovic: "En Real? Willen die me niet?"

Mitrovic:

Aleksandar Mitrovic heeft een interview gegeven aan het Servische Mozzart Sport. Hij sprak er onder meer over zijn eerste jaar bij Anderlecht, de kritiek die hij krijgt en de vermeende interesse van diverse topclubs. Lees verder »

U15 spelen 2-2 gelijk tegen Genk

U15 spelen 2-2 gelijk tegen Genk

In een vooruitgeschoven wedstrijd kwamen de Anderlechtse U15 gisteren uit tegen Genk. Stéphane Stassin kon beschikken over een praktisch volledige selectie. Deze werkt wel versterkt door enkele spelers uit de U16. Lees verder »

U21: de terugkeer van Scholl

U21: de terugkeer van Scholl

Na een lange afwezigheid en enkele wedstrijden bij de U19, zal Alexis Scholl deze avond deel uitmaken van de selectie van de beloften. Zij nemen het om 19.30 uur op tegen Gent. Later op de dag volgt de volledige selectie. Lees verder »

Verslag open training

Verslag open training

Gisterennamiddag vond er een open training plaats te Neerpede. Deze keer moesten de supporters niet plaatsnemen achter een gesloten hek maar mochten ze tot aan het veld, dit tot grote tevredenheid van de aanwezigen. Lees verder »

De Zeeuw vader van Roqi

De Zeeuw vader van Roqi

Demy de Zeeuw is gisterenavond vader geworden van een flinke dochter. Ze heeft de naam Roqi meegekregen. We wensen hem en zijn vrouw van harte proficiat. Lees verder »

 02-04-2014 

Faes laat niet in zijn kaarten kijken

Faes laat niet in zijn kaarten kijken

Maandagavond hadden we even de kans om Wout Faes te ontmoeten, dit naar aanleiding van de wedstrijd van de U15 tegen Genk. Over een eventueel profcontract wou de jonge speler, die morgen 16 wordt, niet veel kwijt. Lees verder »

Volgende week duidelijkheid over Canesin

Volgende week duidelijkheid over Canesin

Volgens Voetbalkrant weten we volgende week waar de toekomst van Fernando Canesin ligt. KV Oostende wil snel duidelijkheid en Herman Van Holsbeeck en Besnik Hasi zullen tegen dan bekijken hoe het verder moet met Canesin. Lees verder »

Open training was weer een succes

Open training was weer een succes

Onder een prachtig lentezonnetje vond deze namiddag weer een open training plaats, de derde al sinds Besnik Hasi trainer is van Anderlecht. Enkele honderden supporters zakten af naar Neerpede om de spelers aan het werk te zien. Lees verder »

Delen van onze artikels op social media

Delen van onze artikels op social media

Een aantal bezoekers hadden het al opgemerkt: de 'share & save' knop onder onze artikels werkte niet meer naar behoren. De problemen zijn ondertussen verholpen. Jullie kunnen onze artikels dus weer delen op social media! Lees verder »

Wie is Bimal Gharti Magar?

Wie is Bimal Gharti Magar?

Anderlecht houdt blijkbaar van verre landen want nu gaat het al mogelijke versterking zoeken in Nepal. Daar is het gestoten op Bimal Gharti Magar, een Nepalese spits van 16 jaar. Een korte voorstelling. Lees verder »

Vanmiddag open training

Vanmiddag open training

Wie graag nog eens een training van Anderlecht meepikt, kan dit vanmiddag doen. Voor de oefensessie van 14.30 uur zet paars-wit zijn deuren open voor pers en publiek. Afspraak op het trainingscomplex te Neerpede. Lees verder »

 01-04-2014 

Mitrovic bij beste Europese jongeren

Mitrovic bij beste Europese jongeren

De Italiaanse krant 'Gazzetta Dello Sport' plaats Alexandar Mitrovic in de lijst van beste jongeren op de Europese velden. Ex-Anderlecht-speler Andan Januzaj (nu Manchester United) staat helemaal bovenaan de lijst. Lees verder »

U vindt keuze voor Besnik Hasi terecht

U vindt keuze voor Besnik Hasi terecht

Uit onze poll is gebleken dat u het bestuur steunt in zijn keuze om John van den Brom te vervangen door Besnik Hasi. 62 procent van de stemmers vindt dat Hasi de juiste man is om Anderlecht het seizoen te laten volmaken. Lees verder »

Ebbenhouten Schoen niet naar Anderlecht

Ebbenhouten Schoen niet naar Anderlecht

Geen enkele speler van Anderlecht is genomineerd voor de Ebbenhouten Schoen, de trofee voor de beste Afrikaan of speler met Afrikaanse roots in onze competitie. Met drie spelers is Standard hofleverancier van de genomineerden. Lees verder »