Archieven

 31-12-2012 

Spaanse media linken Biglia aan Malaga

Spaanse media linken Biglia aan Malaga

Lucas Biglia ontmoette dit weekend zijn manager Enzo Montepaone in Argentinië. Deze wist hem te vertellen dat hij momenteel nog geen sluitende aanbieding heeft ontvangen. Intussen zou het Spaanse Malaga wel interesse tonen. Lees verder »

Mbokani opnieuw genoemd in Engeland

Mbokani opnieuw genoemd in Engeland

In de Engelse media wordt de naam van Dieumerci Mbokani gelinkt aan Norwich, Liverpool en Newcastle. Zijn manager bevestigt in HLN echter opnieuw dat Mbokani nog steeds de bedoeling heeft het seizoen bij Anderlecht uit te doen. Lees verder »

 29-12-2012 

Van Himst: "Anderlecht was Merckxiaans"

Van Himst:

In Gazet van Antwerpen blikt Paul Van Himst terug op het jaar van Anderlecht. De clublegende heeft niks dan lovende woorden klaar. "In België overklassen ze alles en iedereen. Europees mag het volgend seizoen hoog mikken." Lees verder »

Anderlecht is kampioen van 2012

Anderlecht is kampioen van 2012

Over het hele kalenderjaar 2012 bekeken haalde Anderlecht 97 punten. Dat zijn er liefst 17 meer dan nummer twee Club Brugge. Helemaal onderaan bengelen de Antwerpse clubs Beerschot en Lierse. (GvA) Lees verder »

Van den Brom deed tien gouden wissels

Van den Brom deed tien gouden wissels

John van den Brom is een coach die een uitslag kan beïnvloeden. In de voorbije 22 wedstrijden deed hij 51 wissels en liefst tien van zijn invallers scoorden daarna een beslissend doelpunt (goal die direct punten opleverden). (HLN) Lees verder »

Welk shirt bracht hoeveel geld op?

Welk shirt bracht hoeveel geld op?

Dat het shirt van Dennis Praet bij de veiling voor SOS Kinderdorpen het meeste opbracht, kon u hier al lezen. Maar hoeveel voor hoeveel geld werden de shirts van de overige Anderlecht-spelers geveild? Een overzicht. Lees verder »

 28-12-2012 

Shirt Praet is het populairste

Shirt Praet is het populairste

Van 18 tot 27 december konden supporters bieden op het shirt van hun favoriete speler. Deze shirts, met het logo van de Pro League vooraan, werden gedurende één helft gedragen door alle eersteklassers op de afgelopen speeldag. Lees verder »

Praet: "Ik heb de perfecte coach"

Praet:

Dat Dennis Praet aan een sterk seizoen bezig is bij Anderlecht, is ook de FIFA niet ontgaan. Vandaag verscheen er op hun website, fifa.com, een artikel met de youngster. In dat artikel benadrukt hij het belang van Vd Brom. Lees verder »

Trabzonspor bereidt bod op Kanu voor

Trabzonspor bereidt bod op Kanu voor

Volgens Het Laatste Nieuws wil Trabzonspor Kanu overnemen van Anderlecht. De Turkse club heeft zich nog niet officieel gemeld, maar enkele makelaars weten dat het een bod voorbereid op de middenvelder. (HLN) Lees verder »

Cercle wil Odoi huren tot juni

Cercle wil Odoi huren tot juni

Ook tegen Lierse kwam Denis Odoi niet van de bank. Zijn laatste speelminuten dateren nu al van 3 november. Cercle Brugge wil de verdediger uit zijn lijden verlossen en wil hem huren voor de rest van het seizoen. (GvA) Lees verder »

"Ze moeten rekening houden met mij"

Tot ieders verrassing begon Tom De Sutter naast Mbokani aan de wedstrijd. De spits bedankte met een doelpunt en assist. "Deze basisplaats was de beloning waarop ik hoopte en ik vond dat ik er recht op had." Lees verder »

Proto: "Jammer dat winterstop nu valt"

Proto:

Met tien zeges op rij zet Anderlecht een unieke reeks neer. In Europa kan enkel Barcelona momenteel dezelfde statistieken voorleggen. "Cijfers liegen niet, maar ik wil ons niet met Barcelona vergelijken", zegt Silvio Proto. Lees verder »

"Concurrentie maakt het ons niet lastig"

Met een erg goed gevoel gaat John van den Brom de kerstvakantie in. "Voor mij was het een fantastisch 2012. Eerst haalde ik Europees voetbal met Vitesse, daarna kon ik resultaten aan mooi voetbal koppelen bij mijn nieuwe club." Lees verder »

Anderlecht met 30 op 30 winterstop in

Anderlecht met 30 op 30 winterstop in

In de laatste wedstrijd van 2012 heeft Anderlecht zijn tiende competitiezege op rij geboekt. Met Mbokani en De Sutter samen aan de aftrap won het met 4-1 tegen Lierse. Het heeft nu acht punten voorsprong op Zulte Waregem. Lees verder »


 27-12-2012 

Voorbeschouwing: Anderlecht - Lierse

Voorbeschouwing: Anderlecht - Lierse

In de laatste wedstrijd van 2012 kan Anderlecht zijn tiende competitiezege op een rij boeken. Mbokani is er na een wedstrijd schorsing tegen Lierse weer bij. Kouyaté (operatie knie) en Praet (ziek) ontbreken. Lees verder »

Van den Brom: "Rekening houden met Sterckx"

Van den Brom:

Lucas Biglia verwees vorige week naar René Sterckx als potentiële opvolger. Ook John van den Brom maakt stilaan kennis met de kwaliteiten van de 21-jarige middenvelder. "Ik zie op training een steeds betere René", aldus de coach. Lees verder »

Vd Brom wil Kanu, Canesin en Odoi houden

Vd Brom wil Kanu, Canesin en Odoi houden

Het Anderlecht-bestuur is bereid om Denis Odoi, Fernando Canesin en Kanu te laten gaan. John van den Brom zit dit echter minder zitten. "Ik ben verrast door dat lijstje dat ik in de krant las", vertelde de coach gisteren. Lees verder »

Reynaldo heeft geen trek in Lierse

Reynaldo heeft geen trek in Lierse

Lierse wil zich deze winter fors versterken en denkt daarbij aan Reynaldo. De Braziliaan heeft echter geen trek in een overstap naar Lier. Hij wil liever wachten tot zijn contract in juni afloopt en dan transfervrij vertrekken. Lees verder »

Terek Grozny geïnteresseerd in Kanu

Terek Grozny geïnteresseerd in Kanu

Het Russische Terek Grozny zat zondag in de tribune tegen Genk en is nog steeds geïnteresseerd in Kanu. Ook vorige winter was er al interesse. Anderlecht is bereid Kanu te laten gaan, maar John van den Brom wil hem houden. (HNB) Lees verder »

 26-12-2012 

Selectie Anderlecht - Lierse

Selectie Anderlecht - Lierse

In de laatste wedstrijd voor de winterbreak ontvangt Anderlecht morgen Lierse. John van den Brom selecteerde 18 spelers voor deze partij. Cheikhou Kouyaté (operatie knie) en Dennis Praet (ziek) zijn er niet bij. Lees verder »

Geen vervolging voor Jovanovic

Geen vervolging voor Jovanovic

Het Bondsparket heeft maandag beslist om Milan Jovanovic niet te vervolgen voor zijn trap aan OHL-speler Evariste Ngolok. Men vond dat ook Ngolok niet helemaal vrijuit ging in het duel en dus komt er geen vervolging. (HLN) Lees verder »

Kouyaté geopereerd aan de knie

Kouyaté geopereerd aan de knie

Cheikhou Kouyaté zal er morgen niet bij zijn in de wedstrijd tegen Lierse. De verdediger werd maandag geopereerd aan de knie. Het ging om een aanslepend letsel dat niet dringend was, maar wel operatief moest worden opgelost. Lees verder »

Yala Lusala alweer weg bij Woluwe

Yala Lusala alweer weg bij Woluwe

White Star Woluwe laat Bigen Yala Lusala terugkeren naar Anderlecht. De leider in tweede klasse huurt de 20-jarige spits sinds deze zomer, maar hij kon er zich nooit doorzetten. In drie invalbeurten verzamelde hij 54 speelminuten. Lees verder »

 25-12-2012 

 24-12-2012 

Anderlecht niet blij met homo-vraag Coninx

Anderlecht niet blij met homo-vraag Coninx

In Stadion was vrijdag een interview te zien met John van den Brom. Opmerkelijk was de vraag van journalist Tom Coninx over de huisgenoot van Bram Nuytinck: "Is het een vriend, of dé vriend?". Anderlecht is hier niet mee opgezet. Lees verder »

 23-12-2012 

Nuytinck: "Geluk was aan onze kant"

Nuytinck:

Bram Nuytinck had niet meteen een verklaring voor de paniek die in de ploeg sloop ondanks een 0-2 voorsprong op het veld van Genk. "Het is raar, we waren na de rust gewoon weer aan het tikken, en dan ineens..." Lees verder »

Jovanovic: "Proficiat aan Genk"

Jovanovic:

Anderlecht ging tegen Genk dan wel met een 0-2 voorsprong de rust in, maar de wedstrijd draaide nog uit op een waar spektakelstuk. Jovanovic verklaart: "We speelden te arrogant, alsof we niet wilden scoren." Lees verder »

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht

RC Genk en Anderlecht spelen om 18 uur de tweede topper van de dag. Bij de thuisploeg is Jelle Vossen voldoende fit om op de bank te starten. Minder goed nieuws is er voor Anderlecht: Dennis Praet raakt niet speelklaar. Lees verder »

Cyriac: "Tegen play-offs wil ik er staan"

Cyriac:

Toen Anderlecht Vargas' wens hoorde om in Dallas te trainen, besliste het om Goh Bi Cyriac mee te sturen. Ook met de Ivoriaan gaat het de goede kant op. "Ik sta nog niet zo ver als Vargas, maar hervat weldra de groepstraining." Lees verder »

 22-12-2012 

Van den Brom stemt Mbokani en Biglia

Van den Brom stemt Mbokani en Biglia

Als coach van Anderlecht mag ook John van den Brom meestemmen voor de Gouden Schoen. "Ik heb gestemd voor Mbokani", verklapt hij en voegde toe ook op een tweede Anderlecht-speler te hebben gestemd. "Wie dat is, kan je wel raden." Lees verder »

Van den Brom: "Geen risico nemen met Praet"

Van den Brom:

Vandaag valt de beslissing over het aantreden van Dennis Praet morgen tegen Genk. "Dennis heeft individueel getraind en dat verliep goed", aldus John van den Brom gisteren. "Maar met een spierblessure neem je best geen risico." Lees verder »

Anderlecht oefent tegen Heracles Almelo

Anderlecht oefent tegen Heracles Almelo

Tijdens de winterstage in het Turkse Belek zal Anderlecht een oefenwedstrijd spelen tegen Heracles Almelo, de nummer elf uit de Nederlandse competitie. Het zal de enige oefenmatch zijn die Anderlecht er speelt. Lees verder »

Pas maandag beslissing over Jovanovic

Pas maandag beslissing over Jovanovic

Pas maandag zal bondsprocureur Marc Rubens beslissen of Milan Jovanovic en/of Evariste Ngolok vervolgd worden voor hun opstootje. Ref Nzolo had dit niet opgemerkt en dus riskeren ze een traf op basis van tv-beelden. (HLN) Lees verder »


 21-12-2012 

Malaga gestraft voor financieel wanbeleid

Malaga gestraft voor financieel wanbeleid

Malaga, tegenstander van Anderlecht in de poules van de Champions League, mag bij de eerstvolgende kwalificatie niet deelnemen aan een Europese competitie. De Financiële Controlecommissie van de Uefa heeft dit beslist. Lees verder »

Kljestan looft oude bekende Andy Najar

Kljestan looft oude bekende Andy Najar

Sinds vorige week traint de Hondurees Andy Najar mee met Anderlecht. Sacha Kljestan gelooft in de kwaliteiten van de tester. "In mijn laatste wedstrijd bij Chivas speelde ik tegen DC United. Najar scoorde toen tegen ons." Lees verder »

Gillet kan ook spelen tegen Lierse

Gillet kan ook spelen tegen Lierse

Als de schorsing van Guillaume Gillet in beroep wordt bevestigd, zal deze pas ingaan na de winterstop. Hij zal er dus niet alleen zondag tegen Genk bij zijn, ook de partij van woensdag tegen Lierse hoeft hij niet te missen. Lees verder »

Kaminski genoemd bij Club Brugge

Kaminski genoemd bij Club Brugge

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe doelman en de naam van Thomas Kaminski werd ergens genoemd. Alle betrokken partijen ontkennen dit echter. Intussen is Club ook bereid om 2,5 miljoen euro te bieden voor Junior Malanda. Lees verder »

 20-12-2012 

Suarez: Napoli alternatief voor CSKA?

Suarez: Napoli alternatief voor CSKA?

Volgens de Argentijnse krant La Mañana de Cordoba heeft Napoli Matias Suarez in het vizier. Napoli ziet Suarez als mogelijke vervanger voor Edinson Cavani. CSKA Moskou blijft wel prioriteit daar er met hen al een akkoord is. (HNB) Lees verder »

Kljestan plant kersttrip naar Los Angeles

Kljestan plant kersttrip naar Los Angeles

Na de laatste wedstrijd van het jaar op 27 december trekt Sacha Kljestan voor korte tijd naar zijn thuis in Los Angeles. "Het is een lange reis voor de weinige tijd die ik er kan doorbrengen, maar het is echt de moeite waar." Lees verder »

Praet nog steeds onzeker voor topper

Praet nog steeds onzeker voor topper

De echografie heeft uitgewezen dat Dennis Praet geen scheurtje in de hamstring heeft opgelopen, maar wel een zware kneuzing en bloeduitstorting. Zijn aantreden zondag in de topper tegen Genk blijft hierdoor erg onzeker. (HNB) Lees verder »

Juhasz: "Niet makkelijk om te vertrekken"

Juhasz:

Roland Juhasz blijft nadrukkelijk in de belangstelling staan van het Oekraïnse Dnipro Dnipropetrovsk, de club van Ondrej Mazuch. "Ik heb mij bij Mazuch geïnformeerd", zegt hij nu. "Hij zei dat de stad heel leefbaar is." Lees verder »

 19-12-2012 

Boussoufa wil meetrainen bij Anderlecht

Boussoufa wil meetrainen bij Anderlecht

Mbark Boussoufa heeft Anderlecht gevraagd om er een tijdje te mogen meetrainen om zijn conditie op peil te houden. Paars-wit zal dit vandaag bespreken. Boussoufa hoopt zo fit te blijven in aanloop naar de Africa Cup. Lees verder »

Krijgt Tarfi nieuwe kans als rechtsback?

Krijgt Tarfi nieuwe kans als rechtsback?

Volgens La Dernière Heure krijgt Medhi Tarfi tijdens de winterstage een nieuwe kans om zich te bewijzen als rechtsback. Tijdens de voorbereiding deze zomer liet hij daar een prima indruk, maar hij raakte daarna zwaar geblesseerd. Lees verder »

Molins zoekt club in buitenland

Molins zoekt club in buitenland

Volgens La Dernière Heure wordt het met de dag waarschijnlijker dat Guillermo Molins Anderlecht deze winter tijdelijk verlaat. Lierse toont interesse, maar de Zweed heeft zijn zinnen gezet op een verhuur aan een buitenlandse club. Lees verder »

Praet weet vandaag of hij kan spelen

Praet weet vandaag of hij kan spelen

Dennis Praet onderging gisteren een echografie. Vandaag zijn de resulaten bekend. Als het niet gaat om een spierscheur aan de dij, kan hij zondag tegen Genk waarschijnlijk spelen. Is het er wel één, dan zit zijn jaar erop. (RTBF) Lees verder »

Van den Brom zegt neen tegen komst Rosales

Van den Brom zegt neen tegen komst Rosales

In de zoektocht naar een rechtsback kwam Anderlecht uit bij Roberto Rosales. John van den Brom loopt echter niet warm van de oud-speler van Gent en dus wordt deze piste verlaten. Nochtans zag Rosales zelf een transfer wel zitten. Lees verder »

Interesse voor Braziliaanse rechtsback?

Interesse voor Braziliaanse rechtsback?

Volgens La Dernière Heure heeft Anderlecht interesse in een jonge Braziliaanse rechtsback. Het zou niet gaan om een directe versterking, maar een jonge speler die Anderlecht eerst bij de beloften wil laten groeien. Lees verder »

Nuytinck top, Hawsawi flop

Nuytinck top, Hawsawi flop

Het Nieuwsblad brengt vandaag een analyse van de zomertransfers van alle eersteklassers. Bij de vijf beste transfers bevindt zich ook Bram Nuytinck. Osama Hawsawi wordt dan weer geplaatst bij de vijf flopaankopen. Lees verder »


 18-12-2012 

Proto: "Wil Biglia weg, laat hem dan gaan"

Proto:

In La Tribune op RTBF praatte Silvio Proto openlijk over enkele zaken rond zichzelf en Anderlecht. Hij had het over een vertrek van Biglia, de Rode Duivels, de incidenten tijdens de Clasico en een mogelijke transfer van zichzelf. Lees verder »

De Camargo: "Naar Anderlecht? Waarom niet"

De Camargo:

Igor De Camargo was gisteren te gast in La Tribune op RTBF. Bij Mönchengladbach is hij vaak bankzitter en hij staat daarom open voor een transfer. Een terugkeer naar Standard ziet hij niet zitten. Anderlecht spreekt hem wel aan. Lees verder »

Video: Bram Nuytinck in Extra Time

Video: Bram Nuytinck in Extra Time

Bram Nuytinck was gisteren te gast in Extra Time. De Anderlecht-verdediger praatte er onder meer over Dieumerci Mbokani, het verschil tussen verdedigen in België en Nederland en zijn ambities voor Oranje. Lees verder »

Anderlecht wil door met Jovanovic en Mbokani

Anderlecht wil door met Jovanovic en Mbokani

Ook in 2013 rekent Anderlecht op het superduo Jovanovic-Mbokani. "Jova krijgt een contractverlenging als we Champions League spelen", zegt Herman Van Holsbeeck. "Mbokani blijft tot de zomer." Dit laatste bevestigt ook z'n manager. Lees verder »

"Mbemba heeft alles om een grote te worden"

Mbokani zal niet de enige Anderlecht-speler zijn die met Congo de Africa Cup speelt. Ook Bedi Mbenza en Chancel Mbemba maken veel kans op een selectie. "Mbemba heeft een grote toekomst voor zich", gelooft bondscoach Claude Le Roy. Lees verder »

Hasi: "Onderschat De Sutter niet"

Hasi:

Geen Mbokani zondag tegen Genk. Besnik Hasi rekent op Tom De Sutter om de topschutter waardig te vervangen. "We hebben nog al matchen gespeeld zonder Mbokani en toen heeft De Sutter de fakkel prima overgenomen." Lees verder »

Kiki Vanden Stock alweer aan beterhand

Kiki Vanden Stock alweer aan beterhand

Kiki Vanden Stock, die zaterdag onwel naar het ziekenhuis werd gebracht, is aan de beterhand. Bij onderzoeken werden gisteren hartritmestoornissen vastgesteld. Vandaag of morgen mag de vrouw van Roger Vanden Stock naar huis. (HLN) Lees verder »

 17-12-2012 

Veiling Proto brengt 1.290 euro op

Veiling Proto brengt 1.290 euro op

De veiling van de uitrusting die Silvio Proto droeg tegen Malaga bracht 1.290 euro in het laatje. Met dit geld en een deel van zijn matchpremie zal Proto cadeaus kopen voor de kinderen van het kinderziekenhuis Koningin Fabiola. Lees verder »

Spierblessures voor Praet en Bruno

Spierblessures voor Praet en Bruno

Youngsters Dennis Praet en Massimo Bruno moesten tegen OH Leuven allebei geblesseerd naar de kant. "Ze liepen allebei een spierblessure op", verduidelijkte John van den Brom. "Op dit moment ziet het er niet zo goed uit." Lees verder »

Gillet er toch bij tegen Genk?

Gillet er toch bij tegen Genk?

De kans bestaat dat Guillaume Gillet er zondag tegen Genk toch bij is. "In de kleedkamer heeft de trainer mij gezegd dat de club in beroep gaat tegen die schorsing. Ik zal er dus bijzijn op Genk." Lees verder »

Iakovenko: "Hoop op basisplaats tegen Genk"

Iakovenko:

Sacha Iakovenko viel tegen OHL na een uur in voor de geblesseerde Dennis Praet. "Het was een moeilijke match tegen een toch wel behoorlijk sterk spelend OHL", aldus de Oekraïner. "Maar morgen maalt niemand meer over het spelpeil." Lees verder »

Van den Brom: "Gelukkig hadden we Dieu nog"

Van den Brom:

Anderlecht won, dat was volgens John van den Brom het enige positieve van de avond. "Laat ons de manier waarop snel vergeten", klonk het na de match. "Het was een heel matige wedstrijd. En dan druk ik me nog erg voorzichtig uit." Lees verder »

Geen 300e voor Deschacht: "Safari nu beter"

Geen 300e voor Deschacht:

Olivier Deschacht kwam niet in actie en speelde dus niet zijn 300e competitiematch. John van den Brom koos voor Behrang Safari als linksachter. "Wie het beste is, die speelt ook. En op dit moment is dat Safari", aldus de coach. Lees verder »

Nieuwe bal zorgt voor problemen

Nieuwe bal zorgt voor problemen

Anderlecht speelde tegen OH Leuven voor het eerst met de Cafusa, de nieuwe bal van Adidas die volgend jaar gebruikt wordt op de Confederations Cup. Tot twee keer toe moest de match echter worden stilgelegd omdat hij te plat stond. Lees verder »

 16-12-2012 

Anderlecht met moeite voorbij OH Leuven

Anderlecht met moeite voorbij OH Leuven

Anderlecht heeft tegen OH Leuven zijn achtste competitiezege op rij behaald. Simpel ging het wel niet, maar twee treffers van Mbokani trokken de leider over de streep. Het heeft nu opnieuw zes punten voorsprong op Zulte-Waregem. Lees verder »

Mbokani geschorst tegen Genk

Mbokani geschorst tegen Genk

Dieumerci Mbokani zal er volgende week niet bij zijn tegen RC Genk. Na een trap op Robson pakte hij tegen OHL zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Ook Guillaume Gillet mist de topper van komende zondag door schorsing. Lees verder »

"Blij eindelijk tegen Anderlecht te spelen"

De Braziliaanse verdediger Robson van OH Leuven ziet straks een droom uitkomen. &quoquot;Al van toen ik in Portugal bij Vitoria Setubal en Maritimo speelde, hoopte ik ooit eens Europees te loten tegen Anderlecht", zo vertelt hij. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - OH Leuven

Voorbeschouwing: Anderlecht - OH Leuven

In de vooravond ontvangt Anderlecht OH Leuven. Sinds de Leuvenaars in eerste klasse spelen, verloren ze nog nooit tegen paars-wit. Anderlecht-coach John van den Brom kan alvast weer rekenen op Mbokani, De Sutter en Iakovenko. Lees verder »

Courtois wil stadiondossier heropenen

Courtois wil stadiondossier heropenen

Tien jaar geleden moest Alain Courtois de opvolger worden van Michel Verschueren. Hij werd het niet en vanaf 1 januari wordt hij eerste schepen van de stad Brussel. Eén van zijn projecten is een nieuw stadion voor RSC Anderlecht. Lees verder »

Oswal Alvarez mee op winterstage?

Oswal Alvarez mee op winterstage?

John van den Brom kondigde vrijdag aan enkele jongeren mee te nemen op winterstage naar Belek. Welke dit zijn, wilde hij nog niet vertellen. Maar La Dernière Heure schrijft nu dat Oswal Alvarez een grote kans maakt. Lees verder »

 15-12-2012 

Oud-spelers loven Olivier Deschacht

Oud-spelers loven Olivier Deschacht

Met zijn 300 matchen mag Olivier Deschacht zich een monument van deze club noemen. Maar wat maakt hem zo speciaal, wat zijn zijn verdiensten? Het Laatste Nieuws vroeg het aan zes Anderlecht-iconen. "Oli is een echte clubman." Lees verder »

Olivier Deschacht viert 300e wedstrijd

Olivier Deschacht viert 300e wedstrijd

Als hij in actie komt, speelt Olivier Deschacht morgen zijn 300e wedstrijd in het Anderlecht-shirt. In Het Nieuwsblad overloopt hij vandaag de belangrijkste momenten in zijn carrière. "Stoppen bij Anderlecht zou mooi zijn." Lees verder »

Kwartfinale beker opnieuw met lage prijzen

Kwartfinale beker opnieuw met lage prijzen

De ticketprijzen voor de terugmatch van de kwartfinale van de Belgische beker tegen AA Gent liggen een stuk lager dan deze tegen KV Mechelen in de vorige ronde. Voor de partij tegen Gent betaalt men maar 5 of 10 euro inkom. Lees verder »

 14-12-2012 

Boussoufa: "Praet is een supertalent"

Boussoufa:

Mbark Boussoufa was vandaag in het ziekenhuis van Jette om zijn eigen fonds op te richten. De oud-speler van Anderlecht liet er ook zijn licht schijnen over zijn ex-ploeg. "Deze ploeg heeft genoeg goede spelers", klonk het. Lees verder »

Selectie Anderlecht - OH Leuven

Selectie Anderlecht - OH Leuven

Anderlecht ontvangt zondag OH Leuven. Voor dit duel kan John van den Brom opnieuw rekenen op Dieumerci Mbokani, Tom De Sutter en Sacha Iakovenko. Dit maakt dat op Vargas na (revalidatie in de VS) alle bekende namen present zijn. Lees verder »

"Ik moet meer naar mijn lichaam luisteren"

Twee weken geleden werd Herman Van Holsbeeck onwel tijdens een vergadering. In de Concentra-kranten vertelt hij vandaag voor het eerst wat er toen gebeurde. "Ik was oververmoeid. Ik moet beseffen dat ik geen 38 jaar meer ben." Lees verder »

Cyriac: "Op stage groepstraining hervatten"

Cyriac:

Goh Bi Cyriac verblijft momenteel in Dallas waar hij aan zijn revalidatie werkt. Op de Facebook-pagina van Anderlecht praat hij over zijn herstel. "Het is mijn doel om met m'n ploegmaats op stage naar Turkije te kunnen trekken." Lees verder »

 13-12-2012 

Dordrecht wil jongeren Anderlecht huren

Dordrecht wil jongeren Anderlecht huren

Coach John van den Brom had vorige week een gesprek met technisch manager Marco Boogers van Dordrecht over de verhuur van spelers. "Spelers uit het tweede elftal van Anderlecht zouden naar ons kunnen komen", legt Boogers uit. Lees verder »

NextGen: Anderlecht naar achtste finale

NextGen: Anderlecht naar achtste finale

Anderlecht heeft zijn laatste wedstrijd in de poules van de NextGen Series gewonnen en plaatst zich voor achtste finale. Tegen Tottenham werd het 0-2 na doelpunten van Leander Dendoncker en aanvoerder Michaël Heylen. Lees verder »

Vrijdagtraining open voor publiek

Vrijdagtraining open voor publiek

De training van morgen is door coach John van den Brom opengesteld voor het publiek. Wie dit wil, kan om 14.30 uur in Neerpede een kijkje komen nemen hoe Anderlecht zich voorbereid op de partij van zondag tegen OHL. (RSCA.be) Lees verder »

Ook AC Milan meldt zich voor Biglia

Ook AC Milan meldt zich voor Biglia

AC Milan heeft bij het management van Lucas Biglia geïnformeerd naar diens transfervoorwaarden. De Rossoneri zijn op zoek naar een vervanger voor Nigel de Jong, die out is voor de rest van het seizoen. Lees verder »

Molins: "Ik wil in januari vertrekken"

Molins:

Guillermo Molins heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Anderlecht. De Zweedse rechtsbuiten slaagt er na zijn zware knieblessure maar niet in zich in de ploeg te knokken. "Ik ben 24 jaar, ik moet regelmatig kunnen spelen." Lees verder »

Poolse interesse voor Wasilewski

Poolse interesse voor Wasilewski

Volgens de Poolse media toont Zaglebie Lubin interesse in Marcin Wasilewski. De verdediger, die zijn basisplaats bij Anderlecht kwijt is, zou wel oren hebben naar een transfer. Dit kan zijn plaats bij de nationale elf verzekeren. Lees verder »

NextGen: Anderlecht straks tegen Tottenham

NextGen: Anderlecht straks tegen Tottenham

Vanmiddag om 14 uur spelen de beloften hun laatste poulematch in de NextGen Series tegen Tottenham. Bij winst plaatst Anderlecht zich voor de volgende ronde. "Ik verwacht een moeilijke maar boeiende match", zegt René Peeters. Lees verder »

Mbokani, De Sutter en Iakovenko speelklaar

Mbokani, De Sutter en Iakovenko speelklaar

Anderlecht kan zondag tegen OH Leuven terug rekenen op Dieumerci Mbokani, Tom De Sutter en Sacha Iakovenko. Die eerste twee waren er tegen Gent niet bij wegens ziekte, Iakovenko stond wat langer aan de kant met de knie. (HBvL) Lees verder »

 12-12-2012 

OHL probeerde tevergeefs om Praet te huren

OHL probeerde tevergeefs om Praet te huren

OH Leuven wilde vorig jaar Dennis Praet huren van Anderlecht, maar stuitte op een njet van jeugdverantwoordelijke Jean Kindermans. "Nochtans waren zowel Dennis als zijn vader het idee genegen", zegt Paul Van der Schueren van OHL. Lees verder »

Biedt Dnipropetrovsk oplossing voor Juhasz?

Biedt Dnipropetrovsk oplossing voor Juhasz?

Volgens de Hongaarse krant Nemzeti Sport is Dnipro Dnipropetrovsk bereid om één miljoen euro te betalen voor Roland Juhasz. Ook afgelopen zomer toonden de Oekraïners interesse in de bij Anderlecht op een zijspoor belandde Juhasz. Lees verder »

Mbenza op stage met nationale ploeg

Mbenza op stage met nationale ploeg

Bedi Mbenza verblijft sinds maandag in Zuid-Afrika waar hij een stage afwerkt met de Congolese nationale ploeg. Een groep spelers uit de lokale competitie probeert daar een selectie voor de Afrika Cup af te dwingen. (LDH) Lees verder »

Van den Brom: "Geen goede wedstrijd"

Van den Brom:

Het gebeurt niet vaak de laatste weken, maar John van den Brom was niet tevreden over de prestatie van zijn team tegen Gent. "Maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Vooral om het uitdoelpunt dat we maakten." Lees verder »

Kouyaté geschorst voor bekerreturn

Kouyaté geschorst voor bekerreturn

Cheikhou Kouyaté liep tegen Gent tegen zijn tweede gele kaart van deze bekercampagne aan. De centrale verdediger is hierdoor geschorst voor de terugmatch. Gent-middenvelder N'Diaye is hetzelfde lot beschoren. (HLN) Lees verder »

Anderlecht gelijk in heenmatch beker

Anderlecht gelijk in heenmatch beker

Zonder de zieke Mbokani is Anderlecht niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen AA Gent in de heenmatch van de kwartfinale van de Belgische voetbalbeker. De beslissing valt dus volgende maand in het Astridpark. Lees verder »

 11-12-2012 

Er beweegt wat rond Biglia

Er beweegt wat rond Biglia

Het Nieuwsblad vernam van verschillende bronnen dat er heel wat beweegt rond Lucas Biglia. Er is interesse uit Duitsland en Italië en deze zou veel concreter zijn dan tijdens de vorige transferperiodes. Lees verder »

Voorbeschouwing: AA Gent - Anderlecht

Voorbeschouwing: AA Gent - Anderlecht

Met veel goesting en vertrouwen trekt het straks naar Gent voor de heenmatch in de kwartfinale van de Beker van België. Paars-wit heeft van de Beker een doel gemaakt en dus zal het straks met zijn type-elftal aantreden. Lees verder »

Gillet vandaag voor geschillencommissie

Gillet vandaag voor geschillencommissie

Guillaume Gillet verschijnt vandaag voor de Geschillencommissie voor zijn tackle op Kortrijk-speler Brecht Dejaegere. Scheidsrechter Joeri Van de Velde zag de fout toen niet en dus kan Gillet alsnog geschorst worden. (GvA) Lees verder »

Najar wacht nog op verzekering

Najar wacht nog op verzekering

De Hondurees Andy Najar arriveerde gisteren in Anderlecht. Hij wacht wel nog even tot zijn verzekering in orde is vooraleer hij kan meetrainen. Najar is een 19-jarige rechterflank van DC United die op proef is. (LDH) Lees verder »

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is het de verjaardag van Aline. Zij verzorgt al sinds jaar en dag de foto' en de Engelse vertalingen op de website. Van harte gefeliciteerd! Lees verder »

 10-12-2012 

Selectie AA Gent - Anderlecht

Selectie AA Gent - Anderlecht

Anderlecht neemt het morgenavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Cofidis Cup op tegen AA Gent. De zoektocht naar een mooie uitgangspositie zal wel zonder de zieke Tom De Sutter moeten gebeuren. Lees verder »

Kanu: "Mijn toekomst ligt bij Anderlecht"

Kanu:

Kanu maakte tegen Bergen een erg sterke invalbeurt. De Braziliaan verdween de voorbije weken naar de bank, maar denkt niet aan een vertrek. "Als Biglia met de winterstop vertrekt, kan ik naast Praet en Kljestan gaan spelen." Lees verder »

Mbokani moet opletten tegen OH Leuven

Mbokani moet opletten tegen OH Leuven

Dieumerci Mbokani pakte zaterdag tegen Bergen zijn vierde gele kaart van het seizoen. Als hij zondag tegen OH Leuven opnieuw tegen een geel karton aanloopt, mist hij over twee weken de topper tegen RC Genk. (HLN) Lees verder »

Hondurees Najar op proef

Hondurees Najar op proef

Anderlecht heeft de Hondurees Andy Najar op proef. Najar is een 19-jarige rechterflank die uitkomt voor DC United in de MLS. Als de test het goeds van de dvd-beelden bevestigt, kan hij een contract tot eind dit seizoen tekenen. Lees verder »

Nuytinck onzeker voor bekermatch

Nuytinck onzeker voor bekermatch

Bram Nuytinck werd tegen Bergen kort voor tijd vervangen met kniepijn. De Nederlander heeft al langer last. Vandaag ondergaat hij een onderzoek en moet blijken of hij morgen kan aantreden tegen Gent in de Beker van België. (HNB) Lees verder »

Biglia: "Wil in januari naar Italië"

Biglia:

Volgens de Italiaanse website tuttomercatoweb.com heeft Lucas Biglia zijn zinnen gezet op een transfer naar Italië. "Ik wil in januari weg en mijn droom is om in Italië te voetballen, vanwege mijn Italiaanse roots." Lees verder »

"Idee VS-trip kwam van Vargas zelf"

In Het Laatste Nieuws geeft John van den Brom enige uitleg bij de trip van Cyriac en Vargas naar de Verenigde Staten. "Het idee kwam van Vargas zelf en het leek ons best dat ook Cyriac meeging", aldus de Anderlecht-coach. Lees verder »

 09-12-2012 

Gillet: "Ja, we voelen de vermoeidheid"

Gillet:

Als Anderlecht een strafschop krijgt, is het tegenwoordig altijd even het hart vasthouden. Guillaume Gillet zette hem tegen Bergen feilloos om. "Als ik had gemist, zou het twee keer zo zwaar zijn aangekomen", lachte hij achteraf. Lees verder »

Praet: "We willen alles winnen"

Praet:

Waar er na een Europese match al eens gemorst werd met punten, is dit de laatste weken niet het geval. "Integendeel. De Champions League geeft ons vertrouwen", vertelt Praet. "We voelden ons niet vermoeid tegen Bergen." Lees verder »

Bruno: "Ik wilde zo graag scoren"

Bruno:

Massimo Bruno speelde een opvallende partij tegen Bergen. "Ik ben tevreden met de zege en mijn assist voor Mbokani, maar toch ook ontgoocheld omdat ik zelf niet kon scoren", aldus de spits, die in het slot een prima kans miste. Lees verder »

"Ploegmaats weten dat ik belangrijk ben"

Dieumerci Mbokani scoorde tegen Bergen zijn tweede hattrick van het seizoen. De Congolees zit nu aan twaalf competitiedoelpunten. "Maar daar zal ik het niet bij laten. Ik wil dit seizoen meer dan twintig doelpunten maken." Lees verder »

Van den Brom: "Alles loopt fantastisch"

Van den Brom:

John van den Brom was in zijn nopjes over de winst van zijn team. "We zagen vanavond een heel goed Anderlecht", aldus de coach. "Nochtans was ik er vooraf niet gerust in. Dit was een moeilijke verplaatsing na een Europese trip." Lees verder »

 08-12-2012 

Anderlecht kent geen moeite met Bergen

Anderlecht kent geen moeite met Bergen

Anderlecht heeft vanavond een eenvoudige zege geboekt bij Bergen. Mbokani zette paars-wit al vroeg op het goede spoor en nog voor de rust verdubbelde hij de score. Kanu, Gillet (strafschop) en Mbokani dreven de score op tot 0-5. Lees verder »

Scifo vol lof voor John van den Brom

Scifo vol lof voor John van den Brom

Sinds vorig seizoen is Anderlecht-coryfee Enzo Scifo trainer van Bergen. "Ik heb nu al vaak tegen Anderlecht gespeeld, maar ik moet toegeven: het doet me nog altijd iets", zegt Scifo. "Ik werk hard om er ooit trainer te worden." Lees verder »

"Systeem niet omgooien voor De Sutter"

Ronald Vargas en niet Tom De Sutter is vanavond de vervanger van de geblesseerde Milan Jovanovic. Een logische keuze, vindt coach John van den Brom. "De Sutter als vervanger van Jova? Tom speelt toch niet op links?" Lees verder »

Anderlecht start met Vargas in Bergen

Anderlecht start met Vargas in Bergen

Ronald Vargas vervangt de geblesseerde Milan Jovanovic tegen Bergen. Voor de rest start Anderlecht met de vertrouwde namen. Deschacht is weer linksback in plaats van Safari. Die is ziek en dus zit Lukaku op de bank. Lees verder »

Cyriac mogelijk mee op winterstage

Cyriac mogelijk mee op winterstage

Hoe gaat het met Goh Bi Cyriac? Goed, zo blijkt. Maar Anderlecht wil hem niet forceren en dus zal het hervatten van de groepstrainig niet meer voor dit jaar zijn. "Maar dat was ook niet de planning", zegt coach John van den Brom. Lees verder »

Interesse in Zakaria Ismaili?

Interesse in Zakaria Ismaili?

Volgens de officiële supporterswebsite van de Marokkaanse eersteklasser CODM Meknes is Anderlecht geïnteresseerd in Zakaria Ismaili. Paars-wit zou de 23-jarige verdediger deze winter willen aantrekken. Lees verder »

 07-12-2012 

Geen Jovanovic tegen Bergen

Geen Jovanovic tegen Bergen

In de 18-koppige selectie voor de competitiewedstrijd van morgen tegen Bergen ontbreekt Milan Jovanovic. Hij sukkelt met de knie. Ook Sacha Iakovenko zit niet in de kern, al hervatte hij vandaag wel de groepstraining. Lees verder »

Proto: "Zonder ref geen voetbal"

Proto:

Dit weekend zal er voor elke match een minuut stilte worden gehouden voor de doodgeschopte grensrechter uit Nederland. Een goed initiatief, vindt ook Silvio Proto. "Zonder ref geen voetbal." Lees verder »

Grasmat Bergen zal er perfect bijliggen

Grasmat Bergen zal er perfect bijliggen

Bergen - Anderlecht van morgen zal probleemloos kunnen doorgaan. Een team van stewards ontrolde gisteren een groot zeil om het veld sneeuwvrij te houden. Daaronder werden blazers ingezet zodat het terrein niet zou bevriezen. (LDH) Lees verder »

Van Holsbeeck opnieuw aan het werk

Van Holsbeeck opnieuw aan het werk

Herman Van Holsbeeck heeft gisteren zijn werkzaamheden hervat na een week gedwongen rust. De manager moet het wel nog even rustig aan doen. Vorige week was Van Holsbeeck even onwel geworden en moest hij naar het ziekenhuis. (LDH) Lees verder »

 06-12-2012 

Jovanovic: "Het merk Anderlecht is terug"

Jovanovic:

Milan Jovanovic vindt dat Anderlecht een sterke Europese campagne achter de rug heeft. Hij hoopt dat hierop wordt verdergebouwd. "Anderlecht zal pas écht iets betekenen in Europa als spelers het niet meer als een tussenstap zien." Lees verder »

"Neem goal mee voor rest van mijn leven"

Behrang Safari speelde tegen Malaga wellicht zijn beste match in Anderlecht-shirt tot nu toe. Alleen jammer dat zijn doelpunt, een mooie slalom, onterecht werd afgekeurd. "Maar toch zal ik hem tonen aan mijn kleinkinderen." Lees verder »

Biglia gelinkt aan Dortmund en Man. United

Biglia gelinkt aan Dortmund en Man. United

Op enkele websites staat te lezen dat Manchester United en Borussia Dortmund aan Lucas Biglia denken als mogelijk versterking voor deze winterstop. Biglia gaf deze week te kennen graag snel hogerop te willen. (Voetbalnieuws.com) Lees verder »

Riskeert Anderlecht boete voor rellen?

Riskeert Anderlecht boete voor rellen?

Acht Anderlecht-supporters werden woensdagavond opgepakt tijdens de rellen in Malaga. Twee van hen zaten gisterenmiddag nog steeds vast. Volgens verschillende bronnen viel de hardheid op waarmee de Spaanse politie ingreep. Lees verder »

 05-12-2012 

Anderlecht op het kampioenenbal

Anderlecht op het kampioenenbal

De afgelopen jaren en maanden verkondigde vrijwel elke analist dat de Europa League het niveau was voor Belgische clubs. Tijdens de afgelopen campagne bewees Anderlecht echter dat het niet misstaat in de Champions League. Lees verder »

Mbenza wil terugkeren naar Mazembe

Mbenza wil terugkeren naar Mazembe

Bedi Mbenza kwam dit seizoen nog maar 14 minuten in actie en ziet geen toekomst meer bij Anderlecht. De Congolees wil de club daarom verlaten en hoopt te kunnen terugkeren naar zijn ex-club TP Mazembe. Lees verder »

Deschacht: "Speelden op z'n Anderlechts"

Deschacht:

Tegen Malaga werd Anderlecht niet beloond voor zijn goede spel. Dit is de rode draad van deze CL-campagne en dat frustreert Olivier Deschacht. "We hebben geen geluk gehad tijdens deze campagne, maar ik ben fier op deze ploeg." Lees verder »

Mbokani: "Mijn kopbal was achter de lijn"

Mbokani:

Dieumerci Mbokani scoorde één keer tegen Malaga, maar het konder er meer zijn. Na twintig minuten kopte hij op doelman Kameni. "Ik voelde dat ik niet kon missen en ben er zeker van dat mijn kopbal de doellijn gepasseerd heeft." Lees verder »

Praet: "Dit is een gemiste kans"

Praet:

Ook Dennis Praet verwees in zijn babbel na afloop naar het afgekeurde doelpunt van Safari. "We hebben hier de kansen laten liggen. Dat is erg zuur, zeker als je weet dat we eigenlijk de score openden", vertelde de middenvelder. Lees verder »

Hasi: "Verdienden meer dan gelijkspel"

Hasi:

Besnik Hasi vond dat Anderlecht een prima wedstrijd gespeeld had. "Alleen in het eerste kwartier hadden we het moeilijk", aldus de assistent-coach. "Daarna groeiden we in de match en kregen we ook de betere kansen." Lees verder »

Van den Brom: "Dit smaakt naar meer"

Van den Brom:

Met opgeheven hoofd verlaat John van den Brom de Champions League. Toch zit hij met een wrang gevoel. Wat als de 0-1 van Safari gewoon had geteld? "Ik begrijp niet dat die mensen op dit niveau zó een fout maken." Lees verder »

Anderlecht-fans maken amok in Malaga

Anderlecht-fans maken amok in Malaga

Voor aanvang van de wedstrijd was het in de buurt van het stadon tot rellen met Anderlecht-fans. Een aantal fans met stadionverbod werden administratief aangehouden. Ook tijdens de rust waren er problemen. Lees verder »

 04-12-2012 

"Met schuin oog naar Milan kijken"

John van den Brom schat de kansen om te overwinteren in de Europa League niet te hoog in: 25 %. "We hebben het niet meer zelf in de hand, we spelen uit en tegen de beste ploeg van de poule. Hopelijk lukt het." Lees verder »

1.250 fans steunen Anderlecht in Malaga

1.250 fans steunen Anderlecht in Malaga

Een hele schare Anderlecht-fans maakt de verplaatsing naar Malaga om Anderlecht naar de Europa League te stuwen. Met 1.250 zijn ze. Heel wat meer dan de 50 die enkele weken geleden waren meegereist naar Sint-Petersburg. (HLN) Lees verder »

Voorbeschouwing: Malaga - Anderlecht

Voorbeschouwing: Malaga - Anderlecht

Vanavond speelt Anderlecht zijn laatste duel in de Champions League. Nuytinck is geschorst en wellicht zal Deschacht en niet Wasilewski hem vervangen. Zo kan Kouyaté centraal rechts blijven staan. Safari blijft linksachter. Lees verder »

Anderlecht wil één miljoen voor Juhasz

Anderlecht wil één miljoen voor Juhasz

Roland Juhasz past niet in de plannen van John van den Brom en mag Anderlecht verlaten. Paars-wit wil de ancien echter niet voor niks laten vertrekken. Geïnteresseerde clubs moeten één miljoen euro op tafel leggen. Lees verder »

Hiljemark is optie voor wintermercato

Hiljemark is optie voor wintermercato

Anderlecht bevestigt dat Oscar Hiljemark twee weken geleden Neepede bezocht. De 20-jarige Zweedse middenvelder is een optie om deze winter aan te trekken. Paars-wit ziet hem wel vooral als versterking voor de toekomst. Lees verder »

Is acht miljoen realistisch voor Biglia?

Is acht miljoen realistisch voor Biglia?

In het contract van Lucas Biglia staat dat hij Anderlecht mag verlaten voor acht miljoen euro. Maar is dit realistisch? Het Laatste Nieuws vroeg het aan een makelaar. "Biglia is het slachtoffer van zijn opstapclausule." Lees verder »

Argentijn Cavallaro komt wellicht in juni

Argentijn Cavallaro komt wellicht in juni

Juan Ignacio Cavallaro, een 18-jarige Argentijn die vorig jaar al even op stage was, komt wellicht pas in juni naar België. Anderlecht wilde hem al in januari halen, maar de Copa America voor U20 gooit roet in het eten. Lees verder »

Suárez vandaag in München voor tests

Suárez vandaag in München voor tests

Matias Suarez is gisteren in Cordoba vertrokken richting München. Daar komt hij vandaag aan en hij zal er medisch gekeurd worden door CSKA Moskou. Roger Vanden Stock geeft intussen aan niet meer op Suarez te rekenen. Lees verder »

 03-12-2012 

Van Holsbeeck niet mee naar Malaga

Van Holsbeeck niet mee naar Malaga

Herman Van Holsbeeck zal donderdag of vrijdag opnieuw beginnen werken nadat hij eind vorige week onwel was geworden. De Europese verplaatsing van morgen naar Malaga zal hij dus niet meemaken. Lees verder »

 02-12-2012 

Malaga verliest met kleinste verschil

Malaga verliest met kleinste verschil

In tegenstelling tot Anderlecht kon Malaga zijn generale repetitie voor de CL-match van dinsdag niet winnen. Tegen Getafe ging het met 1-0 onderuit. Beide ploegen delen nu de vierde plaats met 22 punten uit 14 wedstrijden. Lees verder »

Safari: "We hebben nooit gepanikeerd"

Safari:

"Het was een moeilijke wedstrijd tegen een taaie tegenstander", begon Behrang Safari zijn analyse van de wedstrijd. "Cercle viel ver terug, wat ons dwong om risico's te nemen. Zij hebben hier maximaal van geprofiteerd." Lees verder »

"Had Gillet geroepen voor tweede penalty"

Anderlecht kreeg tegen Cercle twee penalty's. De eerste ging binnen, maar toen Biglia een tweede keer achter de bal ging staan, ging het mis. Cheikhou Kouyaté reageert: "Ik had Gillet geroepen om te trappen maar Lucas zei neen." Lees verder »

 01-12-2012 

Anderlecht op het nippertje voorbij Cercle

Anderlecht op het nippertje voorbij Cercle

Anderlecht zet zijn goede reeks in de competitie verder, met een overwinning tegen Cercle Brugge. Anderlecht speelde een makke wedstrijd en kon de overwinning pas in de 90e minuut veilig stellen. Het miste alweer een strafschop. Lees verder »

Van Holsbeeck even in ziekenhuis

Van Holsbeeck even in ziekenhuis

Herman Van Holsbeeck heeft de nacht van donderdag op vrijdag doorgebracht in het ziekenhuis. De Anderlecht-manager was donderdagavond onwel geworden na de raad van bestuur van de vzw. Vrijdagochtend mocht Van Holsbeeck naar huis. Lees verder »