Archieven

 01-03-2009 
 28-02-2009 

Jacobs: "Logische einduitslag"

Jacobs:

Anderlecht liet tegen Moeskroen twee punten liggen. Trainer Ariël Jacobs vond de 1-1 een correct resultaat. "Dit is over de hele wedstrijd gezien een logische einduitslag", zei hij aan Sporza. Lees verder »

Voorbeschouwing: Moeskroen-RSCA

Voorbeschouwing: Moeskroen-RSCA

Vanavond speelt Anderlecht op het veld van Moeskroen. Door de schorsing van De Sutter, zal waarschijnlijk de Argentijn Suarez nog eens aan de aftrap verschijnen. Jacobs heeft met Bulykin nog een tweede alternatief. Lees verder »

 27-02-2009 

Selectie Moeskroen - Anderlecht

Selectie Moeskroen - Anderlecht

Ariël Jacobs heeft vanmiddag 19 spelers geselecteerd voor de wedstrijd van morgen tegen Moeskroen. Jonathan Legaer (bloeduitstorting bil) is er zoals verwacht niet bij. Juhasz en Biglia zijn nog twijfelachtig, maar wel in de kern. Lees verder »

Anderlecht mogelijk zonder Legaer

Anderlecht mogelijk zonder Legaer

Jonathan Legaer heeft een kneuzing aan de bil opgelopen en raakt waarschijnlijk niet speelklaar voor de match tegen Moeskroen morgen. Ook Juhasz (trap op de voet) is nog twijfelachtig. Kruiswijk (trap bil) kan wel zeker spelen. Lees verder »

Laat Anderlecht Tchité terugkeren?

Laat Anderlecht Tchité terugkeren?

Racing Santander voldoet al een half jaar niet meer aan het afbetalingsplan van de transfer van Mémé Tchité. Anderlecht heeft daarom klacht ingediend bij de Fifa. In theorie kan Anderlecht de spits zelfs terug opeisen. Lees verder »


 26-02-2009 

Uitbreiding stadion met halve derde ring

Uitbreiding stadion met halve derde ring

Het is Anderlecht menens met de verbouwing van zijn stadion. De club heeft nog geen officiële toelating van de gemeente gekregen maar er worden al volop plannen ontworpen. De Brusselse club hoopt klaar te zijn in 2013. Lees verder »

 25-02-2009 

Kouyaté en Lukaku volgend seizoen in a-kern

Kouyaté en Lukaku volgend seizoen in a-kern

Anderlecht zal Cheikhou Kouyaté (foto) volgend seizoen niet opnieuw verhuren. Sporting rekent op de Senegalees om het mogelijk vertrek van één van de huidige middenvelders op te vangen. Ook Romelu Lukaku zal bij de a-kern komen. Lees verder »

Verschueren kan weer lachen

Verschueren kan weer lachen

Michel Verschueren ondergaat vrijdag een derde operatie om de laatste stukjes niersteen te verwijderen. Toch gaat het steeds beter met hem. Sinds zondag kan hij weer lachen. Toevallig de dag dat Anderlecht Standard klopte? Lees verder »

 24-02-2009 

Barcelona bezorgd om Verschueren

Barcelona bezorgd om Verschueren

De voorzitter van FC Barcelona, Joan Laporta, heeft Michel Verschueren gebeld om hem een spoedig herstel te wensen. De toestand van de oud-Anderlecht managers is ondertussen verbeterd. Lees verder »

Hoe vierden de spelers de overwinning?

Hoe vierden de spelers de overwinning?

De Anderlechtspelers hadden elk hun eigen manier om de overwinning tegen Standard te vieren. Schollen, Gillet, Wasilewski, Deschacht, Legear en Iakovenko vierden de overwinning tegen Standard in de discotheek. Lees verder »

Titel kan 15 miljoen opleveren

Titel kan 15 miljoen opleveren

Anderlecht en Standard strijden niet enkel om een de titel maar ook om het fel begeerde Champions League ticket en de daarbij horende 15 miljoen euro. Het prijzengeld is namelijk met 33% de hoogte ingegaan. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Heel wat spelers hebben lichte blessures opgelopen door de topper tegen Standard. Deschacht sukkelt een blessure aan de kuit en kreeg verzorging. Ook Juhasz kreeg verzorging. Lees verder »

De Sutter: "Terecht geel"

De Sutter:

De Sutter pakte tegen Standard zijn derde geel van het seizoen (de speler had al 2 gele kaarten ontvangen toen hij nog bij Cercle speelde, nvdr) en is bijgevolg geschorst voor de wedstrijd tegen Moeskroen. Lees verder »

PSG blijft Legear volgen

PSG blijft Legear volgen

Tijdens de winterstop was er al interesse van PSG. De Franse pers meldt dat de club nog steeds interesse toont in de speler en hoopt op een transfer op het einde van dit seizoen. Lees verder »


 23-02-2009 

Anderlecht dankt zijn supporters

Anderlecht dankt zijn supporters

RSC Anderlecht laat via zijn website weten dat het zijn fans hartelijk wil bedanken voor de geweldige steun tijdens de wedstrijd tegen Standard. Verder wil de club, sfeergroep Mauves Army feliciteren met hun fantastische tifo. Lees verder »

Reacties na Anderlecht-Standard

Reacties na Anderlecht-Standard

Hierbij nog enkele reacties van Anderlecht na de 4-2 zege, gisteren thuis tegen Standard de Liège. We horen middenvelder Guillaume Gillet, aanvaller Tom De Sutter en keeper Davy Schollen. Lees verder »

Reactie Mbark Boussoufa

Reactie Mbark Boussoufa

Met twee doelpunten en een assist was Mbark Boussoufa de uitblinker van de avond. Dankzij de prins van het Astridpark kon paars-wit twee keer een achterstand goed maken. Lees verder »

 22-02-2009 

Anderlecht wint spektakelstuk met 4-2

Anderlecht wint spektakelstuk met 4-2

Spannend, spectaculair en veel doelpunten, Anderlecht – Standard was een echte ouderwetse topper. Twee keer kwam Anderlecht op achterstand maar in de tweede helft walste paars-wit over de tegenstander. Eindstand 4-2 Lees verder »

Anderlecht kan typeploeg opstellen

Anderlecht kan typeploeg opstellen

Goed nieuws vlak voor de topper tegen Standard. Biglia, Polak, Gillet en De Sutter kunnen allemaal spelen vanavond. De afgelopen dagen was hun aantreden nog hoogst onzeker. Sporza vernam intussen echter dat ze alle vier starten. Lees verder »

 21-02-2009 

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard

De titelstrijd is nu al los gebarsten. Het lijkt er op dat nog maar twee ploegen aanspraak maken op de titel: Anderlecht en Standard. Tussen paars-wit en de derde in de stand - Club Brugge - ligt een kloof van 10 punten. Lees verder »

Fans boos op Legear

Fans boos op Legear

Legear verklaarde in de pers dat hij misschien ooit terugkeert naar Standard. Dat is sommige fans niet goed bevallen. Op het officieel forum liepen heel wat boze reacties binnen zoals "judas" en "verrader". Lees verder »

Jacobs: "Topper zal niet belissend zijn"

Jacobs:

Het belooft een spannende topper te worden. Ariël Jacobs wil dan ook absoluut winnen. "Anderlecht komt nooit op het veld met als doelstelling één puntje te rapen", aldus Jacobs. "Toch zal ze niet beslissen over het kampioenschap." Lees verder »

Selectie met heel wat vraagtekens

Selectie met heel wat vraagtekens

In de selectie die Ariël Jacobs bekend maakte voor de topper tegen Standaard zitten nog heel wat onzekerheden. Zowel Biglia, Polak, Gillet als De Sutter zijn niet helemaal fit. Saré zal er door schorsing zeker niet bij zijn. Lees verder »


 20-02-2009 
 19-02-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Biglia onderging vandaag een echo waaruit gebleken is dat de Argentijn met een letsel aan de adductoren sukkelt. Hij zal er wellicht niet bij zijn tegen Standard. Lees verder »

Terugkeer van Van Damme in maart?

Terugkeer van Van Damme in maart?

Jelle Van Damme werkt aan zijn terugkeer. De verdediger hoopt terug te worden opgenomen in de A-kern voor de match van 7 maart tegen Zulte-Waregem. Zijn revalidatie verloopt beter dan verwacht. Lees verder »

Sare: "Moest mijn tranen bedwingen"

Sare:

Bakary Sare die met rood van het veld gestuurd werd, was ontgoocheld na de match. "Toen ik zag dat de scheidsrechter me mijn tweede geel ging geven, heb ik mijn tranen moeten bedwingen", vertelt hij. Lees verder »

 18-02-2009 

Jacobs: "Een verdiende zege"

Jacobs:

Trainer Ariël Jacobs was tevreden na de zege tegen Gent. Anderlecht rondde nu ook het tweede luik van de belangrijke week succesvol af. "Charleroi zondag was niet van de poes en dit zeker niet", aldus Jacobs. Lees verder »

Verschueren moet opnieuw onder het mes

Verschueren moet opnieuw onder het mes

Michel Verschueren moet volgende week nog een keer onder het mes voor zijn nierstenen. Vorige vrijdag werd hij al eens geopereerd, maar volgens Het Laatste Nieuws zitten er nog enkele stukjes niersteen in zijn linkernier. Lees verder »

Zitka wil er volgend seizoen weer staan

Zitka wil er volgend seizoen weer staan

Terwijl Anderlecht voor enkele belangrijke matchen staat, revalideert Daniel Zitka van zijn zware enkelblessure. In Het Nieuwsblad doet hij zijn verhaal. "De voorbereiding op het nieuwe seizoen wil ik terug volledig meemaken." Lees verder »


 17-02-2009 

Selectie: AA Gent - Anderlecht

Selectie: AA Gent - Anderlecht

Ariël Jacobs rekent morgen op 21 spelers om AA Gent te verslaan. Onder hen ook Jan Polak en Tom De Sutter, al blijft het afwachten of ze kunnen spelen. Lucas Biglia en Davy Schollen raken zeker fit. Lees verder »

Anderlecht-delegatie op begrafenis Vanhove

Anderlecht-delegatie op begrafenis Vanhove

Vandaag werd Antoine Vanhove, de voormalige algemeen directeur van Club Brugge, begraven. Vanhove overleed vorige week aan de gevolgen van longkanker. Op de begrafenis in Loppem was er een delegatie van Anderlecht aanwezig. Lees verder »

Bulykin weigert met beloften te spelen

Bulykin weigert met beloften te spelen

Dmitri Bulykin behoort niet meer tot de plannen van coach Ariël Jacobs en speelt nu met de beloften om wedstrijdritme op te doen, maar de Rus weigert dat. "Ik speel niet tegen kinderen. Dat dient tot niets", zegt Bulykin in HLN. Lees verder »

Wigan scout Bernardez

Wigan scout Bernardez

Het Engelse Wigan Athletic zou interesse tonen voor Victor Bernardez. De club uit de Premier League scoutte de Hondurees vorige week tijdens een interland. Anderlecht huurt hem momenteel en moet in maart beslissen of hij blijft. Lees verder »

Beloften verliezen nipt van Charleroi

Beloften verliezen nipt van Charleroi

De beloften van Anderlecht namen het gisteren op tegen Charleroi, maar omdat de -21 pas terug waren na hun deelname aan het toernooi van Viareggio, kwamen de -19 in actie. Ze verloren op de Heizel met 0-1. Lees verder »

 16-02-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De partij tegen Charleroi heeft enkele geblesseerden opgeleverd. Zo liepen Biglia als Schollen een kwetsure op aan de schouder. Beide spelers kregen verzorging. Lees verder »

Jacobs: "Weinig kansen weggegeven"

Jacobs:

Anderlecht won gisteren met 0-1 van Charleroi, maar de score had hoger kunnen oplopen. "Ik ben niet helemaal blij met de wijze waarop we hebben gespeeld", zegt trainer Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad. Lees verder »

Braziliaan tekent bij Anderlecht

Braziliaan tekent bij Anderlecht

Het Nieuwsblad meldt vandaag dat de Braziliaan Guillermo (19) een contract getekend heeft bij paars-wit tot het einde van het seizoen. "Normaal is die speler onhaalbaar voor Anderlecht", klinkt het. Lees verder »

 15-02-2009 
 14-02-2009 

De week van Herman Van Holsbeeck

De week van Herman Van Holsbeeck

Wat doet de manager van de grootste club in België eigenlijk de godganse dag? Het is een vraag die velen zich allicht stellen. Gazet van Antwerpen publiceerde vandaag de agenda van Herman Van Holsbeeck. Lees verder »

"Aankoop van Bulykin was een fout"

In een gesprek met Gazet van Antwerpen doet manager Herman Van Holsbeeck een opvallende uitspraak. "We hebben een fout gemaakt door de Rus Bulykin aan te trekken", zegt hij over de aanvaller. Lees verder »

Jacobs is boos op Beenhakker

Jacobs is boos op Beenhakker

Marcin Wasilewski speelde woensdag 90 minuten mee met Polen tegen Wales, maar dat was niet naar de zin van Ariël Jacobs. In Het Nieuwsblad sneert hij naar de Poolse bondscoach Leo Beenhakker. Lees verder »

Kanu terug opgenomen in A-kern

Kanu terug opgenomen in A-kern

Kanu is opnieuw opgenomen in de A-kern van Cercle Brugge. De Braziliaan was vorige week uit de selectie gegooid omdat hij vaak te laat kwam, maar deze week was hij telkens als eerste aanwezig op de club. Lees verder »

 13-02-2009 

Selectie: Charleroi - Anderlecht

Selectie: Charleroi - Anderlecht

Zondag staat er voor Anderlecht de wedstrijd tegen Charleroi op het programma. Achter Polak en De Sutter staat nog een vraagteken, Losada is geschorst. "Het wordt een zware week, maar hij valt te vroeg om al bepalend te zijn." Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Enkele spelers hebben hun interland niet goed verteerd en keerden terug met een blessure. Zo liep Jan Polak een blessure op aan de rechter hamstring waardoor hij onzeker is voor de match zondag. Lees verder »

Vanhengel: "Ik vind het jammer"

Vanhengel:

Voorzitter Roger Vanden Stock liet gisteren nog eens verstaan dat Anderlecht niet langer kan wachten en het Vanden Stock-stadion gaat uitbreiden. Brussels minister Guy Vanhengel betreurt die beslissing. Lees verder »

Aantal toeschouwers loopt terug

Aantal toeschouwers loopt terug

De clubs in de Jupiler League hebben in de heenronde minder volk over de vloer gekregen dan in de voorbije vijf jaar. Dat heeft Het Laatste Nieuws uitgedokterd. Ook bij Anderlecht is er een achteruitgang. Lees verder »

Braziliaanse tester op Anderlecht

Braziliaanse tester op Anderlecht

Gisteren verscheen er een onbekende speler op training, bijgestaan door de begeleidster van Reinaldo. Niemand wist wie het was, behalve Reinaldo: "Hij heet Gustavo en is een Braziliaanse voetballer." Lees verder »

 12-02-2009 

Jacobs te gast bij 4FM

Jacobs te gast bij 4FM

Morgenochtend is Anderlechttrainer Ariël Jacobs te gast bij Bert Geenen in het programma 4fm-actueel op de commerciële radiozender 4FM. Het programma begint om 6u in de ochtend en duurt tot 9u. Lees verder »

Anderlecht verliest in Viareggio

Anderlecht verliest in Viareggio

De beloften hebben hun tweede wedstrijd op het toernooi van Viareggio verloren met 1-3 tegen Racing Club de Bobo. Met nog één wedstrijd te gaan tegen Lazio doet Anderlecht een slechte zaak in groep 10. Lees verder »

Overzicht van de interlands

Overzicht van de interlands

Guillaume Gillet en Tom De Sutter wonnen gisteren met België met 2-0 van Slovenië. Van de overige Anderlechtspelers die gisteren een interland afwerkten krijgt u hieronder een overzicht. Lees verder »

 11-02-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Lucas Biglia kon vandaag de groepstraining hervatten. Kruiswijk (buikspieren) kreeg opnieuw verzorging. Sébastien Bruzzese blesseerde zich tijdens de wedstrijd in Viareggio tegen Genoa aan de schouder en komt terug naar België. Lees verder »

Vanden Stock: "Vanhove was een groot man"

Vanden Stock:

Gisteren overleed Antoine Vanhove, bestuurder van Club Brugge, op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. "Antoine Vanhove was een groot man", zegt Roger Vanden Stock. "Iemand waarmee je altijd goed kon samenwerken." Lees verder »

Allaerts fluit Anderlecht - Standard

Allaerts fluit Anderlecht - Standard

Volgende week, op zondag 22 februari, komt Standard op bezoek in het Astridpark. Paul Allaerts werd aangeduid om de topper van de 23ste speeldag in goede banen te leiden. Een week later moet de ref ook in de UEFA Cup aan de slag. Lees verder »

 10-02-2009 

Blinden welkom in Anderlechtstadion

Blinden welkom in Anderlechtstadion

Anderlecht biedt binnenkort audioscriptie aan tijdens enkele voetbalwedstrijden in het Constant Vanden Stock-stadion. De eerste aangepaste wedstrijd vindt plaats op 21 maart. Dan speelt Anderlecht tegen Germinal Beerschot. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Weinig volk op training vandaag door de vele interlandverplichtingen. Lucas Biglia (kneuzing) en Arnold Kruiswijk (buikspieren) bleven binnen en kregen verzorging. Reynaldo trainde individueel. Zitka en Van Damme revalideren. Lees verder »

Antoine Vanhove gestorven aan kanker

Antoine Vanhove gestorven aan kanker

Antoine Vanhove, algemeen directeur van Club Brugge, is vandaag op 71-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. Purple Dynamite wenst hierbij haar medeleven te betuigen aan de familie en vrienden van Vanhove. Lees verder »

Ex-spelers niet mild voor Anderlecht

Ex-spelers niet mild voor Anderlecht

Anderlecht speelt een matig seizoen en zette het nieuwe jaar in met een aantal ondermaatse prestaties. Dat is ook enkele ex-spelers van Anderlecht niet ontgaan en ze zijn niet bepaald mild voor hun ex-ploeg. Lees verder »

 09-02-2009 

Kanu irriteert trainer en ploegmaats

Kanu irriteert trainer en ploegmaats

Bij Cercle Brugge is men kwaad en ontgoocheld in Kanu. De Anderlechthuurling zat gisteren niet eens in de kern. "Hij heeft zichzelf voor het ogenblik buitenspel gezet", aldus zijn coach. "Hij is al vijf keer te laat gekomen." Lees verder »

Verschueren is opnieuw wakker

Verschueren is opnieuw wakker

De dokters hebben Michel Verschueren dit weekend uit zijn kunstmatige slaap gehaald. De ex-manager van Anderlecht zou al terug bij volle bewustzijn zijn en sprak al met enkele mensen uit zijn omgeving. Lees verder »

 08-02-2009 

Dames stoten door naar kwartfinales beker

Dames stoten door naar kwartfinales beker

De vrouwen hebben gisteren hun achtste finale in de Beker van België tegen VK Egem gewonnen met 1-3. Jill Stevens, Anneleen Segers en Cynthia Browaeys scoorden de paars-witte doelpunten. Op zaterdag 4 april volgen de kwartfinales. Lees verder »

 07-02-2009 

Polak gelukkig bij Anderlecht

Polak gelukkig bij Anderlecht

Het Nieuwsblad had in de loges van het Constant Vanden Stock-stadion een gesprek met Jan Polak. De Tsjech praatte er openharting over zijn jeugd, Anderlecht en de toekomst. Lees verder »

Veel spelers weg wegens interlands

Veel spelers weg wegens interlands

Volgende week woensdag zullen er 7 spelers ontbreken op training wegens interlandverplichtingen: Gillet-De Sutter (België), Boussoufa (Marokko), Polak (Tsjechië), Juhasz (Hongarije), Bernardez (Honduras) en Wasilewski (Polen). Lees verder »

 06-02-2009 

Juhasz en Gillet nog twijfelachtig

Juhasz en Gillet nog twijfelachtig

Ariël Jacobs maakte vanmiddag zijn selectie voor de match van morgen tegen Bergen bekend. Zowel Gillet als Juhasz zijn erbij, maar of ze kunnen spelen blijft afwachten. Deschacht is er al zeker niet bij, hij is geschorst. Lees verder »

Real Madrid informeert naar Verschueren

Real Madrid informeert naar Verschueren

Michel Verschueren was als manager van Anderlecht gekend bij alle grote clubs. Real Madrid liet dan ook niet na om bij zijn secretaresse te informeren naar zijn gezondheidstoestand. Verschueren opent ondertussen af en toe de ogen Lees verder »

 05-02-2009 

Toestand Verschueren licht verbeterd

Toestand Verschueren licht verbeterd

De toestand van Michel Verschueren is lichtjes verbeterd. De medicatie om de ex-manager kunstmatig in slaap te houden, wordt stelselmatig afgebouwd. Zijn twee nieren beginnen langzaam te functioneren. Lees verder »

 04-02-2009 

Wasilewski opnieuw fit

Wasilewski opnieuw fit

Goed nieuws voor Marcin Wasilewski vandaag: voor het eerst sinds lang kon hij weer de groepstraining volmaken. Zijn blessure aan de heupbuiger is definitief verleden tijd. Ook Bruzzese, die dezelfde blessure had, trainde weer mee. Lees verder »

 03-02-2009 

Toestand Michel Verschueren onveranderd

Toestand Michel Verschueren onveranderd

Het UZ Brussel meldde deze namiddag in een persmededeling dat Michel Verschueren "goed reageert op zijn behandeling". Hij wordt nog wel in een kunstmatige slaap gehouden en verblijft nog op de dienst intensieve zorgen. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Wasilewski heeft vandaag het grootste gedeelte van de groepstraining afgewerkt. Reynaldo had normaal gezien vandaag de training hervat maar meldde zich ziek. Lees verder »

Kalenderwijziging: KVM - Anderlecht

Kalenderwijziging: KVM - Anderlecht

De KBVB voerde enkele wijzigingen door aan de kalender voor de maand maart. Zo zal de uitwedstrijd van Anderlecht tegen KV Mechelen plaatsvinden op vrijdag 13 maart 2009 om 20u30 in plaats van op zaterdag 14 maart om 20u. Lees verder »

Bergen wou Bulykin aantrekken

Bergen wou Bulykin aantrekken

Na de transfer van Dahmane naar Club Brugge zocht Bergen naar een nieuwe aanvallende kracht. Les Dragons hadden gehoopt die te vinden met Dmitri Bulykin, maar de Rus bleef liever bij Anderlecht. Lees verder »

Operatie Frutos succesvol verlopen

Operatie Frutos succesvol verlopen

Nicolas Frutos werd gisteren in Buenos Aires geopereerd aan zijn achillespees. Gisteren nam hij al contact op met Gerard Witters, assistent-manager bij Anderlecht, om te melden dat de operatie geslaagd is. Lees verder »

 02-02-2009 

Jacobs: "Groep door elkaar geschud"

Jacobs:

Het zag er in de eerste helft rampzalig uit voor Anderlecht, een donderpreek van Jacobs in de kleedkamer heeft daar gelukkig verandering in gebracht. "Tijdens de rust heb ik de ploeg door elkaar geschud." Lees verder »

Toestand Verschueren is stabiel

Toestand Verschueren is stabiel

Het Laatste Nieuws weet te melden dat de toestand van Michel Verschueren nog steeds kritiek is maar stabiel. Hij ligt nog steeds op intensieve zorgen en wordt in een kunstmatige coma gehouden. Lees verder »

Anderlecht - Standard volledig uitverkocht

Anderlecht - Standard volledig uitverkocht

De ticketingdienst van Anderlecht laat weten dat de topper tegen Standard op zondag 22 februari volledig uitverkocht is. De resterende tickets waren vanaf vandaag te koop, maar na amper een uur waren die allemaal de deur uit. Lees verder »

Rubin Kazan wil Jelle Van Damme

Rubin Kazan wil Jelle Van Damme

Trainer Ariël Jacobs maakte zich voor de match tegen Kortrijk nog zorgen omdat een Russische club naar één van zijn spelers hengelde. Nu blijkt dat Rubin Kazan interesse heeft in Jelle Van Damme. Lees verder »

"Ik kan Michel nog niet missen"

Het gaat al beter met Michel Verschueren. De ex-manager reageert goed op de medicijnen die hem worden toegediend. "Ik heb een kaars voor hem aangestoken", zegt zijn vrouw in Het Nieuwsblad. Lees verder »

 01-02-2009 

Vrouwen verslaan Vlimmeren met 0-3

Vrouwen verslaan Vlimmeren met 0-3

De vrouwen hebben zaterdag een ruime0-3 uitzege behaald tegen Vlimmeren Sport. Doelpuntenmaaksters van dienst waren Jill Stevens, Anneleen Segers en Aline Zeler. Anderlecht staat nu samen met OH-Leuven op een gedeelde vijfde plek. Lees verder »