Archieven

 31-10-2008 

Kalenderwijzigingen

Kalenderwijzigingen

De kalendercommissie van de Voetbalbond heeft drie wedstrijden van Anderlecht van datum veranderd. De wedstrijden tegen Dender en RC Genk zullen op vrijdag in plaats van zaterdag gespeeld worden, die tegen Roeselare op zondag. Lees verder »

"Samenwerkingsakkoord met Baki Club"

Volgens een persbericht komende van Azeri-Press Agency (APA), zou Anderlecht een samenwerkingsakkoord afgesloten hebben met de Azerbaijaanse club "Baki club", winnaar van de Azerbaijani Cup in 2005. Lees verder »

 30-10-2008 

Jacobs beschikt over bijna volledige kern

Jacobs beschikt over bijna volledige kern

Na de klinkende zege tegen KV Mechelen, kon Anderlecht zich deze week in alle rust voorbereiden op de wedstrijd tegen Germinal Beerschot. Bijna spelers zijn paraat voor de wedstrijd van zondag. Enkel Polak is nog niet speelklaar. Lees verder »

Newcastle concreet met Boussoufa

Newcastle concreet met Boussoufa

Volgens verschillende Engelse kranten en bronnen komt Newcastle weer op de proppen voor Mbark Boussoufa. De Marokkaan is bijzonder gegeerd in het buitenland en ziet een overstap wel zitten. Lees verder »

Anderlecht gaat samenwerken met Cercle

Anderlecht gaat samenwerken met Cercle

Anderlecht zal de komende weken werk maken van een samenwerking met Cercle Brugge. Na de transfer van Tom De Sutter werd daarover reeds al gepraat tussen beide clubs. Tijdens de winterstop wil men al de eerste resultaten zien. Lees verder »

Biglia: "Ik mis mijn vader nog elke dag"

Biglia:

Afgelopen zomer stierf de vader van Lucas Biglia. In de kranten praat hij vandaag voor het eerste hierover. "Nooit zat ik zo diep als de afgelopen drie maanden. Ik probeer uit de put te klimmen, maar de pijn gaat nooit meer weg." Lees verder »

Fortis verdwijnt van Anderlecht-shirts

Fortis verdwijnt van Anderlecht-shirts

De naam Fortis zal vanaf volgend seizoen niet langer te zien zijn op de shirts van Anderlecht. Dat zegt Roger Vanden Stock vandaag in Le Soir. "Die naam is sinds enkele weken immers synoniem met verliezers", aldus de voorzitter. Lees verder »

Anderlecht denkt weer aan Onyewu

Anderlecht denkt weer aan Onyewu

In de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is opnieuw de naam van Oguchi Onyewu gevallen. De Amerikaan is in juni einde contract bij Standard en Anderlecht hoopt hem om die reden in januari te kunnen overnemen. Lees verder »

 29-10-2008 

 28-10-2008 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Roland Juhasz gaf vandaag verstek wegens ziekte (buigriep). Polak onderging een controle-echo. Hieruit is gebleken dat zijn blessrure gunstig evolueert. Morgen vindt de training te Neerpede plaats. Lees verder »

Gillet: “Ik heb mij geamuseerd”

Gillet: “Ik heb mij geamuseerd”

“Na de 4-0 op Zulte Waregem konden we ons geen nieuw puntenverlies permitteren. We moesten iets terugdoen voor onze supporters. We moesten niet alleen winnen, de kwaliteit op het veld moest ook goed zijn." Lees verder »

Nieuwe operatie dreigt voor Frutos

Nieuwe operatie dreigt voor Frutos

Nicolas Frutos is ondanks de lange revalidatie in Argentinië toch nog niet helemaal fit. De spits scoorde dan wel een hattrick in de wedstrijd tegen KV Mechelen, maar speelde nog niet zonder pijn. Lees verder »

Spahic moet twee miljoen kosten

Spahic moet twee miljoen kosten

De Bosnische verdediger Emir Spahic, die in de belangstelling van Anderlecht staat, kost volgens Het Nieuwsblad 2 miljoen euro. Paars-wit zou de 28-jarige Lokomotiv-speler willen aantrekken als Roland Juhasz de club zou verlaten. Lees verder »

 27-10-2008 

Sofia Frutos houdt van Ketje

Sofia Frutos houdt van Ketje

Voor de match nam Nicolas Frutos zijn dochter mee het veld op. Het is niet de eerste keer dat de Argentijn dat doet, en deze keer bracht het hem veel geluk, maar een gelukbrenger is het niet. Lees verder »

Saint-Etienne volgt ook Boussoufa

Saint-Etienne volgt ook Boussoufa

Saint-Etienne lonkt niet alleen naar Roland Juhasz, maar ook naar Mbark Boussoufa. De Franse eersteklasser is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Feindouno, die op het einde van de transferperiode vertrok naar Qatar. Lees verder »

 26-10-2008 

Losada: "Op deze manier verder werken"

Losada:

Hernan Losada speelde gisteren zijn beste partij sinds zijn transfer naar Anderlecht. "We hadden zo'n wedstrijd nodig om ons vertrouwen terug op te krikken na het verlies van vorige week", zegt de Argentijn. Lees verder »

Legear wil graag naar Moskou

Legear wil graag naar Moskou

Dinamo Moskou toont opnieuw belangstelling voor Jonathan Legear. De flankspeler zelf ziet een verblijf in Rusland wel zitten. "Ik wil graag vertrekken", geeft Legear toe in Het Nieuwsblad. Lees verder »


 25-10-2008 

Aast Anderlecht op Spahic?

Aast Anderlecht op Spahic?

Volgens Russische bronnen zou verdediger Emir Spahic (28) in de belangstelling staan van Anderlecht. Spahic speelde al 25 keer voor de Bosnische nationale ploeg en scoorde daarin al 2 keer. Hij speelt al sinds 2006 in Rusland. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Mechelen

Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Mechelen

Het minste wat Anderlecht deze avond voor de supporters kan doen is winnen van KV Mechelen. Paars-wit staat op dit moment op een 4e plek in het klassement met 16 punten. Malinois heeft na 8 speeldagen 8 punten verzameld. Lees verder »

Beloften verliezen met 3-0

Beloften verliezen met 3-0

De beloften van Anderlecht speelden gisterenavond hun wedstrijd tegen KV Mechelen. Hopelijk doet de A-kern het beter want de beloften verloren met maar liefst 3-0 van de Mechelaars. Lees verder »

 24-10-2008 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De blessurebank bij Anderlecht is nagenoeg helemaal leeg, enkel Jan Polak heeft nog last van een blessure. "De blessure evolueert gunstig", aldus trainer Ariël Jacobs op de persconferentie vrijdag. Lees verder »

Selectie Anderlecht

Selectie Anderlecht

Morgenavond, zaterdag 25 oktober, ontvangt Anderlecht in het Astridpark KV Mechelen. Na de 4-0 blamage tegen Zulte Waregem moet paars-wit dringend op zoek naar een klinkende overwinning. Lees verder »

"3,5 miljoen voor Bryan Ruiz"

Volgens de Spaanse pers zou Anderlecht interesse tonen in Bryan Ruiz. Paars-wit zou bereid zijn 3,5 miljoen euro op tafel te leggen voor de spits. AA Gent vraagt echter tien miljoen voor zijn goudhaantje. Lees verder »

Lichtere boete voor Legear

Lichtere boete voor Legear

De boete die Legear zal ontvangen voor zijn kritiek op de medische staf zal kleiner uitvallen dan die van Frutos. "Ik heb de opnames van het interview met Legear nog niet beluisterd", aldus Van Holsbeeck. Lees verder »

Dinamo Moskou aast terug op Legear

Dinamo Moskou aast terug op Legear

Legear, die een paar dagen terug kritiek uitte op de medische staf, heeft terug de interesse opgewekt van Dinamo Moskou. De Russen hadden vorig seizoen al interesse, maar toen ging de deal niet door. Lees verder »

 23-10-2008 

"Het voetbal is een harde wereld"

In een interview met Het Nieuwsblad spreekt manager Van Holsbeeck openlijk over de actuele problemen van de ploeg. Het debacle in Waregem, de terugkeer van Frutos, transfers, de doorstroming van jeugd: het komt allemaal aan bod. Lees verder »


 22-10-2008 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Gisteren moest Jelle Van Damme vroegtijdig de training verlaten door een verstuikte enkel, maar vandaag kon hij samen met de groep de trainingen hervatten. Roland Juhasz (overbelast) kreeg net als gisteren ook vandaag rust. Lees verder »

Transferbedrag De Sutter 3,1 miljoen euro

Transferbedrag De Sutter 3,1 miljoen euro

Er wordt al enige tijd gespeculeerd over het transferbedrag dat RSCA betaalde voor De Sutter. Volgens HLN zou RSCA 3,1 miljoen euro betalen aan Cercle. "Als je een topspits haalt, moet je een financiële inspanning doen", zegt HVH. Lees verder »

Zetterberg niet langer scout

Zetterberg niet langer scout

Pär Zetterberg heeft beslist om niet langer als scout te werken voor Anderlecht. Sinds zijn verhuis naar Zweden wil hij meer tijd maken voor vrienden en familie. In Voetbal Magazine geeft hoofdscout Werner Deraeve meer uitleg. Lees verder »

"Het geld is op"

Roger Vanden Stock gaf in Het Nieuwsblad te kennen dat Tom De Sutter de enige wintertransfer wordt van Anderlecht. "De portefeuille is leeg, in principe komt er niemand meer bij. Ook geen centrale verdediger." Lees verder »

Vanden Stock geeft Bulykin niet op

Vanden Stock geeft Bulykin niet op

'Ik schrijf Dimitri Bulykin nog niet af', zegt de voorzitter in Het Nieuwsblad. 'In het verleden zijn er nog spelers afgemaakt die later openbloeiden. Ik hoop dat Bulykin ook die weg opgaat.' Lees verder »

 21-10-2008 

Legear deelt mening van Frutos

Legear deelt mening van Frutos

Jonathan Legear deelt de mening van Nicolas Frutos over de medische staf van Anderlecht. Hij vraagt dat het bestuur zich vragen stelt, want "ik heb hier al heel veel geblesseerde spelers gezien." Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Tijdens de ochtendtraining van vandaag heeft Jelle Van Damme zijn enkel verstuikt. De verdediger moest daardoor de training vroegtijdig verlaten, maar de wedstrijd tegen Mechelen komt niet in gevaar. Lees verder »

Bulykin begrijpt tribuneplaats niet

Bulykin begrijpt tribuneplaats niet

Dmitri Bulykin volgde zondagavond de wedstrijd tegen Zulte-Wargeme vanuit de tribune en dat zint de Rus niet. "Ik wil de concurrentie best aangaan, maar dan moet het wel eerlijke concurrentie zijn", klinkt het. Lees verder »

Frutos zal zijn boete aanvaarden

Frutos zal zijn boete aanvaarden

Nicolas Frutos kreeg door zijn kritiek aan het adres van de medische staf een boete opgelegd. "Ik wist dat het risico's inhield om zo openlijk te praten en ik aanvaard de boete", aldus de Argentijn. Lees verder »

 20-10-2008 

Vanden Stock: "Ik maak me zorgen"

Vanden Stock:

Voorzitter Roger Vanden Stock was erg aangeslagen na de zware nederlaag. "Dit is een zeer grote ontgoocheling.", aldus de voorzitter. " Ik zag een zeer zwak Anderlecht, zonder motivatie en inzet." Lees verder »

De Sutter blijft voor controverse zorgen

De Sutter blijft voor controverse zorgen

In Studio 1 kreeg Frank Raes vandaag het bezoek van Glen De Boeck, ex-speler en ex-hulptrainer van Anderlecht en huidig technisch directeur van Cercle Brugge. Het kleinste kind kon raden wat hét gespreksonderwerp zou zijn. Lees verder »


 19-10-2008 
 18-10-2008 

Van Holsbeeck wil evaluatie medische staf

Van Holsbeeck wil evaluatie medische staf

Naast een fikse boete voor de speler, hebben de uitlating van Frutos ook tot gevolg dat Anderlecht de medische staf wil evalueren. "Er komt een objectieve evaluatie van onze medische staf. We moeten hier beter zien uit te komen." Lees verder »

Anderlecht geeft Frutos zware boete

Anderlecht geeft Frutos zware boete

Het clubbestuur kan niet lachen met de uithaal die Nicolas Frutos donderdag maakte naar de medische staf. Manager Van Holsbeeck vindt dat de spits dit intern had moeten houden en geeft de speler een fikse boete. Lees verder »

 17-10-2008 

Nicolas Frutos opnieuw in wedstrijdkern

Nicolas Frutos opnieuw in wedstrijdkern

Coach Ariël Jacobs heeft de namen bekend gemaakt van de spelers met wie hij zondag Zulte Waregem zal bekampen. De meest opvallende naam in de selectie is deze van Nicolas Frutos. Jan Polak en Nemanja Rnic ontbreken door blessures. Lees verder »

Clubdokter reageeft op uitlatingen Frutos

Clubdokter reageeft op uitlatingen Frutos

Nicolas Frutos was gisteren erg hard voor Clubdokter José Huylebroeck. In HLN verdedigt deze laatste zich vandaag. "Het is een flagrante leugen dat ik hem ooit zou aangezet hebben om te spelen zonder dat hij daar klaar was." Lees verder »

 16-10-2008 
 15-10-2008 

Tsjechië wint met Zitka in doel

Tsjechië wint met Zitka in doel

Tsjechië heeft vanavond de hoop op deelname aan het WK 2010 levend gehouden. Het deed wat het moest doen en versloeg Slovenië nipt met 1-0. Daniël Zitka verving de geblesseerde Cech in het doel. Lees verder »

Frutos reageert goed op eerste wedstrijd

Frutos reageert goed op eerste wedstrijd

Nicolas Frutos heeft de dag na zijn eerste wedstrijd de training gewoon kunnen afwerken met de groep. De gevreesde weerbots kwam er dus niet. Morgen geeft hij op een persconferentie meer uitleg over zijn terugkeer. Lees verder »

Frutos speelde nog niet pijnvrij

Frutos speelde nog niet pijnvrij

Nicolas Frutos vierde gisteren zijn rentree bij Anderlecht in de oefenmatch tegen Olympic Charleroi. De Argentijnse spits speelde echter nog niet pijnvrij en ondervindt nog hinder aan de hiel. Lees verder »

 14-10-2008 

Jacobs: "Zag een heel andere Frutos"

Jacobs:

Het gaat de goede kant op met Nicolas Frutos. Stellen dat zijn blessure definitief tot het verleden behoort is wat voorbarig, maar de Argentijn trainde al voluit en liet mooie dingen zien op training. Lees verder »

Kanu: "Operatie was harde klap"

Kanu:

De Braziliaan Kanu is bijna hersteld van zijn knieletsel. De match van vanavond tegen Olympic Charleroi komt nog net te vroeg. De wedstrijd tegen Zulte-Waregem zou wel haalbaar zijn voor de aanvaller. Lees verder »

 13-10-2008 

Frutos verwerkt training goed

Frutos verwerkt training goed

Terwijl zijn ploegmaats genoten van een vrij weekend, werkte Nicolas Frutos de voorbije twee dagen aan zijn comeback. De Argentijn volgt een individueel programma en ondervond hierbij nog geen hinder. Toch volgen nog enkele tests. Lees verder »

 12-10-2008 

Zit Werder Bremen achter Saré?

Zit Werder Bremen achter Saré?

Volgens verscheidene Duitse bronnen zou Werder Bremen grote interesse tonen in Anderlecht-belofte Bakary Saré. Bij Anderlecht wil niemand dit bevestigen. De Duitse club zou Saré al verschillende keren gescout hebben. Lees verder »

 11-10-2008 

Van Damme: "Veld is meer een matras"

Van Damme:

België kwam tegen Armenië nooit in de problemen en won verdiend met 2-0. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld", vertelt verdediger Jelle Van Damme aan Sporza radio. "We hebben goed druk gezet." Lees verder »

 10-10-2008 

Frutos trainde mee met de groep

Frutos trainde mee met de groep

Er viel vandaag goed nieuws te noteren vanuit de ziekenboeg. Matias Suarez, Dmitry Bulykin, Kanu en Jonathan Legear hebben allen de groepstraining hervat. Ook Nicolas Frutos werkte de gewone training met zijn ploegmaats af. Lees verder »

 09-10-2008 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Goed nieuws vanuit de ziekenboeg voor Matias Suarez en Kanu. Het einde van de revalidatieperiode van beide spitsen lijkt eindelijk in zicht. Vandaag trainden de twee wel nog individueel met de bal. Lees verder »

Frutos zwijgt, Van Holsbeeck spreekt

Frutos zwijgt, Van Holsbeeck spreekt

Nicolas Frutos landde gisteren na twee maanden revalidatie in Zaventem. De komende week wordt Frutos in alle stilte medisch gekeurd en wordt er beslist over zijn toekomst. Spelen, opereren of stoppen. Lees verder »

 08-10-2008 

Kindermans als drilcommadant op VT4

Kindermans als drilcommadant op VT4

Jean-Pierre Kindermans, militair op rust én persverantwoordelijke bij Anderlecht, debuteert vanavond op het scherm. Kindermans speelt namelijk de drilcommandant in het VT4-programma De Jeugd van Tegenwoordig. Lees verder »

 07-10-2008 

2e oefenwedstrijd tegen Olympic Charleroi

2e oefenwedstrijd tegen Olympic Charleroi

Anderlecht zal tijdens deze competitievrije periode niet één maar twee oefenwedstrijden inlassen. Na de match tegen WS Woluwe zal paars-wit het nu ook opnemen tegen tweedeklasser Olympic Charleroi op dinsdag 14 oktober om 19u. Lees verder »

Overzicht van de interlands

Overzicht van de interlands

Trainer Ariël Jacobs moet de komende 10 dagen verschillende spelers missen wegens interlandverplichtingen. Zeven spelers, waaronder ook de geblesseerde Jan Polak, zijn opgeroepen door hun land. Lees verder »

Fanshop outlet op 17 & 18 oktober

Fanshop outlet op 17 & 18 oktober

Net als de voorbije jaren organiseert de fanshop van Anderlecht ook dit jaar een outlet. Heel wat artikelen zijn dan met forse korting verkrijgbaar. De outlet gaat door op 17 en 18 oktober van 10 tot 18u in de hall van tribune 4. Lees verder »

 06-10-2008 

Reserven verliezen van Moeskroen

Reserven verliezen van Moeskroen

De beloften van Anderlecht hebben hun wedstrijd tegen Moeskroen verloren met 2-0. Chantry (52') en Berton (66') scoorden voor de thuisploeg. De beloften blijven door de nederlaag hangen op een 13e plek in het algemeen klassement. Lees verder »

Jacobs hoopt op een fitte Frutos

Jacobs hoopt op een fitte Frutos

Komende woensdag, op 8 oktober, keert Nicolas Frutos terug naar België. De 27-jarige heeft er dan een revalidatie van twee maanden opzitten bij de befaamde Argentijnse sportarts Mendoza. Lees verder »

Biglia: "F1 is mijn favoriete sport"

Biglia:

Lucas Biglia was één van de zes spelers die zondag de Brit Craig Dolby gingen aanmoedigen op de Superleague Formula in Zolder. "De F1 is echt mijn favoriete sport", vertelt de Argentijn in Sudpresse. Lees verder »

Legear sluit terug aan

Legear sluit terug aan

Jonathan Legear herstelt nog altijd van zijn bilblessure. Deze week zal hij normaal gezien weer aansluiten. Lucas Biglia traint ook gewoon mee deze week. Jan Polak is nog een drietal weken buiten strijd. Lees verder »

Oefenwedstrijd tegen Woluwe

Oefenwedstrijd tegen Woluwe

Dit weekend staat er door de internationale wedstrijden geen eersteklasse voetbal op het programma. Daarom zal Anderlecht op dinsdag 7 oktober een vriendschappelijke wedstrijd (19u) spelen op het veld van derdeklasser WS Woluwe. Lees verder »

 05-10-2008 

De Sutter ziet Anderlecht wel zitten

De Sutter ziet Anderlecht wel zitten

Tom De Sutter ligt op dit moment onder contract bij Cercle Brugge. Maar de speler ziet een eventuele toekomstige overgang naar paars-wit helemaal zitten, zeker omdat hij een supporter is van Anderlecht. Lees verder »

Vanden Stock looft Dolby

Vanden Stock looft Dolby

Het ganse Anderlechtteam kwam Dolby vandaag in Zolder aanmoedigen. Ook Vanden Stock is vol lof over Graig Dolby en het concept: "Toen ik ons debuut zag in Donington dacht ik ... amaai, 23ste van de 24, dat is niet goed." Lees verder »

SF: Anderlecht tweede in eerste race

SF: Anderlecht tweede in eerste race

Dolby heeft de Anderlechtbolide vandaag in de eerste race de tweede plek op het podium bezorgd. Anderlecht vertrok in de gietende regen van op de eerste rij vlak achter Borussia Dortmund maar ging er al snel voorbij. Lees verder »

Dames verpletteren Jabbeke

Dames verpletteren Jabbeke

Gisteren kwamen de paars-wit dames in actie op het veld van Jabbeke. Het werd maar liefst 2-7 voor Anderlecht: drie maal Taelemans, twee maal Browaeys, Van Humbeeck en Vanoudheusden. Lees verder »

 04-10-2008 
 03-10-2008 

Kalenderwijzigingen

Kalenderwijzigingen

Enkele wijzigingen in het speelschema van Anderlecht: Zo zal de wedstrijd tegen Germinal Beerschot plaatsvinden op zondag 2 november om 20.30 in plaats van op zaterdag 1 november. Lees verder »

Anderlecht nipt voorbij Moeskroen

Anderlecht nipt voorbij Moeskroen

Anderlecht is er vanavond in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Moeskroen. Paars-wit was duidelijk de sterkste ploeg, al werd het in de slotfase nog even benauwd. Einduitslag: 2-1. Lees verder »

Anderlecht tegen PSV

Anderlecht tegen PSV

Op zaterdag 10 januari speelt Anderlecht thuis wellicht een vriendschappelijke wedstrijd tegen PSV Eindhoven. "Ik ben het contract aan het opstellen en wacht gewoon nog op de handtekening", aldus Herman Van Holsbeeck. Lees verder »

Chatelle hoopt op speelkans

Chatelle hoopt op speelkans

Door de blessure van Legear hoopt Chatelle deze avond tegen Moeskroen op een basisplaats: "Het meest frustrerende is dat je geen speeltijd krijgt. Ik laat de armen niet zakken, ik ben altijd klaar om me te bewijzen." Lees verder »

Anderlecht legt winterprogramma vast

Anderlecht legt winterprogramma vast

Net als de voorbije jaren trekt Anderlecht tijdens de winterstop op stage naar het Spaanse La Manga. Deze zal doorgaan van 3 tot 9 januari. Een dag later, op 10 januari, ontvangt het in eigen huis PSV voor een oefenwedstrijd. Lees verder »

Vrouwen trekken morgen naar Jabbeke

Vrouwen trekken morgen naar Jabbeke

Een zes op negen hebben de vrouwen tot nu toe behaald. Vorige week verloren ze namelijk met 2-3 van Vlimmeren: "Dat verlies tegen Vlimmeren kwam hard aan", aldus Gertie Van Humbeeck vandaag in Het Nieuwsblad. Lees verder »

 02-10-2008 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Polak en Legear werden niet geselecteerd door de Anderlechttrainer voor de wedstrijd van morgen. Biglia, desondanks hij deze week last had van de knie, is er wel bij. Hij trainde vandaag deels mee met de groep. Lees verder »

Selectie Anderlecht

Selectie Anderlecht

Jacobs heeft vandaag de namen bekend gemaakt voor de wedstrijd van morgen. Zowel paars-wit als Moeskroen verloren vorig weekend hun wedstrijd: “Ik denk niet dat die nederlaag mentaal sporen zal nalaten bij Moeskroen.” Lees verder »

Frutos keert terug naar het Astridpark

Frutos keert terug naar het Astridpark

Woensdag komt er hoog bezoek naar het Astridpark. Nicolas Frutos keert na twee maanden revalidatie terug naar Anderlecht. Frutos sukkelde al maanden met zijn enkel en vertrok begin augustus naar zijn thuisland Argentinië. Lees verder »

Jacobs wil Biglia absoluut laten spelen

Jacobs wil Biglia absoluut laten spelen

Ariël Jacobs wil er alles aan doen om Lucas Biglia klaar te stomen voor de wedstrijd tegen Moeskroen van morgen. De Argentijn sukkelt met een lichte knieblessure. Daar Polak ook geblesseerd is, wil Jacobs Biglia absoluut inzetten. Lees verder »

 01-10-2008 

De Bleeckere fluit Anderlecht - Moeskroen

De Bleeckere fluit Anderlecht - Moeskroen

Scheidsrechter Frank De Bleeckere leidt vrijdagavond het openingsduel van de zevende speeldag tussen Anderlecht en Moeskroen. Beide ploegen staat momenteel op een gedeelde tweede plaats in het klassement met elk dertien punten. Lees verder »

Biglia onzeker voor Moeskroen

Biglia onzeker voor Moeskroen

Lucas Biglia liep gisteren op training een kneuzing op aan de knie. De blessure is niet zo erg, maar hij is onzeker voor de wedstrijd tegen Moeskroen. Polak en Legear bleven binnen en kregen verzorging. Lees verder »