Archieven

 31-07-2013 

U17 winnen van Hoogstraten

U17 winnen van Hoogstraten

De U17 hebben woensdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen de U19 van Hoogstraten. Anderlecht won met overduidelijke 2-5 cijfers. De doelpuntenmakers waren Orel Mangala, Alper Ademoglu en Ismael Azzaoui (3). Lees verder »

De zomer van Kljestan

De zomer van Kljestan

Sacha Kljestan vertoeft sinds 2010 in België. "Mijn vrouw en ik houden best van Brussel", aldus de Amerikaanse middenvelder. "We wonen er graag en hebben niet geaarzeld toen er gevraagd werd om langer te blijven." Lees verder »

Dendoncker bezoekt ex-club

Dendoncker bezoekt ex-club

Ruim 160 voetballertjes kregen gisterennamiddag het bezoek van Leander Dendoncker, dit in het kader van de 24e Roeselaarse Jeugdvoetbalweek. Dendoncker maakte een viertal jaar geleden de overstap van KSVR naar Anderlecht. Lees verder »

Anderlecht volgt neef Matias Suárez

Anderlecht volgt neef Matias Suárez

Gastón Suárez Álvarez zou volgens de Argentijnse krant La Mañana de Córdoba van nabij gevolgd worden door Anderlecht. De 20-jarige middenvelder komt uit bij Club Atletico Belgrano waar hij sinds 2006 onder contract ligt. Lees verder »

Najar terug in het Astridpark

Najar terug in het Astridpark

Andy Najar, die deelgenomen heeft aan de Gold Cup, is terug in Anderlecht. Hij tekende present voor de groepstraining gisteren. Marcin Wasilewski, op zoek naar een andere club, traint ook nog steeds in Neerpede Lees verder »

Vico neemt enkele dagen vakantie

Vico neemt enkele dagen vakantie

Fede Vico, uitgeschakeld in de halve finale van het EK voor U19, is naar zijn familie in Cordoba getrokken en neemt er enkele dagen vakantie. Wanneer de speler terug is in Neerpede is nog niet duidelijk. Lees verder »

"Biglia monopoliseerde het spel"

Lucas Biglia is al enkele weken van Lazio maar enkel bij de Italiaanse ploeg was er een officiële aankondiging terug te vinden. Anderlecht zelf heeft nog steeds niet de transfer officieel meegedeeld. Lees verder »

U19 winnen van Hoogstraten

U19 winnen van Hoogstraten

Gisterenavond hebben de U19 een oefenwedstrijd gespeeld tegen Hoogstraten. Het werd 0-4 voor paars-wit. Doelpuntenmakers van dienst waren Glen Leemans, Patrick Tshiani en Aaron Leya Iseka (2). Deze avond spelen de U17. Lees verder »

Veselinovic had ook interesse van Scifo

Veselinovic had ook interesse van Scifo

Dalibor Veselinovic, die voor één seizoen verhuurd wordt aan Waasland-Beveren, kon vroeger rekenen op interesse van Enzo Scifo. Dat verklaart Scifo, toen trainer van Moeskroen, tegenover Sport/Voetbalmagazine. Lees verder »

Piste Dos Santos verlaten

Piste Dos Santos verlaten

Door de komst van Luka Milivojevic lijkt een komst van Jonathan Dos Santos obsoleet. De Mexicaanse middenvelder, onder contract bij Barcelona, bleek lange tijd de ideale vervanger van Lucas Biglia. Herman Van Holsbeeck legt uit. Lees verder »

Nieuwe blessure voor Karim Tarfi

Nieuwe blessure voor Karim Tarfi

Pech voor Karim Tarfi. Na een revalidatie van tien maanden was de middenvelder bijna opnieuw fit, maar hij heeft zich opnieuw geblesseerd. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet duidelijk. Lees verder »

 30-07-2013 

Van den Brom: "Geduld wordt beloond"

Van den Brom:

Ook John van den Brom toont zich verheugd met de komst van Luka Milivojevic. "Geduld wordt beloond", klinkt het. "Ik ben uiteraard ontzettend blij met het vastleggen van Luka", begint de trainer op de persconferentie. Lees verder »

Analyse: de les van speeldag 1

Analyse: de les van speeldag 1

Anderlecht verloor zondag met 2-3 tegen Lokeren. Het was meteen het signaal voor het Belgische journaille om de paars-witte kern met de grond gelijk te maken. Maar was die afbraakoperatie niet heel erg voorbarig? Lees verder »

Kindermans over Tielemans en Lukaku

Kindermans over Tielemans en Lukaku

Deze week brengt Sport/Voetbalmagazine een reportage over de jeugdwerking van Anderlecht. Hierin komt voornamelijk Jean Kindermans aan het woord en gaat het natuurlijk ook over Youri Tielemans en Jordan Lukaku. Lees verder »

Spaanse interesse voor Bruno

Spaanse interesse voor Bruno

Volgens de Spaanse krant Ideal geniet Massimo Bruno interesse van Granada, vorig seizoen vijftiende in de Premera Division. De club speurt Europa af naar interessante jonge talenten en is ook bij Bruno uitgekomen. Lees verder »

Mitrovic dicht bij persoonlijk akkoord

Mitrovic dicht bij persoonlijk akkoord

Nenad Jestrovic en vader Mitrovic onderhandelden gisteren met Anderlecht over het contract van Aleksandar Mitrovic. "Het gaat de goede kant op", vertelde Jestrovic na afloop. "We wachten nu op een akkoord tussen de clubs." Lees verder »

"Trainer met lef om jeugd kans te geven"

In Het Nieuwsblad verklaart Jean Kindermans, hoofd jeugdopleiding bij Anderlecht, waarom de club resoluut voor de eigen jeugd kiest. Niet alleen is er veel talent binnen de jeugd, maar ook het financiële speelt een rol. Lees verder »

Kan Kljestan vrijdag spelen?

Kan Kljestan vrijdag spelen?

Kan Sacha Kljestan vrijdag spelen tegen Cercle Brugge? Volgens Het Nieuwsblad moet dit normaal gezien lukken, terwijl Het Laatste Nieuws schrijft dat het uitgesloten is dat hij speelt. Lees verder »

Tweede zoontje voor Mbokani

Tweede zoontje voor Mbokani

Marlène, de vrouw van ex-Anderlecht-speler Dieumerci Mbokani, is gisterenochtend bevallen van een zoontje. De jongen heeft de naam Bradley gekregen. Van harte gefeliciteerd! Lees verder »

Anderlecht wacht op geld transfers

Anderlecht wacht op geld transfers

Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat er een nieuwe trend is in voetballand: transfers afbetalen in schijven. Zie het als een afbetalingsplan. Het kwam mede hierdoor dat de transfer van Lucas Biglia een maand bleef aanslepen. Lees verder »

 29-07-2013 

Vico uitgeschakeld op EK U19

Vico uitgeschakeld op EK U19

Spanje is op het EK voor jongeren onder de 19 jaar gestrand in de halve finale. De ploeg van Fede Vico geraakte niet verder dan een 1-2 tegen Frankrijk. De Anderlecht-speler stond de volledige wedstrijd op het veld. Lees verder »

"Grootste talent sinds Vincent Kompany"

Dat Youri Tielemans gisteren tegen Lokeren een fenomenaal debuut maakte is niemand ontgaan en dat is ook te merken op de sociale media. Al de hele dag is er over de middenvelder een continue berichtenstroom op Twitter. Lees verder »

Nieuw seizoen van RSCAtv

Nieuw seizoen van RSCAtv

Vanaf deze avond kan je als supporter terug terecht op Belgacom 11+ voor RSCAtv. De uitzending start om 19u30 maar kan nadien wel herbekeken worden op de sociale media van de club. Lees verder »

Oefenstage voor U17 en U19

Oefenstage voor U17 en U19

Vandaag vertrokken de U17 en U19 op oefenstage richting Hoogstraten. Morgen nemen de U19 het aldaar op tegen de beloften. Woensdag spelen de Anderlechtse U17 een oefenwedstrijd tegen de lokale U19. Lees verder »

Ook dit seizoen weer beoordeling ploeg

Ook dit seizoen weer beoordeling ploeg

Net als vorige jaren kunnen de bezoekers van Anderlecht-Online weer na elke competitiewedstrijd hun spelersbeoordeling insturen. Op het einde van het seizoen bekomen we op die manier de ultieme Anderlecht-opstelling. Lees verder »

"Mitrovic wil graag naar Anderlecht komen"

De transfer van Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht komt steeds dichterbij. De vader van Aleksandar woonde gisteren met Nenad Jestrovic het duel van Anderlecht tegen Lokeren bij en volgens Jestrovic kan de deal vandaag rond raken. Lees verder »

"Mbemba was beste verdediger"

Door het indrukwekkend debuut van Youri Tielemans zouden we het haast vergeten, maar ook Chancel Mbemba stond gisteren voor het eerst in de basis. En ook hij deed het meer dan behoorlijk. "Hij was de enige verdediger op niveau." Lees verder »

Milivojevic traint morgen eerste keer mee

Milivojevic traint morgen eerste keer mee

De Anderlecht-spelers hebben vandaag een dag verlof en beginnen morgen met de voorbereiding van het duel van vrijdag tegen Cercle Brugge. Aanwinst Luka Milivojecic komt vandaag weer naar België en traint morgen voor het eerst mee. Lees verder »

Tielemans vierde jongste debutant ooit

Tielemans vierde jongste debutant ooit

Met zijn 16 jaar en 82 dagen is Youri Tielemans de vierde jongste debutant ooit in het Anderlecht-shirt. Romelu Lukaku was vier jaar geleden de jongste toen hij tien dagen na zijn zestiende verjaardag mocht invallen op Standard. Lees verder »

Nuytinck vol lof over jongeren

Nuytinck vol lof over jongeren

Bram Nuytinck was na de wedstrijd vol lof voor Youri Tielemans en de andere jongeren op het veld tegen Lokeren. De Nederlander vond van Tielemans dat hij goed ingevallen was, complexloos speelde en het fantastisch deed. Lees verder »


 28-07-2013 

Penalty's blijven problematisch

Penalty's blijven problematisch

Komt het ook goed met penalty's en Anderlecht? Enig lichtpuntje, naast één gemiste was er ook één penalty die wel in de netten ging. De aanvoerder was na de wedstrijd zeer ontgoocheld. Lees verder »

Lokeren gaat met drie punten lopen

Lokeren gaat met drie punten lopen

Anderlecht is er niet in geslaagd de eerste competitiewedstrijd te winnen. Lokeren ging na een 2-3 overwinning met de drie punten lopen. Gillet mistte tien minuten voor tijd nog een penalty en zo de kans op de gelijkmaker. Lees verder »

Lokeren op voorsprong, Kljestan gewisseld

Lokeren op voorsprong, Kljestan gewisseld

Na een elleboogstoot moest Sacha Kljestan noodgedwongen gewisseld worden in de 25ste minuut. De 16-jarige Youri Tielemans beleeft zo zijn debuut op het grote veld. Helaas staat paars-wit al op achterstand: 0-1 (Hans Vanaken). Lees verder »

Gemiddelde leeftijd ploeg: 25,6 jaar

Gemiddelde leeftijd ploeg: 25,6 jaar

La Dernière Heure heeft er een rekenmachientje bijgenomen en kwam zo tot de vaststelling dat de gemiddelde leeftijd van de ploeg die het in de Supercup tegen Genk op nam 25,6 jaar betrof. Vorig jaar tegen Lokeren was dat nog 26,6. Lees verder »

Stopt Jovanovic met voetbal?

Stopt Jovanovic met voetbal?

Tegenover de Servische pers sprak Milan Jovanovic openhartig over zijn zoektocht naar een nieuwe club. Zo werd hij al in verband gebracht met de Chinese club Shandong en met Partizan Belgrado. Lees verder »

Assaidi of Aissati, of beiden?

Assaidi of Aissati, of beiden?

Vrijdag verscheen er in de schrijvende pers de berichten dat Anderlecht interesse zou hebben in Ismail Aissati en Oussama Assaidi. We fronsten toch even de wenkbrauwen bij deze twee praktisch identieke namen. Lees verder »

 27-07-2013 

'Mitrovic belangrijk voor Servisch voetbal'

'Mitrovic belangrijk voor Servisch voetbal'

Met Aleksandar Mitrovic staat er nog een serieuze topper op het verlanglijstje van Anderlecht. Maar zal paars-wit wel in staat zijn deze 18-jarige speler, nog tot 2016 onder contract bij Partizan, naar het Astridpark te halen? Lees verder »

Van Himst succesvol geopereerd

Van Himst succesvol geopereerd

Paul Van Himst, van 1959 tot 1975 speler bij paars-wit en nadien ook nog trainer van de club, heeft met succes een geplande dubbele bypassoperatie ondergaan. Dat meldt Sporza op zijn website. We wensen hem een spoedig herstel toe! Lees verder »

Jeugd klaar voor verovering Anderlecht

Jeugd klaar voor verovering Anderlecht

Op de persconferentie was er in feite maar één sleutelwoord en morgen tegen Lokeren zal ook dat woord vaak opduiken: de jeugd. Er kan in feite niet genoeg over geschreven worden dus zetten we de talenten voor u even op een rijtje. Lees verder »

Anderlecht wou Gillet niet kwijt

Anderlecht wou Gillet niet kwijt

Het Nieuwsblad strikte kersverse aanvoerder Guillaume Gillet voor een uitgebreid interview. Hierin laat hij vallen dat hij deze zomer naar PSV kon maar dat het bestuur hem niet graag zag vertrekken. Lees verder »

Kljestan klaar voor het nieuwe seizoen

Kljestan klaar voor het nieuwe seizoen

Het was voor Sacha Kljestan een korte vakantie. Hij werkte namelijk met de Verenigde Staten nog twee oefenwedstrijden en drie WK-kwalificatiewedstrijden af. Het Nieuwsblad strikte hem voor een kort interview. Lees verder »

Molins wijst aanbod SC Cambuur af

Molins wijst aanbod SC Cambuur af

Guillermo Molins heeft een aanbod van de Nederlandse club SC Cambuur afgewezen in de hoop terug te kunnen keren naar zijn oude club Malmö FF. "Ik ga liever terug naar Zweden", klinkt hij bij de aanvaller. Lees verder »

Trainer beschikt over fitte kern

Trainer beschikt over fitte kern

Buiten een nog niet conditioneel rijpe Anthony Vanden Borre en een geblesseerde Ronald Vargas kan trainer John van den Brom rekenen op een volledig fitte kern voor morgen tegen Lokeren. Lees verder »

 26-07-2013 

EK U19: Vico valt in en scoort

EK U19: Vico valt in en scoort

Fede Vico heeft zijn talenten nogmaals getoond, dit keer was Nederland aan de beurt als tegenstander. Op het EK voor U19 startte de Anderlecht-speler op de bank maar mocht al in de 39ste minuut invallen. Lees verder »

Van den Brom een blij man na Fan Day

Van den Brom een blij man na Fan Day

John van den Brom toonde zich op Twitter gelukkig met de succesvolle fandag van Anderlecht. "Vandaag weer een hele mooie en erg drukke fan dag gehad", aldus de trainer. "Veel blije gezichten gezien." Lees verder »

Ook dames beginnen er aan

Ook dames beginnen er aan

Niet alleen de mannen maar ook voor de dames komt de start van de competitie dichterbij. De trainingen zijn ondertussen een kleine week bezig, en er staan ook oefenwedstrijden op het programma. Lees verder »

Kljestan vreest Brugge en Genk

Kljestan vreest Brugge en Genk

Sacha Kljestan is er gerust in dat desondanks een heel pak spelers vertrokken zijn Anderlecht niet verzwakt is. Wel zal het geen eenvoudig seizoen worden volgens de Amerikaanse middenvelder in Gazet van Antwerpen. Lees verder »

Anderlecht lanceert Purple Teenagers Club

Anderlecht lanceert Purple Teenagers Club

Anderlecht zal ook de jongere fans meer in de watten leggen. Daarom lanceert paars-wit de "Purple Teenagers Club", specifiek gericht op de jongeren van 13 tot 18 jaar. Het project wordt tijdens de Fan Day bekend gemaakt. Lees verder »

Eén sleutelwoord: de jeugd!

Eén sleutelwoord: de jeugd!

In feite was er op de persconferentie gisteren maar één sleutelwoord: de jeugd. De club trekt volop de kaart van de jeugd en dan vooral komende uit de eigen RSCA Academy. Ook zal elke jeugdspeler persoonlijke begeleiding krijgen. Lees verder »

Milivojevic aangekomen op Zaventem

Milivojevic aangekomen op Zaventem

Luka Milivojevic is veilig en wel aangekomen in Brussel, dat schrijft La Dernière Heure. De speler trekt normaal gezien eerst richting Neerpede om daarna de nodige medische testen af te leggen. Lees verder »

Van den Brom wou graag Hazard

Van den Brom wou graag Hazard

John van den Brom is teleurgesteld dat Thorgan Hazard niet de overstap maakt naar Anderlecht, dat schrijft Het Nieuwsblad. De trainer begrijpt naar eigen zeggen de keuze niet. "Na ons gesprek had ik al een slecht gevoel." Lees verder »

Westlandparking zondag betalend

Westlandparking zondag betalend

De parking van het Westland shoppingcenter zal zondag tegen Lokeren betalend zijn. Bij elke thuiswedstrijd wordt er een vergoeding gevraagd van 5 euro aan de personen die hun auto er wensen te stallen. Lees verder »

Milivojevic om 9u30 in Neerpede

Milivojevic om 9u30 in Neerpede

Luka Milivojevic wordt rond 9u30 in Neerpede verwacht, dat laat Thomas Busiau journalist bij le Soir via Twitter weten. Nadien volgen de medische testen. Zijn die ok dan tekent hij een contract van vier jaar bij paars-wit. Lees verder »

Anderlecht ziet niets in terugkeer Lamah

Anderlecht ziet niets in terugkeer Lamah

Gisteren verscheen in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws het bericht al zou Roland Lamah mogelijks terugkeren naar Anderlecht. Herman Van Holsbeeck ontkent echter deze berichten. "Dit nieuws kwam van een bron buiten de club." Lees verder »

Assaidi terug op verlanglijstje

Assaidi terug op verlanglijstje

Oussama Assaidi zou volgens Het Nieuwsblad terug op het verlanglijstje van Anderlecht staan. Al in april 2011 werd er gemeld dat paars-wit interesse toonde in in de vleugelaanvaller. Toen speelde hij bij Heerenveen. Lees verder »


 25-07-2013 

Audio: Van Holsbeeck over transfers

Audio: Van Holsbeeck over transfers

Sporza radio kon na de persconferentie Herman Van Holsbeeck strikken voor een interview. Hierin verduidelijkt hij ook waarom Anderlecht Mboyo niet aantrekt en ook Thorgan Hazard komt ter sprake. Lees verder »

Van den Brom vol van ambitie

Van den Brom vol van ambitie

"Ik kan terugblikken op een succesvol eerste seizoen", opent John van den Brom op de persconferentie. Hij bedankte hierbij ook nadrukkelijk Van Holsbeeck en benadrukte dat hij zeer gelukkig is in België. Lees verder »

Vanden Stock: "Ook beker is doel dit jaar"

Vanden Stock:

Donderdagnamiddag vond de jaarlijkse persconferentie van Anderlecht plaats om het nieuwe seizoen af te trappen en ook de nieuwe sponsor bwin voor te stellen. Verschillende topics zoals het stadiondossier kwamen ter sprake. Lees verder »

Morgen RSCA Fan Day

Morgen RSCA Fan Day

Morgen, vrijdag 26 juli, vindt de jaarlijkse RSCA Fan Day plaats. Reeds om 12u 's middags gaan de deuren van het stadion open voor publiek. Lees verder »

bwin en Anderlecht digitale partners

bwin en Anderlecht digitale partners

Anderlecht en bwin, een site voor online weddenschappen, hebben vandaag hun samenwerking bekend gemaakt op een persconferentie. Hiermee wordt bwin de officiële partner in online gaming en weddenschappen voor paars-wit. Lees verder »

Rode Kruis bloedinzameling op Fan Day

Rode Kruis bloedinzameling op Fan Day

Op de Fan Day morgen zal het Rode Kruis aanwezig zijn om bloed in te zamelen. Tijdens de zomervakantie daalt de bloedvoorraad aanzienlijk daar vele vaste bloedgevers op vakantie zijn. Daarom rekenen ze nu op uw steun. Lees verder »

Vargas: overzicht blessures

Vargas: overzicht blessures

Sinds zijn overstap in juni 2011, toen nog revaliderend van een zware blessure, heeft Ronald Vargas meer in de lappenmand gelegen dan dat hij op het veld kon staan. Het Nieuwsblad maakte een overzicht van zijn blessureleed. Lees verder »

Van den Brom: "Mboyo is geen bluf"

Van den Brom:

Tegenover Le Soir laat John van den Brom duidelijk verstaan dat Anderlecht niet aan het bluffen is door de onderhandelingen met Gent, met betrekking tot een transfer van Ilombe Mboyo, stop te zetten. Lees verder »

Vandenbempt: "Anderlecht is een werf"

Vandenbempt:

Morgen is het zover, het nieuwe voetbalseizoen gaat dan van start. Sporza voetbalreporter Peter Vandenbempt werpt zijn blik op landskampioen Anderlecht dat volgens hem "onaf" is. "Het is nog een werf", aldus Vandenbempt. Lees verder »

Status van de Oost-Europese transfers

Status van de Oost-Europese transfers

Het Nieuwsblad hoorde rond bij Milivojevic, Mitrovic en Djurdjevi. Alle drie kandidaat om de overstap te maken naar Anderlecht. Daarbij is het volgens de krant voor 99% zeker dat Luka Milivojevic naar Brussel komt. Lees verder »

 24-07-2013 

Soap rond Mboyo nog niet voorbij

Soap rond Mboyo nog niet voorbij

Anderlecht mag dan wel gezegd hebben de piste Mboyo te verlaten, de spits vult ook vandaag de krantenpagina's. Terwijl Het Nieuwsblad aanhaalt waarom de transfer niet doorgaat, gelooft Gazet van Antwerpen dat het alsnog rondkomt. Lees verder »

Bod op Kouyaté op komst?

Bod op Kouyaté op komst?

Herman Van Holsbeeck mag dan wel verkondigen dat Cheikhou Kouyaté het seizoen uitdoet bij Anderlecht, de entourage van de Senegalees is minder zeker. Volgens hen zou er volgende week een Engels bod komen voor de verdediger. Lees verder »

Duitse interesse voor Marecek

Duitse interesse voor Marecek

Volgens Sudpresse tonen enkele Duitse clubs interesse in Lukas Marecek. Voor Cristophe Diandy heeft nog geen enkele club concrete belangstelling getoond. Beide spelers trainen bij de B-kern in afwachting van een vertrek. Lees verder »

Basisplaats Dendoncker tegen Lokeren?

Basisplaats Dendoncker tegen Lokeren?

Door zijn rode kaart op de slotspeeldag van vorig seizoen mist Cheikhou Kouyaté de eerste twee competitiewedstrijden wegens schorsing. Leander Dendoncker is de voornaamste kandidaat om hem te vervangen centraal achterin. Lees verder »

Anderlecht wil Kabasele verkopen

Anderlecht wil Kabasele verkopen

Volgens Het Nieuwsblad probeert Anderlecht om Nathan Kabasele te verkopen aan tweedeklasser Sint-Truiden. Anderhalf jaar geleden tekende het toptalent nog een vijfjarig contract bij paars-wit, maar de club hoeft hem nu niet meer. Lees verder »

Vanden Borre wil rugnummer 18

Vanden Borre wil rugnummer 18

Anthony Vanden Borre zou graag van rugnummer veranderen, dit om zijn moeder te eren die op 18 september 2007 overleden is. Enig probleem: het rugnummer 18, het rugnummer dat Vanden Borre wenst, is nu van Frank Acheampong. Lees verder »

Transfer Milivojevic loopt vertraging op

Transfer Milivojevic loopt vertraging op

De transfer van Luka Milivojevic loopt een kleine vertraging op, dit door een onverwacht optreden van Nenad Jestrovic, ex-spits van Anderlecht. In principe was er een akkoord om Milivojevic te transfereren voor drie miljoen euro. Lees verder »

Mitrovic volgende op de transferlijst?

Mitrovic volgende op de transferlijst?

Verschillende media melden dat aanvaller Aleksandar Mitrovic de volgende op de transferlijst van Herman Van Holsbeeck is. Volgens Het Laatste Nieuws trekt Herman Van Holsbeeck vrijdag naar Servië om de transfer af te ronden. Lees verder »

 23-07-2013 

Jeugdig Anderlecht gelijk tegen Metz (1-1)

Jeugdig Anderlecht gelijk tegen Metz (1-1)

In een oefenduel in het Waalse Ciney heeft Anderlecht 1-1 gelijk gespeeld tegen het Franse Metz. Anderlecht speelde met een erg jonge ploeg en kwam op het uur op achterstand. In blessuretijd maakte Samuel Armenteros alsnog gelijk. Lees verder »

Spanje wint van Litouwen

Spanje wint van Litouwen

Op het EK voor U19 heeft Spanje zijn tweede wedstrijd kunnen winnen. Dit maal moest Litouwen het onderspit delven: 0-2. Fede Vico startte in de basiself maar werd in de 66e minuut gewisseld voor Traoré. Lees verder »

Louwagie: "Mboyo wellicht naar buitenland"

Louwagie:

Volgens Gent-manager Michel Louwagie verteert Ilombé Mboyo het afspringen van zijn transfer naar Anderlecht goed. "Hij was wat down, maar niet te veel", zegt Louwagie aan Sporza. "Hij weet immers dat er continu interesse is." Lees verder »

De Zeeuw klaar voor het nieuwe seizoen

De Zeeuw klaar voor het nieuwe seizoen

Het had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk werd Demy de Zeeuw dan toch weer voor een jaar gehuurd van Spartak Moskou. Sport/Voetbalmagazine strikte de Nederlander voor een vooruitblik op het nieuwe seizoen. Lees verder »

Spelers en staf passen nieuw kostuum

Spelers en staf passen nieuw kostuum

Een kostuum met dit warme weer is niet echt aan te raden, maar toch hoort het er als voetballer bij. Gelukkig blijft het vandaag enkel bij passen zo blijkt. Demy de Zeeuw plaatste op Twitter enkele foto's van het nieuwe maatpak. Lees verder »

Ticketprijzen Anderlecht - Metz

Ticketprijzen Anderlecht - Metz

Vanavond om 19.30 uur speelt Anderlecht in Ciney een oefenduel tegen Metz. Tickets kosten 20 euro voor een zitplaats en 15 euro voor een staanplaats. Jongeren tussen 12 en 18 jaar betalen 10 euro. Onder de 12 mag je gratis binnen. Lees verder »

Mbokani: "Volg Anderlecht nog van nabij"

Mbokani:

Dieumerci Mbokani heeft met drie doelpunten zijn competitiestart bij Dinamo Kiev niet gemist. Intussen blijft hij Anderlecht van nabij volgen. "Ik bekeek zondag de Supercup via livestream en volg de nieuwtjes via internet." Lees verder »

Video: Luka Milivojevic in actie

Video: Luka Milivojevic in actie

Anderlecht is in onderhandeling met Red Star Belgrado met betrekking tot de middenvelder Luka Milivojevic. Een van onze bezoekers heeft een compilatiefilmpje gevonden van de Serviër dat we u niet willen onthouden. Lees verder »

Cyriac: "Tijd om ons te tonen"

Cyriac:

Gohi Bi Zoro Cyriac was één van de uitblinkers tijdens de Supercup tegen Genk. Hij wil tonen dat hij zijn plaats verdient en helemaal terug is na lang blessureleed. Hij is volledig klaar om zijn rol op te eisen. Lees verder »

Bruno: "Ploeg naar hoger niveau brengen"

Bruno:

Massimo Bruno was zondag de absolute uitblinker tijdens de Supercup. De rechtsbuiten hoopt vertrokken te zijn voor een topseizoen. "Ik wil dubbel zoveel doelpunten maken en assists geven dan vorig seizoen", zo vertelt hij. Lees verder »

Anderlecht blaast transfer Mboyo af

Anderlecht blaast transfer Mboyo af

Ilombé Mboyo komt niet naar Anderlecht. Ultieme gesprekken met Gent dit weekend leverden niets op, waarna het voor Anderlecht niet meer hoeft. "Het dossier-Mboyo is voor ons definitief gesloten", zegt Herman Van Holsbeeck. Lees verder »


 22-07-2013 

Spelers krijgen rust tegen Metz

Spelers krijgen rust tegen Metz

Dinsdag vindt er in Ciney een galawedstrijd plaats tegen Metz, aftrap om 20u. Gans de kern zal aanwezig zijn, uitgezonderd de spelers die zondag tegen Genk in de basis gestart zijn. Lees verder »

Luc Wouters fluit Anderlecht - Lokeren

Luc Wouters fluit Anderlecht - Lokeren

Luc Wouters zal de eerste competitiewedstrijd van Anderlecht tegen Lokeren in goede banen leiden. Als lijnrechters werden aangeduid: Frank Bleyen en Walter Vromans. Vierde scheidsrechter is Christof Virant. Lees verder »

Een blik op het nieuws van 22 juli

Een blik op het nieuws van 22 juli

Een kalme nieuwsdag vandaag, tijd om eens terug te blikken wat er de voorbije jaren zoals gebeurd is op en rond de 22e juli: transfergeruchten, een uitgeregende Supercup, voorstelling van het nieuwe thuisshirt, ... . Lees verder »

Vandaag ontmoeting met Mboyo

Vandaag ontmoeting met Mboyo

Vandaag staat er volgens de site lavenir.net een ontmoeting op het programma met Ilombe Mboyo. Het is duidelijk, Anderlecht wil de spits inlijven. Ook John van den Brom heeft dit nog eens herhaald. Lees verder »

Audio: Van Holsbeeck over versterking

Audio: Van Holsbeeck over versterking

Na de wedstrijd stond Herman Van Holsbeeck Sporza te woord. Tijdens het interview geeft hij aan dat versterking nodig is maar dat ze nog tijd hebben tot eind augustus. Hij vindt het dan ook normaal dat Van den brom zenuwachtig is. Lees verder »

Biglia speelt eerste wedstrijd voor Lazio

Biglia speelt eerste wedstrijd voor Lazio

Lucas Biglia heeft afgelopen weekend zijn eerste speelminuten gemaakt bij Lazio Roma. Zaterdag zat hij in de kern in de oefenmatch tegen Brasile Soccer Team. Gisteren tegen Top 11 Radioclub 103 mocht hij invallen na 67 minuten. Lees verder »

 21-07-2013 

Verzamelde reacties

Verzamelde reacties

We hebben voor u de reacties verzameld van Demy De Zeeuw, Massimo Bruno en uiteraard van trainer John van den Brom. De Nederlander deed hierbij een opmerkelijke uitspraak ... Lees verder »

Praet: "Eerste prijs is binnen"

Praet:

Lubbekenaar Dennis Praet startte bij de basiself en werd pas tegen het einde van de wedstrijd toe gewisseld voor jongeling Leander Dendoncker. Praet reageert via Twitter alvast verheugd. "Eerste prijs is binnen. Met goed gevoel naar de competitie toe...", klonk het. Lees verder »

Koller scoort als beachvoetballer

Koller scoort als beachvoetballer

Jan Koller, spits bij Anderlecht van 1999 tot 2001, heeft de overstap gemaakt naar het beachvoetbal en speelt bij het nationale Tsjechische team. Zondag speelde hij zijn eerste wedstrijd en hij scoorde al meteen. Lees verder »

Binnenkort inkomende transfers

Binnenkort inkomende transfers

Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck verzekerde de fans tijdens de rust van de supercup dat er inkomende transfers zullen zijn. Hij voegde er echter aan toe dat de gewenste spelers momenteel nog te duur zijn. Lees verder »

Anderlecht - Genk: 1-0

Anderlecht - Genk: 1-0

In een bloedheet Astridpark hield Anderlecht deze namiddag een goede generale repetitie voor de competitiestart volgende week. Het won in een boeiende wedstrijd met het kleinste verschil. Lees verder »

Mbokani scoort opnieuw voor Kiev

Mbokani scoort opnieuw voor Kiev

Dieumerci Mbokani heeft zijn start bij Dinamo Kiev niet gemist. Ook in de tweede competitiewedstrijd vond hij de weg naar doel. Tegen Hoverla won Kiev met 1-2 en Mbokani scoorde beide doelpunten. Lees verder »

 20-07-2013 

"De Supercup? Een oefenwedstrijd."

John van den Brom lijkt niet veel belang te hechten aan de Supercup van morgen tegen Genk. Voor de trainer is het niet meer dan een oefenwedstrijd. Is Anderlecht ook wel klaar voor dit duel, laat staan voor de competitie? Lees verder »

Bruno: "Kritiek is onterecht"

Bruno:

De supporters maken zich ongerust over het feit dat Anderlecht heel wat sterkhouders heeft verloren. Massimo Bruno begrijpt niet waarom de supporters zo kritisch zijn voor paars-wit. Lees verder »

Verjaardag Enzo D'Alberto

Verjaardag Enzo D'Alberto

Vandaag is het de verjaardag van Enzo D'Alberto, doelman bij de beloften van Anderlecht. We willen hem via deze weg een gelukkige 17e verjaardag toewensen! Maak er een mooie dag van! Lees verder »

Veselinovic tekent bij Waasland-Beveren

Veselinovic tekent bij Waasland-Beveren

Dalibor Veselinovic heeft gisteren een contract getekend bij Waasland-Beveren. De spits wordt voor één seizoen gehuurd van Anderlecht. "Na een gesprek met Glen De Boeck was mijn keuze snel gemaakt", zo zegt de spits. Lees verder »

Vargas blijft zorgenkind

Vargas blijft zorgenkind

Ronald Vargas is er tegen Genk in de Supercup niet bij. De Venezolaan heeft last van knie en de medische staf vond het beter hem rust te gunnen. "Vargas is een lastig verhaal", aldus John van den Brom tegen het Nieuwsblad. Lees verder »

Mboyo zet Gent onder druk

Mboyo zet Gent onder druk

Ilombé Mboyo probeert AA Gent onder druk te zetten om zo de prijs te laten zakken, dat weet Het Nieuwsblad. Zo was de speler eerst van plan niet mee te trainen, maar uiteindelijk veranderde hij toch van gedacht. Lees verder »


 19-07-2013 

Beloften winnen van KVV Koksijde

Beloften winnen van KVV Koksijde

De beloften hebben vrijdagavond een oefenduel gespeeld tegen derdeklasser KVV Koksijde. Ze wonnen met mooie 0-3 cijfers nadat het tijdens de rust al 0-2 stond. Doelpuntenmakers van dienst waren Koulibaly, Bueno en Falsaperla Lees verder »

Biglia aangekomen op trainingskamp

Biglia aangekomen op trainingskamp

Lucas Biglia is rond 20 uur aangekomen op het trainingskamp van Lazio Roma in Auronzo. Hij kwam samen met de sportief directeur van Lazio, Igli Tare, aan. Ook circuleren er al foto's en een video van zijn aankomst. Lees verder »

Suarez kijkt uit naar het nieuwe seizoen

Suarez kijkt uit naar het nieuwe seizoen

Zondag staat de Supercup tegen Genk op het programma. Ook Matias Suarez blikt tevreden terug op het trainingskamp in Oostenrijk. "Zo’n oefenstage is echt goed om de ploeg voor te bereiden op het nieuwe seizoen", aldus de Argentijn Lees verder »

Italiaanse pers: Transfer Biglia rond

Italiaanse pers: Transfer Biglia rond

Volgens berichten in de Italiaanse pers zou de transfer van Biglia dan toch eindelijk rond zijn. De Argentijn zou onderweg zijn naar Auronzo waar Lazio aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen bezig is. Lees verder »

Van den Brom: "We zijn klaar voor Supercup"

Van den Brom:

Na een vijfdaagse stage in Oostenrijk keert Anderlecht vandaag terug naar België. John van den Brom kijkt op rsca.be met tevredenheid terug. "We hebben een goede stage achter de rug", zo zegt hij. "Hierop kunnen we verderbouwen." Lees verder »

Wil Anderlecht Jens Toornstra?

Wil Anderlecht Jens Toornstra?

Volgens enkele sites zou Anderlecht interesse tonen in Jens Toornstra, de bron van dit bericht is echter niet terug te vinden. Indien het klopt, zal Anderlecht wel diep in de buidel moeten tasten. Ook PSV aast op de middenvelder. Lees verder »

PSV komt naar het CVDS-stadion

PSV komt naar het CVDS-stadion

Zoals eerder gemeld zal Zulte-Waregem zijn Champions League kwalificatiematchen spelen in het Constant Vanden Stockstadion. De West-Vlaamse club lootte deze middag PSV Eindhoven. Lees verder »

Beloften oefenen straks tegen Koksijde

Beloften oefenen straks tegen Koksijde

De beloften van Anderlecht zijn momenteel op stage aan de kust en spelen daar vanavond een oefenwedstrijd tegen derdeklasser Koksijde. De partij begint om 19.30 uur en wordt gespeeld in het stadion van Koksijde. Lees verder »

Biglia: nog steeds geen groen licht

Biglia: nog steeds geen groen licht

De transfersoap van Lucas Biglia blijft maar aanslepen. Nog steeds heeft de Argentijn geen groen licht gekregen van Anderlecht om definitief de overstap te maken naar Lazio Roma. Dat schrijft toch Il Corriere dello Sport vandaag. Lees verder »

Anderlecht praat maandag weer met Mboyo

Anderlecht praat maandag weer met Mboyo

Herman Van Holsbeeck gaat maandag opnieuw rond de tafel zitten met Ilombé Mboyo en diens entourage. Anderlecht moet wel nog een akkoord vinden met Gent. Het verhoogde zijn bod tot vier miljoen euro en wil hier niet boven gaan. Lees verder »

Nog acht spelers wachten op transfer

Nog acht spelers wachten op transfer

Nu ook Dalibor Veselinovic (zo goed als zeker) een nieuwe club gevonden heeft, wachten nog acht spelers van Anderlecht op een transfer. Het gaat om Molins, Marecek, Bouhna, Aoulad, Kabasele, Seck, Tarfi en Diandy. Lees verder »

Veselinovic vandaag van Waasland-Beveren

Veselinovic vandaag van Waasland-Beveren

Het Laatste Nieuws weet dat de overgang van Dalibor Veselinovic naar Waasland-Beveren vandaag wordt afgerond. De club van Glen De Boeck zal de spits één seizoen huren met aankoopoptie. Morgen wordt hij voorgesteld op de fandag. Lees verder »

Spelers en staf vandaag terug in het land

Spelers en staf vandaag terug in het land

Na een laatste training vandaag in Villach nemen spelers en staf van Anderlecht in de late middag het vliegtuig richting Brussel. Zaterdag staat er in Neerpede een training op het programma te voorbereiding van de Supercup. Lees verder »

Vargas mist Supercup

Vargas mist Supercup

Geen Ronald Vargas gisteren op training. Hij heeft weer last van zijn knie en de medische staf wil geen risico nemen. De Venezolaan zal er bijgevolg zondag tegen Racing Genk niet bij zijn. Lees verder »

 18-07-2013 

Ziguy Badibanga naar Ergotelis

Ziguy Badibanga naar Ergotelis

De Griekse club Ergotelis heeft op haar website de komst van de 21-jarige Ziguy Badibanga bekend gemaakt. De Belgische voetballer van Congolese origine heeft er zijn handtekening onder een contract van één jaar geplaatst. Lees verder »

Tarfi mogelijk terug naar De Graafschap

Tarfi mogelijk terug naar De Graafschap

In een gesprek met De Gelderlander vertelt Roland Vroomans dat hij niet uitsluit dat De Graafschap Karim Tarfi opnieuw huurt. Vorig seizoen begon veelbelovend voor Tarfi, tot hij in oktober zijn kruisband scheurde. Lees verder »

Juhasz tekent bij Videoton

Juhasz tekent bij Videoton

Roland Juhasz heeft een tweejarig contract, met optie op een extra jaar, getekend bij Videoton. Juhasz verdween onder John van den Brom uit de ploeg en werd uitgeleend. Recent verbrak de club zijn contract. Lees verder »

'Anderlecht bereidt bod op Anaba voor'

'Anderlecht bereidt bod op Anaba voor'

Volgens Ghana Soccernet is Anderlecht een bod aan het voorbereiden op Michaël Anaba. Deze middenvelder maakte net als Frank Acheampong deel uit van de Ghanese kern op het WK voor -20-jarigen en speelt nog in eigen land. Lees verder »

De Zeeuw: "Ik ben offensiever dan Biglia"

De Zeeuw:

Dit moet het seizoen worden van Demy de Zeeuw. In zijn eerste halfjaar kon hij niet echt overtuigen, maar hij scoorde wel de belangrijkste goal van het seizoen. "Zonder dat doelpunt tegen Genk was ik allicht nu niet meer hier." Lees verder »

"Ik vergeet nooit wat Jacobs me aandeed"

Olivier Deschacht is één van de weinige ervaren spelers die nog overblijft bij Anderlecht. De linksback wacht op versterking en begrijpt dat de supporters ongerust worden. "Maar zij willen ook jeugd zien. Die krijgen nu hun kans." Lees verder »

Vader Mboyo: "Pelé wil naar Anderlecht"

Vader Mboyo:

De transfer van Ilombé Mboyo lijkt in een stroomversnelling geraakt te zijn. Herman Van Holsbeeck werkte gisteren de hele dag aan het dossier en vader Mboyo heeft er alle vertrouwen in. "De transfer zal er snel komen", zegt hij. Lees verder »

Engelse interesse voor Kouyaté groeit

Engelse interesse voor Kouyaté groeit

Na Newcastle en Southampton hebben volgens Het Laatste Nieuws ook Fulham en Cardiff hun interesse voor Cheikhou Kouyaté laten blijken bij zijn manager. De vraagprijs van zeven miljoen euro zou voor deze clubs geen probleem zijn. Lees verder »

Veselinovic beslist deze week

Veselinovic beslist deze week

Volgens Gazet van Antwerpen neemt Dalibor Veselinovic deze week een beslissing over zijn toekomst. Waasland-Beveren beschikt over de beste papieren om hem aan te trekken, hoewel De Graafschap gisteren fel aandrong. Lees verder »

 17-07-2013 

Fotoreportage: spelers op teambuilding

Fotoreportage: spelers op teambuilding

Na de ochtendtraining trokken de spelers er vandaag op uit voor een namiddagje teambuilding. Aan de Wörthersee was er tijd voor waterpret. Er werd met boten, bananen en donuts gevaren en daarna gingen ze nog iets drinken. Lees verder »

De Sutter voorgesteld bij Club Brugge

De Sutter voorgesteld bij Club Brugge

Club Brugge heeft vanmiddag Tom De Sutter voorgesteld aan pers en publiek. De aanvaller zal er spelen met rugnummer 9. "Ik kan jullie verzekeren dat Tom met veel goesting naar Brugge komt", zegt voorzitter Bart Verhaeghe. Lees verder »

"Gillet enkel aangeboden bij PSV"

Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher bij het Eindhovens Dagblad, was de interesse van PSV in Guillaume Gillet niet echt concreet. "Gillet is alleen aangeboden bij PSV. Prijs lag met 4-5 miljoen euro veel te hoog", zegt hij op Twitter. Lees verder »

"Hopelijk zagen Engelse clubs me op WK"

Terwijl hij geniet van zijn vakantie wordt Frank Acheampong gelinkt aan AC Milan. Bij het Britse Sky Sports reageert hij op de vermeende interesse. "Het maakt me fier dat ik aan een club als Milan wordt gekoppeld." Lees verder »

Ook De Graafschap wil Veselinovic

Ook De Graafschap wil Veselinovic

Er heeft zich een nieuwe club gemeld voor Dalibor Veselinovic. De Graafschap is volgens Voetbal International in gesprek met Anderlecht om de spits te huren. Omroep Gelderland acht de kans wel klein dat het tot een transfer komt. Lees verder »

Van den Brom: "Ik raak geïrriteerd"

Van den Brom:

John van den Brom toonde na de oefenpartij tegen Hamburg openlijk zijn ongenoegen. "We zijn helemaal nog niet klaar", verwoordde hij de conclusie die iedereen trok. De Anderlecht-coach smeekt om vier directe versterkingen. Lees verder »

Anderlecht heeft nog heel wat werk

Anderlecht heeft nog heel wat werk

De eerste serieuze test van deze voorbereiding leerde dat Anderlecht nog heel wat werk heeft. Hamburg was voor de rust heer en meester, maar er waren ook positieve zaken. Zo speelde Jordan Lukaku een sterke wedstrijd. Lees verder »

Nuytinck: "Hopelijk blijft Kouyaté"

Nuytinck:

Dat Cheikhou Kouyaté gisteren niet in actie kwam tegen Hamburg had niets te maken met eventuele transferbeslommeringen. De combinatie van de ramadan, de warmte en een kleine blessure hielden hem uit voorzorg aan de kant. Lees verder »

Van den Brom wilde veldspeler als kapitein

Van den Brom wilde veldspeler als kapitein

Dat Guillaume Gillet en niet Silvio Proto de nieuwe kapitein is, is voor sommigen een verrassing. John van den Brom legt uit waarom hij niet voor de doelman koos. "Ik moet voetbal­tactisch kunnen discussiëren met een veldspeler." Lees verder »

Oud-doelman Daniël Zitka peter fandag

Oud-doelman Daniël Zitka peter fandag

Naar goede gewoonte heeft de jaarlijkse fandag een oud-spelers als peter en dit jaar is die eer weggelegd voor Daniël Zitka. De doelman speelde van 2002 tot 2010 voor Anderlecht. Momenteel is hij jeugdtrainer bij Sparta Praag. Lees verder »

Waasland in poleposition voor Veselinovic

Waasland in poleposition voor Veselinovic

Volgens Het Nieuwsblad heeft Waasland-Beveren de beste papieren om Dalibor Veselinovic binnen te halen. Sudpresse weet dan weer dat hij maandag in Bergen was om te praten, maar dat hij niet echt het type spits is dat Bergen zoekt. Lees verder »

 16-07-2013 

Anderlecht verliest van Hamburg

Anderlecht verliest van Hamburg

Anderlecht speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Hamburg. Nadat de vorige oefenduels steeds gewonnen werden, werd er voor het eerst verloren. 3-1 werd het. Kljestan zorgde voor het enige Anderlecht-doelpunt. Lees verder »

Anderlecht start met Lukaku als linksbuiten

Anderlecht start met Lukaku als linksbuiten

Anderlecht is aan de partij tegen Hamburg begonnen zonder Cheikhou Kouyaté. Leander Dendoncker speelt centraal achterin naast Bram Nuytinck. Op links krijgt Jordan Lukaku de kans te tonen dat hij een vleugelspeler is en geen back. Lees verder »

Van den Brom kiest Gillet als aanvoerder

Van den Brom kiest Gillet als aanvoerder

Guillaume Gillet wordt de nieuwe aanvoerder van Anderlecht. Na een interne consultatieronde koos John van den Brom de Luikenaar als opvolger van Lucas Biglia. Gillet speelt sinds 2008 bij Anderlecht en was altijd basisspeler. Lees verder »

Luyckx: "Op dood spoor bij Anderlecht"

Luyckx:

Waasland-Beveren is erg actief op de transfermarkt deze zomer. Eén van de vijftien nieuwkomers is Alec Luyckx, een 18-jarige middenvelder uit de U19 van Anderlecht. "Bij paars-wit zat ik op een dood spoor", vertelt Luyckx. Lees verder »

Milan lonkt naar Frank Acheampong

Milan lonkt naar Frank Acheampong

Volgens ilsussidiario.net heeft AC Milan zijn oog laten vallen op Frank Acheampong. Milan merkte hem op tijdens het toernooi van Viareggio en volgde hem ook op het WK voor U20. Ook twee andere Italiaanse clubs tonen interesse. Lees verder »

"Anderlecht moet mijn prijs laten zakken"

Cheikhou Kouyaté sprak een tijdje niet met de media, maar vandaag staat hij in alle kranten. En de Senegalees spreekt kloeke taal. "Alleen ik bepaal mijn volgende club", zegt hij, nadat Anderlecht hem richting Kiev duwde. Lees verder »

Van den Brom: "Geen goed gevoel bij Jona"

Van den Brom:

Anderlecht viste gisteren niet alleen naast Thorgan Hazard, ook Jonathan Dos Santos koos voor een andere club. John van den Brom reageert weinig verrast. "Bij Dos Santos zat mijn buik­gevoel sowieso al niet goed", zo zegt hij. Lees verder »

Anderlecht en Hazard, waar liep het mis?

Anderlecht en Hazard, waar liep het mis?

Dat Thorgan Hazard voor Zulte Waregem koos en niet voor Anderlecht is een fikse streep door de paars-witte rekening. Anderlecht wilde nochtans ver gaan. Volgens Het Laatste Nieuws bood het vier miljoen euro om Hazard te kopen. Lees verder »

Nieuws vanuit Oostenrijk

Nieuws vanuit Oostenrijk

Goh Bi Cyriac trainde gisteren niet mee, maar straks tegen Hamburg kan hij wel meespelen. Anthony Vanden Borre verliet de ochtendtraining met pijn aan de achillespees. Samuel Armenteros sloot 's namiddags weer aan bij de groep. Lees verder »

De Sutter slaagt voor medische testen

De Sutter slaagt voor medische testen

Tom De Sutter werd gisteren met succes medisch getest door Club Brugge. In het AZ Sint-Jan doorstond hij alle testen. Na afloop ging De Sutter nog even langs in Anderlecht om er zijn kastje leeg te maken. Lees verder »

Kaminski ongelukkig op stage

Kaminski ongelukkig op stage

Thomas Kaminski lijkt steeds meer een uitleenbeurt te willen forceren. Volgens Het Laatste Nieuws loopt de doelman er op stage in Oostenrijk maar nukkig bij. Lierse en enkele buitenlandse clubs tonen interesse. Lees verder »

Gent weigert nieuw Anderlecht-bod op Mboyo

Gent weigert nieuw Anderlecht-bod op Mboyo

Volgens Het Laatste Nieuws en Sudpresse heeft Anderlecht zich gisteren opnieuw gemeld bij AA Gent voor Ilombé Mboyo. Paars-wit zou een bod van vier miljoen euro hebben gedaan, maar ook dit werd door de Buffalo's afgewezen. Lees verder »

Chavarria onderhandelt met Franse club

Chavarria onderhandelt met Franse club

Pablo Chavarria staat in de belangstelling van de Franse tweedeklasser Lens. De Argentijn zou al aan het onderhandelen zijn en de kans is groot dat het tot een transfer komt. Lens heeft voor Chavarria een driejarig contract klaar. Lees verder »

Van den Brom kiest vandaag zijn aanvoerder

Van den Brom kiest vandaag zijn aanvoerder

Straks om 17.30 uur staat Anderlecht voor zijn eerste grote test van de voorbereiding. In Oostenrijk wordt er geoefend tegen het Duitse Hamburg. In deze wedstrijd moet ook duidelijk worden wie Lucas Biglia opvolgt als aanvoerder. Lees verder »

 15-07-2013 

Juhasz bijna van Videoton

Juhasz bijna van Videoton

csakfoci.hu meldt dat Videoton en Roland Juhasz eerstdaags een overeenkomst zullen bereiken over een verlengd verblijf van de speler. Enkele dagen terug ontbond hij nog de samenwerking met Anderlecht. Lees verder »

Marca: 'Jona Dos Santos naar Sociedad'

Marca: 'Jona Dos Santos naar Sociedad'

Na Thorgan Hazard mag Anderlecht zo goed als zeker ook een streep trekken door de naam van Jonathan Dos Santos. De middenvelder van Barcelona staat volgens de Spaanse krant Marca op het punt om te tekenen bij Real Sociedad. Lees verder »

Programma fandag bekend

Programma fandag bekend

Op vrijdag 26 juli vindt de jaarlijkse fandag van Anderlecht plaats. Tussen 12 en 20 uur is iedereen welkom in en rond het Constant Vanden Stock-stadion. De voorstelling van de spelers is voorzien om 17 uur. Lees verder »

De Witte: "Anderlecht niet meer gehoord"

De Witte:

In Sporza Tour blikt AA Gent-voorzitter Ivan De Witte vooruit op het nieuwe seizoen. Ook de interesse van Anderlecht voor Ilombé Mboyo kwam ter sprake. "Ik lees vandaag dat ze alle zeilen gaan bijzetten. Wel, ik hoorde nog niets." Lees verder »

Badibanga op weg naar Olympiakos

Badibanga op weg naar Olympiakos

Ziguy Badibanga is op weg naar Olympiakos. Dat staat vandaag te lezen in de Griekse media. De 21-jarige belofteninternational werd vorig seizoen uitgeleend aan Charleroi en zag zijn in juni aflopend contract niet verlengd. Lees verder »

Vervoeg ons webteam!

Vervoeg ons webteam!

Anderlecht-Online is op zoek naar versterking! Wil jij, als vrijwilliger, voor de grootste Anderlecht-fansite werken? Laat ons dan snel iets weten! Lees verder »

Barca duwt Jona naar Anderlecht

Barca duwt Jona naar Anderlecht

Deze week moet er uitsluitsel komen of Jonathan Dos Santos naar Anderlecht komt. Volgens Het Nieuwsblad ziet het er echter niet goed uit. Hoewel Barcelona Jona richting Anderlecht pusht, wil hij zelf in Spanje blijven. Lees verder »

Armenteros traint individueel

Armenteros traint individueel

Anderlecht is gisteren met 25 spelers naar het Oostenrijkse Villach afgereist voor het tweede trainingskamp. Bij aankomst werd er meteen een eerste keer getraind. Op Samuel Armenteros en Ronald Vargas na deed iedereen mee. Lees verder »

Van den Brom: "Tom was niet te houden"

Van den Brom:

John van den Brom zag gisteren opnieuw een sterkhouder vertrekken. De Anderlecht-coach zag met lege ogen aan hoe Tom De Sutter afscheid nam. "Ik had gehoopt hem te kunnen houden, maar Club heeft blijkbaar een hoge prijs betaald." Lees verder »

Southampton en Newcastle volgen Kouyaté

Southampton en Newcastle volgen Kouyaté

Nu hij zijn Belgisch paspoort welda op zak heeft, komt een transfer naar Engeland steeds dichterbij voor Cheikhou Kouyaté. Newcastle en Southampton tonen interesse en zouden eerstdaags contact opnemen met Anderlecht. Lees verder »

 14-07-2013 

Armenteros: "Wil slagen bij Anderlecht"

Armenteros:

Samuel Armenteros is klaar voor het nieuwe seizoen en toont zich op training zeer gemotiveerd. "Dit is nu mijn debuut. De eerste zes maanden waren vooral om me aan te passen", aldus de speler tegenover La Dernière Heure. Lees verder »

Ghana derde op WK U20

Ghana derde op WK U20

Frank Acheampong heeft met Ghana de derde plek behaald op het WK voetbal voor -20-jarigen na 3-0 winst tegen Irak. De Anderlecht-speler scoorde het derde doelpunt voor Ghana. Frankrijk kroonde zich tot wereldkampioen. Lees verder »

 13-07-2013 

Lierse: "Kaminski blijft eerste optie"

Lierse:

Lierse is nog steeds op zoek naar een doelman en het blijft hopen op Thomas Kaminski. "Hij is onze optie nummer één", zegt TD Thomas Radzinski. "Soms denken we dat Anderlecht toehapt, maar op andere momenten weer niet." Lees verder »

Van de Velde fluit Supercup

Van de Velde fluit Supercup

Joeri Van den Velde is aangeduid om volgende zondag de Supercup tussen Anderlecht en Genk in goede banen te leiden. De partij wordt afgetrapt om 16 uur en vindt plaats in het Constant Van den Stock-Stadion. Lees verder »

Anderlecht morgen naar Oostenrijk

Anderlecht morgen naar Oostenrijk

Morgen vertrekt Anderlecht op zijn tweede zomerstage. Villach, in het zuiden van Oostenrijk, is de bestemming. Op de internationals Fede Vico, Andy Najar en Frank Acheampong maken alle kernspelers de trip mee. Lees verder »

Audio: John van den Brom over voorbereiding

Audio: John van den Brom over voorbereiding

John van den Brom gaf gisteren een uitvoerig interview aan Sporza over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij sprak onder meer over de vele vertrekkers en weinige nieuwkomers. Je kan het fragment nu beluisteren op Sporza.be. Lees verder »

 12-07-2013 

Suarez ziet zijn loon fors stijgen

Suarez ziet zijn loon fors stijgen

Matias Suarez mag het bestuur best dankbaar zijn. Doordat de Argentijn zijn contract verlengde tot 2017 ziet hij het bijhorende loon ook forst stijgen en dit tot 1,4 miljoen euro per jaar bruto. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag Lees verder »

 11-07-2013 

Juhasz laat contract ontbinden

Juhasz laat contract ontbinden

Diverse media melden dat Roland Juhasz in onderling overleg zijn contract bij Anderlecht heeft laten ontbinden. De Hongaarse verdediger had nog een contract voor één seizoen bij paars-wit, maar hij paste niet meer in de plannen. Lees verder »

Proto: "Ik verdien de aanvoerdersband"

Proto:

Na het vertrek van Lucas Biglia krijgt Anderlecht een nieuwe aanvoerder. Silvio Proto lijkt een logische opvolger, maar John van den Brom twijfelt om de band aan een doelman te geven. Toch hoopt Proto om hem te krijgen. Lees verder »

Vargas mee op stage naar Oostenrijk

Vargas mee op stage naar Oostenrijk

Ronald Vargas zal zondag samen met zijn ploegmaats vertrekken op stage naar Oostenrijk. Na overleg met de medische staf blijkt hij voldoende fit om het oefenkamp mee te maken. Wellicht raakt hij klaar voor de Supercup op 21 juli. Lees verder »

Vermijl vervanger van Gillet?

Vermijl vervanger van Gillet?

Als Guillaume Gillet, die nog steeds interesse geniet van Bayer Leverkusen, vertrekt, denkt Anderlecht aan Marnick Vermijl. Deze 21-jarige jeugdinternational speelt momenteel bij de beloften van Manchester United. Lees verder »

Mboyo praat weer met Anderlecht

Mboyo praat weer met Anderlecht

Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht sinds gisteren opnieuw praat met Ilombé Mboyo. De buitenlandse interesse wordt niet concreter en dus wil de entourage van Mboyo voor de zekerheid van Anderlecht kiezen. Lees verder »

 10-07-2013 

Nieuwe teamfoto werd vandaag genomen

Nieuwe teamfoto werd vandaag genomen

Vandaag poseerden de Anderlecht-spelers voor de nieuwe teamfoto. 26 spelers mochten plaatsnemen voor de lens. Hierbij heel wat nieuwe, voornamelijk jonge, gezichten en ook Fernando Canesin is erbij. Lees verder »

Marecek, Diandy en Chavarria niet op stage

Marecek, Diandy en Chavarria niet op stage

Na de oefenpartij tegen Walhain maakte John van den Brom bekend welke spelers hij meeneemt op stage naar Oostenrijk (14 tot 19 juli). Lucas Marecek, Cristophe Diandy en Pablo Chavarria zijn er niet bij. De jongeren gaan wel mee. Lees verder »

Kans klein dat Yacob naar Anderlecht komt

Kans klein dat Yacob naar Anderlecht komt

De kans dat Claudio Yacob West Bromwich ruilt voor Anderlecht lijkt erg klein. Gazet van Antwerpen vernam van Engelse bronnen dat hij een transfer naar België niet ziet zitten. West Brom ontving ook nog geen bod van Anderlecht. Lees verder »

Blessure Armenteros valt mee

Blessure Armenteros valt mee

Halverwege de tweede helft moest Samuel Armenteros gisteren tegen Walhain de strijd staken. De spits kreeg een tik op de enkel, maar John van den Brom vertelde na afloop dat het meevalt. Hij verving Armenteros uit voorzorg. Lees verder »

 09-07-2013 

Anderlecht wint overtuigend van Walhain

Anderlecht wint overtuigend van Walhain

Anderlecht heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Walhain met forfaitcijfers gewonnen (0-5). De doelpuntenmakers van dienst waren Oswal Alvarez, Gohi Bi Cyriac, Samuel Armenteros en twee keer Tom De Sutter. Lees verder »

Anderlecht oefent straks tegen Walhain

Anderlecht oefent straks tegen Walhain

Vanavond staat de volgende oefenwedstrijd van Anderlecht op het programma. Om 19 uur speelt het tegen Walhain. Tickets kosten 25 euro voor een zitplaats en 15 euro voor een staanplaats. Wie jonger dan 15 jaar is, betaalt 10 euro. Lees verder »

Jonathan Dos Santos beslist maandag

Jonathan Dos Santos beslist maandag

Maandag weet Anderlecht of het Jonathan Dos Santos kan aantrekken. De Mexicaan heeft dan een gesprek met Barcelona-coach Tita Villanova en daarna beslist hij waar zijn toekomst ligt. Liefst van al blijft hij bij Barcelona. Lees verder »

Acheampong: "Ik wil wereldkampioen worden"

Acheampong:

Terwijl zijn ploegmaats het nieuwe seizoen voorbereiden, schittert Frank Acheampong op het WK voor -20-jarigen. Morgen speelt hij met Ghana de halve finale. "Ik hoop dat ik naar Anderlecht kan terugkeren met een betere status." Lees verder »

Diarra: "Terugkeren door de grote poort"

Diarra:

Seydina Diarra ruilde onlangs de jeugd van Anderlecht voor de A-kern van NEC Nijmegen. In Nederland hoopt hij een profcarrière uit te bouwen. "Het zal raar aanvoelen om in een andere kleedkamer te zitten dan die van Anderlecht." Lees verder »

 08-07-2013 

Nuytinck vandaag terug in Anderlecht

Nuytinck vandaag terug in Anderlecht

De spelers die extra vakantie kregen na interlandvoetbal in juni sluiten deze week aan bij de groep. Bram Nuytinck, verlost van zijn knieblessure, sluit vandaag aan. Sacha Kljestan volgt woensdag en ook Andy Najar keert terug. Lees verder »

Krijgt Biglia opvolger uit eigen land?

Krijgt Biglia opvolger uit eigen land?

Argentijnse bronnen melden dat Anderlecht aan Claudio Yacob denkt als vervanger van Lucas Biglia. Yacob, die volgende week 26 wordt, speelt sinds vorig jaar bij het Engelse West Bromwich. Hij is ook drievoudig international. Lees verder »

Anderlecht haakt af voor Hazard

Anderlecht haakt af voor Hazard

Thorgan Hazard moet zich vandaag melden op de eerste trainingsdag van Chelsea. Hij zal er zijn toekomst bespreken en kijken bij welke club hij dit seizoen zal spelen. Anderlecht wordt het zo goed als zeker niet. Lees verder »

Ghana naar halve finales WK U20

Ghana naar halve finales WK U20

Frank Acheampong heeft zich met Ghana geplaatst voor de halve finale op het WK voor -20-jarigen. Tegen Chili werd het een heuse thriller. Ghana haalde het na verlengingen met 4-3 en het laatste doelpunt viel in de 121e minuut. Lees verder »

 07-07-2013 

Deschacht blikt terug op oefenstage

Deschacht blikt terug op oefenstage

Vandaag keert Anderlecht terug van oefenstage in het Nederlandse Garderen. Op rsca.be blikt Olivier Deschacht terug op deze eerste oefenstage van het seizoen. "We hebben echt een goede stage achter de rug", kan hij kwijt. Lees verder »

Matias Suarez Belg in januari?

Matias Suarez Belg in januari?

Volgens La Dernière Heure zal de Argentijn zijn dossier voor het bekomen van de Belgische nationaliteit in augustus indienen. Als alles vlot verloot kan hij in januari de Belgische nationaliteit verkrijgen. Lees verder »

 06-07-2013 

Jullie kiezen Proto als nieuwe aanvoerder

Jullie kiezen Proto als nieuwe aanvoerder

Uit de poll op onze website blijkt jullie Silvio Proto verkiezen als nieuwe aanvoerder. 66 procent onder jullie willen dat hij de kapiteinsband van Lucas Biglia erft. Olivier Deschacht haalde 21 procent, Guillaume Gillet 12. Lees verder »

Deschacht wil dat De Sutter blijft

Deschacht wil dat De Sutter blijft

In Het Nieuwsblad doet Olivier Deschacht een oproep aan Tom De Sutter om toch maar bij Anderlecht te blijven. De verdediger hoopt dat de spits bijdraait want "een tweede spits van het type-De Sutter hebben we niet." Lees verder »

Kabananga trekt naar Cercle

Kabananga trekt naar Cercle

Junior Kabananga heeft vandaag een akkoord bereikt met Cercle Brugge voor een contract van twee jaar, met optie op nog een bijkomend seizoen. Dat meldt de vereniging via zijn site. Kabananga was einde contract bij Anderlecht. Lees verder »

 05-07-2013 

Club Luik - Anderlecht kan doorgaan

Club Luik - Anderlecht kan doorgaan

De oefenwedstrijd tussen Club Luik en Anderlecht kan gewoon doorgaan. Alain Mathot, de burgemeester van Seraing, zette vanmiddag het licht op groen. Maandag om 19 uur zal er dus gevoetbald worden in het Stade du Pairay. Lees verder »

Officieel: De Zeeuw blijft bij Anderlecht

Officieel: De Zeeuw blijft bij Anderlecht

Demy de Zeeuw zal ook dit seizoen te bewonderen zijn in het Anderlecht-shirt. Paars-wit meldt dat vandaag een akkoord werd bereikt met Spartak Moskou om de Nederlander nog een jaar te huren. "Ik ben zeer gelukkig", zegt De Zeeuw. Lees verder »

De Zeeuw dicht bij terugkeer

De Zeeuw dicht bij terugkeer

Anderlecht en Spartak Moskou staan dicht bij een akkoord over Demy de Zeeuw. "Ik heb er bij het bestuur op aangedrongen om hem te houden", zo vertelt John van den Brom. "Dit weekend komt hij al terug naar België." Lees verder »

Anderlecht heeft vertrouwen in komst Jona

Anderlecht heeft vertrouwen in komst Jona

Volgens Het Nieuwsblad heeft Anderlecht er goede hoop in dat Jonathan Dos Santos zal instemmen met een transfer. Celta kan niet bieden wat Anderlecht biedt en paars-wit denkt dat Jona zal inzien dat België de beste keuze is. Lees verder »

Biglia slaagt voor medische testen

Biglia slaagt voor medische testen

Lucas Biglia vertoeft sinds woensdag in Rome waar hij gisteren medische testen onderging bij Lazio. Deze waren succesvol, waardoor hij zijn vierjarig contract kan ondertekenen. "Ik ben blij dat ik het shirt van Lazio kan dragen." Lees verder »

HNB: "Mbemba kan Kouyaté vervangen"

HNB:

Het Nieuwsblad-journalist Jürgen Geril was een aandachtig toeschouwer tijdens het oefenduel van Anderlecht gisteren. Hij was onder de indruk van de prestatie van Chancel Mbemba en de werkkracht van Oswal Alvarez. Lees verder »

"De Sutter speelde niet door blessure"

Zowel tegen Emmen als tegen Alcides kwam Tom De Sutter niet in actie. Dit voedt de geruchten als zou een transfer in de maak zijn, maar John van den Brom ontkent dit. "Tom heeft last aan de enkel", aldus de coach. Lees verder »

 04-07-2013 

Verjaardag Fede Vico

Verjaardag Fede Vico

Anderlecht aanwinst Fede Vico wordt vandaag 19 jaar oud. We wensen hem van harte te feliciteren met zijn verjaardag en wensen hem een succesvol seizoen toe bij Paars-wit! Lees verder »

Luik - Anderlecht: beslissing morgenmiddag

Luik - Anderlecht: beslissing morgenmiddag

De beslissing over het al dan niet afgelasten van de oefenwedstrijd tussen Club Luik en Anderlecht is uitgesteld tot morgenmiddag. Deze ochtend werd vergaderd over de veiligheid en er zal getracht worden deze in orde te krijgen. Lees verder »

Gillet: "Aanvoerdersband is ambitie"

Gillet:

Door het vertrek van heel wat gevestigde waarden is Guillaume Gillet nu één van de anciens. Hij is alvast erg onder de indruk van de aanstormende talenten. "Ik schrik nog steeds als ik het geboortejaar van Youri Tielemans zie." Lees verder »

Morgen: win het officiële supportersboek!

Morgen: win het officiële supportersboek!

Ter herinnering: morgen geven we een exemplaar weg van het prachtige officiële supportersboek van RSC Anderlecht. Dit boek wordt onder onze Facebook fans verloot. Mensen die actief zijn op onze Facebookpagina, maken meer kans! Lees verder »

Ex-Anderlecht-talent hot in Engeland

Ex-Anderlecht-talent hot in Engeland

Hij is 15 jaar, heeft de topclubs voor het uitkiezen en zit momenteel zonder club. Julien Ngoy is zijn naam. Tot zijn veertiende speelde hij bij Anderlecht en nu azen Chelsea, Manchester City, Arsenal en Tottenham op hem. Lees verder »

Acheampong en co naar kwartfinale WK

Acheampong en co naar kwartfinale WK

Frank Acheampong heeft zich met Ghana geplaatst voor de kwartfinale van het WK voor -20-jarigen in Turkije. In de achtste finale versloeg het gisterenavond Portugal met 2-3. Acheampong speelde de hele partij. Lees verder »

 03-07-2013 

Van den Brom: "Jongeren doen me genieten"

Van den Brom:

De jongeren die hun kans krijgen, zijn deze met beide handen aan het grijpen. John van den Brom sprak na de partij tegen Emmen lovende woorden en gaf aan niet te twijfelen om hen ook in de competitie te willen opstellen. Lees verder »

Vargas drie weken out

Vargas drie weken out

Onderzoek van de knie van Ronald Vargas wees uit dat de blessure, vorige week opgelopen nadat hij zich mistrapte op training, niet zo ernstig is. Volgens zijn enthourage raakt hij klaar voor de competitiestart over 3,5 weken. Lees verder »

'Biglia tekent vandaag bij Lazio Roma'

'Biglia tekent vandaag bij Lazio Roma'

Italiaanse media maken melding van een definitieve doorbraak in de transfer van Lucas Biglia. De Argentijn wordt vandaag in Rome verwacht voor medische testen en zonder ongelukken tekent hij daarna zijn vierjarig contract. Lees verder »

Doorbraak in transferdossier De Sutter?

Doorbraak in transferdossier De Sutter?

Volgens enkele kranten staat Tom De Sutter een stap dichter bij Club Brugge. Omdat hij niet wil ingaan op het aanbod van AA Gent (als pasmunt bij de transfer van Mboyo) zou Anderlecht bereid zijn de vraagprijs te laten zakken. Lees verder »

"Ik schrijf Marecek en Diandy nog niet af"

John van den Brom liet in de oefenpot tegen Emmen Kouyaté, Praet, Gillet, Bruno en Suarez nog aan de kant. Het waren opnieuw enkele jongeren die de meeste indruk maakten. Alvarez scoorde twee keer en ook Tielemans speelde sterk. Lees verder »

 02-07-2013 

Anderlecht wint met 0-4 op Emmen

Anderlecht wint met 0-4 op Emmen

Tijdens de eerste oefenwedstrijd in Nederland heeft Anderlecht met 0-4 gewonnen tegen WK Emmen. De doelpunten werden gemaakt door Samuel Armenteros, Oswal Alvarez (twee) en Nabil Jaadi. Lees verder »

Kalenderwijzigingen speeldag 2 t.e.m. 5

Kalenderwijzigingen speeldag 2 t.e.m. 5

De kalendercommissie van de KBVB heeft de exacte speelmomenten bekend gemaakt van de speeldagen twee tot en met vijf. Tegen Cercle zal Anderlecht voetballen op een vrijdag, de overige duels vinden plaats op zondag om 18 uur. Lees verder »

Jovanovic zegt 'neen' tegen China

Jovanovic zegt 'neen' tegen China

Milan Jovanovic gaat niet in op het aanbod van Shandong Luneng. Hoewel hij er vijf miljoen euro per jaar kan verdienen, besloot hij na overleg met zijn echtgenote, familie en manager om niet naar China te trekken. Lees verder »

Wasilewski past voor trainingskamp

Wasilewski past voor trainingskamp

Marcin Wasilewski vertrok gisteren niet mee naar het Nederlandse Garderen. De verdediger, wiens contract is afgelopen, mocht van Anderlecht de stage meedoen, maar hij ging niet in op het aanbod. Lees verder »

Waasland-Beveren wil Chavarria

Waasland-Beveren wil Chavarria

Waasland-Beveren is op zoek naar aanvallende versterking en denkt aan enkele spelers van Anderlecht. Zo is er concrete interesse in Pablo Chavarria. De spits ziet een transfer naar de club van Glen De Boeck wel zitten. Lees verder »

 01-07-2013 

"Ik bepaal zelf waar ik ga voetballen"

Morgen zal Demy de Zeeuw voor het eerst weer meetrainen met Spartak Moskou. De Nederlander is nog steeds in het ongewisse over zijn toekomst. "Het is alleszins niet de bedoeling dat ik het nieuwe seizoen bij Spartak start." Lees verder »

Ticketverkoop Supercup start morgen

Ticketverkoop Supercup start morgen

Vanaf morgen kunnen tickets gekocht worden voor de Supercup tussen Anderlecht en Genk. Deze kosten 10 euro voor een zitplaats en 5 euro voor een staanplaats. De Supercup wordt op zondag 21 juli om 16 uur gespeeld in Anderlecht. Lees verder »

Officieel: Suarez verlengt contract tot 2017

Officieel: Suarez verlengt contract tot 2017

Voor hij met de groep op stage naar Nederland vertrekt, tekende Matias Suarez vanmorgen zijn nieuw contract dat hem tot 2017 aan Anderlecht bindt. "Ik ben hier zeer gelukkig mee. Dit is een zeer belangrijke stap in mijn carrière." Lees verder »

Jongeren tonen zich tegen Knokke

Jongeren tonen zich tegen Knokke

Anderlecht speelde zaterdag in Knokke zijn tweede oefenwedstrijd en enkele spelers lieten zich opmerken. De prestaties van Goh Bi Cyriac en Anthony Vanden Borre waren veelbelovend en ook de jongeren toonde zich. Lees verder »

Biglia niet mee op trainingskamp

Biglia niet mee op trainingskamp

De transfer van Lucas Biglia naar Lazio Roma is nog steeds niet volledig rond, maar Lazio gaat er wel vanuit dat dit snel het geval is. Het nam Biglia op in zijn spelerskern en gaf hem rugnummer vier. Lees verder »

De Zeeuw meldt zich vandaag in Moskou

De Zeeuw meldt zich vandaag in Moskou

Speelde Demy de Zeeuw zaterdag zijn laatste minuten in het Anderlecht-shirt? Omdat de transfer van de Nederlander nog steed niet rond is, moet hij zich vandaag bij Spartak Moskou melden. Hij trekt dus niet mee op trainingskamp. Lees verder »